9/11 tüntetés New York

Crowd geller2Tegnap több tízezren (Pamela Gellert blogján az Atlas Shrugs-on 40 000 emberről ír) mentek el a Ground Zerohoz, hogy emlékezzenek azokra, akik 9 évvel ezelőtt meghaltak.

Annak ellenére, hogy a média jelen volt, nem tudósítottak róla!!! Illetve úgy tudósított róla, mintha az ellenzők és a támogatók ugyanannyian lettek volna. Ez hazugság!!!

Itt egy példa a magyar médiából  Index:

„Több százan tüntettek New Yorkban szombaton, a szeptember 11-i terrortámadások 9. évfordulóján, a tervek szerint Ground Zero közelében felépítendő iszlám közösségi központ mellett és ellen.

Kora délután mintegy ezren gyűltek össze öt utcányira a terrortámadás helyszínétől, hogy az iszlám központ mellett tüntessenek. A megmozdulás résztvevői “elfogultnak és vaskalaposnak” minősítették a projekt ellenfeleit.

Több százan néhány saroknyival távolabb “USA! USA!” kiáltásokkal adnak hangot erős egyet nem értésüknek. A rendőrség egymástól “biztos távolságra” engedélyezte a rivális megmozdulásokat.”

Tehát a cikkből az derül ki, hogy többen voltak a mecset mellett kiállók, mint az az ellen tüntetők. Ez hazugság!!! (Tudva a közvélemény kutatási adatokat, hogy az amerikaiak 60-70%- a ellenzi a mecset építésést, ez elég nagy ferdítés)

„Az iszlám közösségi központot egy mérsékelt muszlim csoport kívánja felépíteni.”

Ez a másik ferdítés. Az aki támogatja a Hamaszt és a sária bevezetését tűzte ki céljául, az hol mérsékelt? Vagy mit jelent az újságíró számára a mérsékelt szó?

További képek:

Urban Infidel, Atlas Shrugs

Print Friendly, PDF & Email