Geert Wilders beszéde 1.rész

Geert Wilders beszéde a Lordok Házában

London 2010 március 5

Köszönöm. Nagyszerű újra Londonban lenni. És az is jó, hogy ezúttal, jobban megismerhetem ezt a gyönyörű várost, nem csak a Heathrow repülőtér fogdáját.

Ma itt állok önök előtt, ezen a rendkívüli helyen. Valójában, ez egy szent hely. Ez, mint ahogy Malcolm [Lord Malcolm Pearson, ő hívta meg Wilderst Londonba] mindig mondja, minden parlament szülőanyja, mélyen megérint, hogy lehetőségem van önök előtt beszélni.

Köszönöm Lord Pearson és Lady Cox a meghívást, és a “Fitna” című filmem bemutatását. Köszönöm barátaim, hogy meghívtak.

Először is jó híreim vannak. Múlt szerdán önkormányzati választásokat tartottak Hollandiában. És első alkalommal pártom, a Szabadság Párt, is részt vett a választásokon. Két városban indultunk. Almere-ben, az egyik legnagyobb holland városban. És Hágában, a harmadik legnagyobb városban, a kormány, a parlament és a királynő székhelyén. És, nagy dolgot tettünk! Egy csapásra a pártom a legnagyobb párttá vált Almere-ben, és a második legnagyobb párttá Hágában. Ez nagyszerű hír a Szabadság Párt, és a még jobb e két szép város lakói számára.

És van még jó hírem. Két héttel ezelőtt a holland kormány összeomlott. Júniusban parlamenti választások lesznek. És a Szabadság Párt szép jövő elé néz. Egyes felmérések szerint mi leszünk a legnagyobb párt Hollandiában. Szerény akarok maradni, de ki tudja, néhány hónap múlva talán még miniszterelnök is lehetek!

Hölgyeim és uraim, nem messze innen áll az önök országának valaha élt legnagyobb miniszterelnökének a szobra. És szeretném ma itt őt idézni: ” A mohamedánizmus egy militáns és térítő hit. Nem létezik erősebb retrográd erő a világon. Már elterjedt Közép-Afrikában, ahol lépten-nyomon félelemnélküli harcosok bukkannak elő (…) a modern Európa civilizációja, az ókori Róma civilizációjához hasonlóan eleshet.” Ezek a szavak nem mástól, mint Winston Churchilltől származnak, melyet a “A folyami háború” című könyvében írt le 1899.-ben.

Churchillnek igaza volt.

Hölgyeim és uraim, nekem, és a pártomnak nincs problémája a muszlimokkal. Sok mérsékelt muszlim van. A muszlimok többsége törvénytisztelő állampolgár, és önökhöz és hozzám hasonlóan békés életet akar élni. Ezt tudom. Ezért van, hogy mindig világos különbséget teszek az emberek, a muszlimok, és az ideológia között. Az iszlám és a muszlimok között. Sok mérsékelt muszlim van, de nincs olyan dolog, mint mérsékelt iszlám.

Az Iszlám világuralomra törekszik. A Korán azt parancsolja a muszlimoknak, hogy gyakorolják a dzsihádot. A Korán arra utasítja a muszlimokat, hogy bevezessék a sária jogot. A Korán arra utasítja a muszlimokat, hogy az egész világ nyakába varrják az iszlámot.

A volt török miniszterelnök Erbakan mondta: “Egész Európa iszlám lesz. El fogjuk foglalni Rómát”.

Kadhafi líbiai diktátor mondta: ” Manapság több tízmillió muszlim van az európai kontinensen, és a számuk növekszik. Ez egyértelmű jele annak, hogy az európai kontinens át fog térni az iszlámra. Európa hamarosan egy muszlim kontinens lesz”. Valójában, életében egyszer Kadhafi igazat mondott. Mert ne feledjük: a tömeges bevándorlás és a demográfia a végzet!

Az Iszlám nem csupán vallás, hanem főleg egy totalitárius ideológia. Az iszlám uralni akarja az élet minden területét, a bölcsőtől a sírig. A sária jog egy olyan jog, mely az élet minden területét ellenőrizni akarja egy iszlám társadalomban. A polgári és családjogtól a büntetőjogig. Meghatározza, hogy hogyan kell enni, öltözködni és még a WC-használatát is. A nők elnyomása helyes, az alkohol fogyasztása helytelen.

Úgy gondolom, hogy az iszlám nem egyeztethető össze a mi nyugati életformánkkal. Az iszlám fenyegeti a nyugati értékeket. Az férfiak és nők közötti egyenlőség, a homoszexuálisok és a heteroszexuálisok közötti egyenlőség, az állam és az egyház szétválasztása, a szólásszabadság, ezek mind-mind nyomás alatt állnak az iszlamizáció miatt. Hölgyeim és uraim: az iszlám és a szabadság, az iszlám és a demokrácia nem összeegyeztethető. Ezek ellentétes értékekek.

Nem csoda, hogy Winston Churchill, Adolf Hitler “Mein Kampf”-ját úgy nevezte, mint: „a hit és háború új Koránja, fellengős, fárasztó, alaktalan, annak üzenetében bővelkedő.”. Mint tudják, Churchill ezt az összehasonlítást a Korán és a Mein Kampf között “A második világháború” című könyvében tette, ami egy mester mű, amelyért megkapta az Irodalmi Nobel-díjat. Churchillnek a “Mein Kampf” Koránhoz való hasonlítása teljesen helyes. A Korán lényege a dzsihádra való felhívás. A dzsihád sok dolgot jelent, és egy arab szó a harcra. Kampf egy német szó a harcra. A dzsihád és kampf pontosan ugyanazt jelenti.

Az iszlám behódolást jelent, és nem vitás, hogy mi lehet a célja. Ez adott. A kérdés az, hogy mi itt Európában, és önök Nagy-Britanniában, a dicső múltjukkal, be fognak hódolni, vagy szilárdan kiállnak az örökségükért.

Látjuk, hogy az iszlám milyen hihetetlen ütemben foglalja el a nyugatot. Európa gyorsan iszlamizálódik. Sok európai városban hatalmas iszlám tömeg van jelen. Párizs, Amszterdam, Brüsszel és Berlin csak néhány példa. Ezeknek a városoknak bizonyos részein, az iszlám szabályokat már kikényszerítették. A nők jogait eltörölték. Burka, fejkendő, többnejűség, női nemi szerv megcsonkítása, becsület-gyilkosságok. A nőknek külön úszoda részeket alakítottak ki, nem fognak velük kezet. Számos európai városban van már apartheid. A zsidók, egyre nagyobb számban hagyják el Európát.

Mint azt minden bizonnyal tudják, jobban, mint én, az Önök országában is a tömeges bevándorlás és az iszlamizáció gyorsan nőtt. Ez hatalmas nyomást gyakorol a brit társadalomra. Nézzék meg, mi történik, például Birminghamben, Leedsben, Bradfordban és itt Londonban. Brit politikusok, akik elfeledkeztek Winston Churchillről most a legkisebb ellenállás útját járják. Ők már feladták. Ők már behódoltak.

folyt. köv.

Print Friendly, PDF & Email