Tüntetés Brüsszelben a new yorki mecset ellen

Illegális tüntetés Brüsszelben a new yorki mecset ellen

vladtepesblog.com

Brüsszel polgármestere megtiltotta, hogy tiltakozzanak szeptember 11.-én azok, akik ellenzik a Groun Zero mecsetet. A tiltás ellenére a flamand szeparatista politikai párt, a Vlaams Belang (Flamand Érdek) tüntetett. Ez a video a párt vezetője, Filip Dewinter beszédét mutatja.

A Vlaams Belang, és a Városok az Iszlamizáció Ellen együtt tiltakozik Brüsszelben az ellen a mecset, iszlám központ, ellen, amit a Ground Zero közelében akarnak felépíteni New Yorkban, ahol 2001 szeptember 11-én 3000 ember halt meg muszlim terroristák által. Egy ilyen mecset a Groun Zeronál provokáció a szabad Nyugat ellen, mely ismét világosan megmutatná az iszlám hatalmát. A radikális iszlám ezen szimbóluma ellen, és Európa és a szabad Nyugat eliszlámosodása ellen tiltakozunk ma itt. Mi nem működünk együtt a radikális iszlámmal. Az együttműködés meghagyjuk az amerikai elnöknek, Barack Obama Husseinnek, és a brüsszeli amerikai nagykövetnek, akik iftar étkezést szerveznek a muszlim közösségnek, de elutasítja, hogy parlamenti képviselőkkel találkozzanak. Szükségszerűségből vagyunk itt, azért mert a demokráciának és a szólásszabadságnak szüksége van erre, mivel fenn áll a veszélye, hogy a muszlimok és iszlamisták elsodornak minket, és azért, mert ellenállunk a radikális iszlámnak, és mert ellene vagyunk annak, hogy mecset épüljön a Ground Zeronál, és ellene vagyunk Európa eliszlámosodásának.

[youtube=http://www.youtube.com/v/3mqEwbCLQq8?fs=1&hl=hu_HU]

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=1021

Bejegyzés: on 2010. Sze. 13.. A bejegyzés kategóriái: Belgium, Eurábia, Filip Dewinter. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

Szólj hozzá!

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes