Ted Poe republikánus képviselő felszólal Wilders érdekében

Ted Poe republikánus képviselő felszólal Geert Wilders érdekében

Gates of Vienna, 2010. március 11.

Ted Poe texasi kongresszusi képviselő, tegnap az Egyesül Államok képviselőházban felszólalt Geert Wilders érdekében:

Congressional Record 3-11-2010

Ted Poe republikánus képviselő

Tisztelt Elnök Úr, a szólásszabadságot továbbra is lehurrogja a politikailag korrekt rendőrség.

Hollandiában, törvényellenes az, ha valaki sérti valaki másnak a vallását. Ezért folyik tárgyalás Geert Wilders holland jogalkotó ellen az emberek érzéseinek megsérése vádjával.

Készített egy filmet a terroristákról és radikális iszlám papokról, akik erőszakra buzdítanak. Most az iszlám megsértése miatt per folyik ellene. Diszkriminációval és a gyűlöletkeltéssel vádolják. Mivel a holland törvények intoleránsak az intoleranciával szemben.

A holland bíróság azt mondja, hogy még az igazat mondó sértés is bűncselekmény. Úgy tűnik, hogy a törvény a szólásszabadság ellenségévé vált és a radikálisokat védelmezi.

– – – – – – – – —
Geert Wilders bátran felhívja a világ figyelmét a vallási radikálisok veszélyére, akik hisznek a gyűlölködő erőszakban, és ezért ő kerül bajba. Dicsérni kellene, ahelyett, hogy elítélik, és bűncselekmény elkövetésével vádolják meg.

A szólásszabadság Isten által nyújtott egyetemes emberi jog, különösen, ha az elmondott beszéd politikai, vallási vagy igaz. Egy szabad ember nem fogja túl sokáig tolerálni a szabadsággal szembeni intoleranciát.

És ez már csak így van.

Print Friendly, PDF & Email