Muszlimok randalíroztak Athén utcáin

Muszlimok randalíroztak Athén utcáin

EuropeNews, VladTapes (tavalyi történet 2009 május)

Muszlim megszállók garázdálkodnak és rombolják Athént, miközben a bolsevik EU a görög hatóságokat hibáztatja. Mely egy jó példa arra, hogy az úgynevezett „emberjogi aktivisták” hogyan próbálják meg lerombolni a görög kultúrát, és a hellén népet.

 Körülbelül 1500 muszlim vonult fel a görög parlament elé, hogy egy rendőr megbüntetését követelje, akit azzal vádoltak meg, hogy a Korán egy szemelvényét egy szíriai kávézóban végzett személyazonossági ellenőrzés alkalmával széttépte. A felvonulás később erőszakba torkollott, amikor a muszlimok köveket kezdtek dobálni. A rendőrség könnygázzal válaszolt.

 Görögország az egyik legfőbb migrációs útvonal az illegális bevándorlók számára, akik Afganisztánból, Pakisztánból és Irakból jönnek Törökországon keresztül. A belügyminisztérium szerint az elfogott illegális bevándorlók száma az elmúlt évben csaknem a háromszorosára nőtt. Görögország folyamatosan kéri a szomszédai segítségét a probléma megoldására. A jogvédő szervezetek azt mondják, hogy a probléma a görög hatóságokkal van, akik nem mutatnak több toleranciát. „Azt akarjuk, hogy a miniszterelnök és a kormány kérjen bocsánatot minden muszlimtól Görögországban és az egész világon,” mondja az egyik „tiltakozó.”

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=PZZ4EzgDFOw]

 És itt egy tudósítás a dhimmi BBC-től:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=3bG8i0fJuWI]

Megjegyzés:

A videó úgy kezdődik, hogy „főleg muszlim tiltakozók”, azonban CSAK muszlim tiltakozók voltak, tehát a „FŐLEG” azért van ott, hogy megbékítse az illegális külföldieket.

Print Friendly, PDF & Email