Wilders beszéde Londonban 2.rész

Az elmúlt évben, a pártom felkérte a holland kormányt, hogy készítsen költség-haszon elemzést a tömeges bevándorlásról. De a kormány visszautasította, hogy választ adjon nekünk. Miért? Mert féltek az igazságtól. A jelek nem jók. Egy holland hetilap – az Elsevier – számításai alapján a költségek meghaladják a 200 milliárd eurót. Csak az elmúlt évben ez az összeg 13 milliárd euró volt. [kb. 3500 milliárd Ft, viszonyításként: Magyarország kiadása kb. 9000 milliárd Ft volt 2009-ben – ford.] További számításokat végeztek Európában: A dán nemzeti bank szerint, minden dán bevándorló, aki egy iszlám országból jött, a dán államnak több mint 300 ezer eurójába kerül. Ugyanezt láthatjuk Norvégiában és Franciaországban. Ebből az alábbi következtetést lehet levonni: Európa egyre jobban elszegényedik. Még nagyobb elszegényedés a tömeges bevándorlásnak köszönhetően. Még nagyobb elszegényedés a demográfiának köszönhetően. És a baloldal örömmámorban úszik.
Nem tudom, hogy igaz-e, de több brit újságban olvastam, hogy a Munkáspárt azzal a tudatos politikával nyitotta meg az utat a tömeges bevándorlás előtt, hogy megváltoztassa az Egyesült Királyság társadalmi struktúráját. Andrew Neather, egy korábbi kormányzati tanácsadó, Tony Blair és Jack Straw beszédeinek írója mondta, hogy a Munkáspárt bevándorlási stratégiájának a célja az volt, hogy, idézem: “a jobboldal figyelmét felkeltse a sokszínűséggel kapcsolatban, és elavulttá tegye az érveiket”. Ha ez igaz, akkor ez jellemző a baloldalra.

Hölgyeim és uraim, ne hibázzanak: A baloldal segíti az iszlamizálódást. A baloldaliak, liberálisok ujjonganak minden újonnan létrehozott sária banknak, minden új sária jelzálog-hitelezőnek, minden új iszlám iskolának, minden új sária bíróságnak. A baloldaliak úgy vélik, hogy az iszlám egyenértékű a saját kultúránkkal. Sária jog vagy demokrácia? Iszlám vagy a szabadság? Nem igazán számít nekik. De nekünk igen! Az egész baloldali elit bűnös abban, hogy a kulturális relativizmust alkalmazza. Az egyetemek, az egyházak, a szakszervezetek, a média, és a politikusok. Ők mind cserbenhagyják a mi nehezen kivívott szabadságjogainkat.

Azt kérdezem magamtól, hogy a baloldaliak és a liberálisok miért nem harcolnak ezért? Valaha a baloldaliak harcoltak a nők jogaiért. De hol vannak ma? Hol vannak 2010-ben? Félrefordítják a fejüket. Azért, mert függővé váltak a kulturális relativizmustól és a muszlim szavazatoktól. Függnek a tömeges bevándorlástól.

Hála az égnek Jacqui Smith nincs többé hivatalban. A szólásszabadság győzelme volt, hogy az Egyesült Királyság bírósága félresöpörte azt a határozatát, melyben a múlt évben megtiltotta, hogy az önök országába belépjek. Remélem, hogy a bírák a saját hazámban, Hollandiában, legalább ennyire bölcsek lesznek, és felmentenek engem minden vád alól, még ebben az évben .

Sajnos, eddig nem csinálták túl jól. Mert nem akarják hallani az igazságot az iszlámról, és nem érdekli őket a felsőkategóriás jogi szakértők véleménye a szólásszabadságról. A múlt hónapban az előzetes ülésen az Elsőfokú Bíróság a tizennyolcból tizenöt szakértő tanút utasított el, akiket kértem, hogy idézzenek a bíróság elé.

Csak három szakértő tanú meghallgatását engedélyezték. Szerencsére, kedves barátom és a hősies amerikai pszichiáter, dr. Wafa Sultan egy ezek közül. De a vallomását csak zárt ajtók mögött lehet majd hallani. Úgy látszik, az igazságot az iszlámról nem szabad nyilvánosan elmondani, az igazságot az iszlámról titokban kell tartani.

Hölgyeim és uraim, politikai meggyőződésem miatt folyik eljárás ellenem. Azt gondoljuk, hogy a politikai üldöztetés olyan országokban létezik a Közel-Keleten, mint Irán és Szaúd-Arábia, de Európában, Hollandiában ilyen nem fordulhat elő.

Ellenem azért folyik eljárás, mert a Koránt a “Mein Kampf”-al hasonlítottam össze. Nevetséges. Kíváncsi vagyok, hogy Nagy-Britannia Winston Churchill meggyőződését valaha bíróság elé viszi-e… Hölgyeim és uraim, a politikai pernek, mely ellenem folyik, le kell állnia.

De mindez nem rólam,  Geert Wildersről szól. A szólásszabadság áll támadás alatt. Hadd hozzak fel néhány más példát. Mint azt talán tudják, az egyik hősömnek, az olasz írónő, Oriana Fallacinak félelnie kellett a Svájcnak való kiadatástól, “A Harag és a büszkeség”című iszlám ellenes könyve miatt. Nekschot holland karikaturistát saját amszterdami otthonában iszlám ellenes rajzai miatt 10 rendőr tartóztatta le. Itt Nagy-Britanniában, Rachel Ehrenfeld amerikai szerzőt beperelte egy szaúdi üzletember rágalmazás miatt. Hollandiában Ayaan Hirsi Ali és Ausztráliában két keresztény lelkészt is bepereltek. Folytathatnám így tovább. Hölgyeim és uraim, az egész Nyugaton a szabadságot szerető emberek szembesülniük kell ezzel a folyamatban lévő “jogi dzsiháddal”. Ez az iszlám “jogi háború” [szójáték: angolul warfare-lawfare ford.]. És, hölgyeim és uraim, nem sokkal ezelőtt a dán karikaturistát Westergaardot majdnem meggyilkolták a karikatúrái miatt.

Hölgyeim és uraim, meg kell védenünk a szólásszabadsághoz való jogunkat. Minden erőnkkel. Minden képességünkkel. A szólásszabadság a legfontosabb a szabadságjogaink közül. A szólásszabadság a modern társadalmunk sarokköve. A szólásszabadság a demokráciánk lélegzete, szólásszabadság nélkül el fogjuk veszíteni azt, ahogy élünk, a szabadságunkat.

Úgy gondolom, kötelességünk megőriznünk azoknak a bátor fiatal katonáknak az örökséget, akik megrohamozták a normandiai partokat. Hogy felszabadítsák Európát a zsarnokságtól. Ezek a hősök nem halhattak meg a semmiért. Kötelességünk megvédeni a szólásszabadságot. Mint ahogy George Orwell mondta: “Ha a szabadság jelent valamit egyáltalán, akkor az ahhoz való jogot jelenti, hogy elmondjuk az embereknek, amit nem akarnak hallani.”

Hölgyeim és uraim, én másfajta politikában hiszek, itt az idő a változásra. Sietnünk kell! Nem várhatunk tovább. Fogytán az idő. Ha szabad idéznem egyik kedvenc amerikai elnökömet: Ronald Reagan egyszer azt mondta: “Ma kell tennünk, azért, hogy megőrizzük a holnapot.” Ezért a következőket javaslom, csak néhányat említek, annak érdekében, hogy megőrizzük a szabadságunkat:

Először is meg kell védenünk a szólásszabadságot. Ez a legfontosabb a szabadságjogaink közül. Európában, és egészen biztosan Hollandiában, szükségünk van valami olyasmire, mint az amerikai Első Kiegészítés (First Amendment).

Másodszor, véget kell vetnünk a kulturális relativizmusnak és meg kell szabadulnunk tőle. A kulturális relativistáknak, a sária szocialistáknak, büszkén mondom: A nyugati kultúránk messze felülmúlja az iszlám kultúrát. Ne féljenek ezt kimondani. Önök nem rasszisták, amikor azt mondják, hogy a saját kultúránk jobb.

Harmadszor: meg kell szüntetnünk a tömeges bevándorlást az iszlám országokból. Mivel a még több iszlám még kevesebb szabadságot jelent.

Negyedszer: ki kell utasítanunk a bűnöző bevándorlókat, és az állampolgárság megvonása után, ki kell utasítanunk a kettős állampolgársággal rendelkező bűnözőket. És az én országomban elég sok van belőlük  .

Ötödször: meg kell tiltani az új mecsetek építését. Elég iszlám van már Európában. Különösen amíg a keresztényeket Törökországban, Egyiptomban, Irakban, Iránban, Pakisztánban és Indonéziában bántalmazzák, mecset építési tilalmat kell bevezetni Nyugaton.

És végül, de nem utolsósorban, meg kell szabadulnunk az úgynevezett „vezetőktől”. Korábban már mondtam: Kevesebb Chamberlaint több Churchillt. Válasszunk igazi vezetőket!

Wilders mellett tüntetők (English Defence League)

 Hölgyeim és uraim! Az előző generációnak, a szüleimnek, az a kifejezés, hogy “London,” egyet jelentett a reménnyel és szabadságsággal. Amikor az országomat elfoglalták a nemzetiszocialisták, a BBC pillanatnyi reményt jelentett az országomban, a náci zsarnokság sötétségében. Több millió honfitársam hallgatta, titokban. Az a kijelentés, hogy “Ez London” egy eljövendő jobb világ jelképe volt.

Mit fognak sugározni negyven év múlva? Még mindig azt, hogy “Ez London”? Vagy az lesz, hogy “Ez Londonisztán”? Reményt fog jelenteni számunkra? Vagy Mekka és Medina értékeit fogja jelenteni? Nagy-Britannia behódolást vagy a kitartást fog nyújtani? Szabadságot vagy rabszolgaságot? A választás az önöké. És Hollandiában a választás a miénk.

Hölgyeim és uraim, mi soha nem fogunk bocsánatot kérni azért, mert szabadok vagyunk. Mi soha nem fogjuk megadni magunkat. És ahogy azt az egyik korábbi vezetőjük mondta: Soha nem fogunk behódolni.

A szabadságnak győznie kell, és a szabadság győzni fog!

Nagyon köszönöm.

És itt egy rövid videó a sajtótájékoztatóról Wilders beszéde után:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=1DAf3ZqzI-I]

Problémám van az iszlámmal?
Igen! Úgy gondolom, hogy ez egy fasiszta ideológia.
Úgy gondolom, hogy meg kell állítanunk a társadalmunk iszlamizálódását.
De mindezt a demokrácia eszközével, olyan politikával mely többséget szerez a parlamentben. Úgy gondolom, hogy az iszlám egy erőszakos és veszélyes ideológia, egy visszamaradott kúltúra, de semmi bajom a muszlimokkal.
 Teljesen le akarom állítani a muszlim országokból történő bevándorlást Hollandiába, és úgy gondolom, hogy ezt egész Európában be kellene vezetni.
Nem azért, minha bármi bajom lenne az emberekkel, hanem azért, mert egy olyan kultúrát és ideológiát, fasiszta ideológiát, hoznak magukkal, melyet nem szabadna növekedni hagyni a társadalmunkban.

Russia Tuday. intejú Geert Wilders-szel:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=GanFV4b1wvk]

Print Friendly, PDF & Email