2010 Anglisztán

iszlám AngliaAz elmúlt hetek eseményei Angliában

A hazatérő britt katonák befeketítése és a sária (iszlám törvények) bevezetésére való törekvés.
Az alábbi felvételek nem Afganisztánban, Irakban, Iránban, a Gázai-övezetben, vagy bármelyik iszlám országban készültek, hanem Londonban.

0:14 A sária itt van az orrod előtt akár szeretnéd, akár nem.

Fox News: A hazatérő brit katonákat, akik Afganisztánban harcoltak a talibán ellen,  muszlim tüntetők, akik magukat úgy nevezték, hogy “muszlimok a keresztesek ellen”, százai zavarták meg Kelet-Londonban. A katonákat a muszlimok mészárosoknak, gyilkosoknak nevezték.A katonákat kísérőket a rendőrségnek kellett [volna] megvédenie a muszlimoktól. Ez nem az első ilyen alkalom Angliában, tavaly márciusban hasonló történt.

A következő rész a Russia Tuday angol nyelvű orosz csatorna riportja:
Muszlim dzsihadisták a sária bevezetését követelik az Egyesül Királyságban, Európában és az egész világon. [Elszomorító, hogy míg tavaly Geert Wilderst nem engedték be az országba, hogy beszédet mondjon a brit Parlamentben, attól félve, hogy hasonló tüntetésekre lehet számítani, addíg a rendőrség becsukott szemmel nézi azokat, akik nyíltan le akarják rombolni a nyugati értékeket, és nyíltan az iszlám sária bevezetését követelik.]
Néhány idézet:
Muszlim testvéreim, nem hajtunk fejet senki előtt, kivéve a teremtőt, a mestert …Allah Akbar [Allah hatalmas], ne engedjétek, hogy ezek a kuffarok [hitetlenek, vagyis mindenki aki nem hódolt be az iszlámnak] bejöjjenek a városainkba. Ne engedjétek, hogy ezekek a kuffarok, hitetlenek félelmet keltsenek bennetek. Mi Mohamed Próféta ummah-ja [közössége] vagyunk, azé az emberé, aki meghódította a világ 2/3-át…

Kissé odébb ex-muszlim és nem-muszlim tiltakozók (Azonos Törvényeket Mindenkinek szervzésében) vonulatak fel a sária törvények, és az Angliában már működő sária bíróságok ellen. Maryam Namazie: “A brit kormány hatalmas hibát követ el, amikor megengedi a sária bíróságok működését… nem értik, hogy ez a politikai szárnya a terrorista mozgalomnak.” Az ehhez hasonló tüntetések egyre gyakoribbak a brit városokban. Ezen a héten már a második tüntetés volt amit a Muszlimok a Keresztesek ellen szervezet szervezett, mely a sária törvények bevezetését tűzte ki célul.

Következő videó: Ezzel egyidőben London Tower Hamlets kerületében:
Nem a rendőrség mondja meg nekünk, hogy mikor és hol fogunk felvonulni…

Print Friendly, PDF & Email