“Minden anyának fel kellene áldoznia gyermekét Palesztináért”

Egy anya ünnepli fia mártír halálát:

Itamar Marcus és Nan Jacques Zilderdik Palestinian Media Watch
2010. február 21.

“Lám! Allah megváltoztatta a hívők lelkét és vagyonát, miáltal övék a Mennyország. Ők Allah útján harcolnak, hát ölnek és megöletnek….” Korán 9:111

“Mondd: Ti, akik zsidók vagytok! Ha azt gondoljátok, hogy a többi em-
bert kizárva ti vagytok Allah barátai, akkor kívánjátok a halált – ha az
igazat mondjátok!” Korán 62:6

“Az amerikaiak a Pepsi-Colát szeretik, mi a halált.” Maulana Inyadullah afgán dzsihadista

“Mi jobban szeretjük a halált, mint ti az életet!” Adis Medunjanin new yorki dzsihadista

Vegyük észre, hogy ez a halált-szerető anya az alábbiakat a “mérsékelt” Fatah irányítása alatt álló televízióban mondta.

A Palesztin Hatóság TV (PA TV) News nemrég egy olyan palesztin anyát szerepeltetett, aki a fia halálát pozitív célként mutatta be.

Miután értesült a fia haláláról, amit egy izraeli rakéta okozott, az anya kifejtette, hogy mindig is reménykedett abban, hogy a fia mártírként fog meghalni (shahada), és más anyáknak is azt javasolta, hogy “áldozzák fel a gyermekeiket Palesztináért.”

Egy másik nő az üzenetében, mely a PA TV híreiben szerepelt, elmondja, ahogyan a palesztin társadalom völegényként látja a mártírokat. Ez azon az iszlám hagyományon alapul, melyet a PA és a Hamasz aktívan  támogat, hogy a mártír 72 szűzzel fog megházasodni a Paradicsomban.

PA TV tudósítása:

Egy anya miután értesült fia haláláról egy izraeli légitámadás után: “Mindig is reménykedtünk [a fiam] mártíromságában (shahada,) mivel tudtuk, hogy mártírként akart meghalni (shahid). Minden alkalommal, amikor elment, azt mondutk neki, hogy <<Allah legyen veled!>> tudtuk, hogy mártírként akart meghalni. Allahnak hála,  a mártíromságot kívánta, és el is érte. Azt üzenem minden anyának, hogy áldozzák fel gyeremekeiket Palesztináért.”
Másik nő: “Allahra, minden mártírra úgy tekintünk, mintha völegények lennének.”

[PA TV (Fatah), 2010. február 11.]

A Palesztin Médiafigyelő dokumentálta, hogy ezt a két elképzelést (hogy a halál nagyobb értékkel bír, mint az élet, és hogy a mártírhalál a mártír és a Paradicsom szüzeinek házasságához vezet) a Palesztin hatóság és a Hamasz aktívan reklámozza évek óta….

A fenti zenés videó, melyet a PA TV-n vetitenek 2000-től napjainkig (2010. február 7.) egy olyan mártírt ábrázol, akit fehérbe öltözött szüzek várnak a Paradicsomban.

Print Friendly, PDF & Email