2,5 millió szűz vár a prófétákra, igazhitűekre, és mártírokra

2,5 millió szűz vár a prófétákra, igazhitűekre, és mártírokra

Az Édenkertben egy palotában 2,5 millió szűz várakozik a prófétákra, az igazhitűekre, és a mártírokra, mondta Ahmad Bahr Hamasz PLC szóvivő.

Egy nemrég elhangzott beszédében, Ahmad Bahr  Hamasz PLC (Palesztin Törvényhozói Tanács) szóvivő , a mártíromság és dzsihád érdemeit dicsőítette, amikor azt mondta, hogy az Édenkertben 2,5 millió fekete szemű szűz várakozik egy palotában, ahova csak próféták, igazhitűek, és mártírok léphetnek be. „Az Édenkertben van egy palota… 500 bejárattal. Minden egyes bejáratnál 5000 fekete szemű szűz van. Testvéreim, 500-szor 5000 egyenlő 2,5 millióval.”

A beszédben, melyet a Hamasz tulajdonában levő Al-Aqsa TV sugárzott 2010. szeptember 5.-én, Bahr azt is mondta: „Amikor a férfi szexel a feleségével, egy fiúért kellene imádkoznia, aki Allahért dzsihádot folytat… Amíg ezt az utat követjük, a Földön senki nem fog tudni szembeszállni az ellenállással, vagy a mudzsahedinnel, azokkal, akik Allahhoz imádkoznak, és vágynak a mártíromságra.”

Videó megnézhető itt: http://www.memritv.org/clip/en/0/0/0/0/0/0/2605.htm

Ahmad Bahr: „Azt mondják, hogy Omár [Ibn Al-Khattab] mártír szeretett volna lenni. Azt mondják, hogy egy nap Omár megszólította az embereket: <<Az Édenkertben van egy palota – hallgassatok rám barátaim- 500 bejárattal. Minden egyes bejáratnál 5000 fekete szemű szűz van.>> testvéreim 500-szor 5000 az 2,5 millió.[…]

„Azt mondta, hogy csak próféták léphetnek be ebbe a palotába. Ránézett Mohamed próféta sírjára, és azt mondta: <<Áldás, Ó Allah Küldötte. Csak a próféták és igazhitűek léphetnek be a palotába.>> Ezután Abu Bakr sírjához fordult, és azt mondta: <<Áldott a te mártíromságod Allah javára.>> Ezután Omár azt mondta: <<A mártírok is [belépnek a palotába.]>> Ezután Omár azt mondta magának:<<Áldott legyen a mártíromságod, ó Omár.>>[…]”

Az izaeli-palesztin megbeszéléseknek „az a céljuk, hogy eltöröljék az iszlámot és az ellenállást. Itt Palesztinában, Gázában.”

„Ibn Hajar magyarázott egy hadiszt, és azt mondta: Amikor a férfi szexel a feleségével, egy fiúért kellene imádkoznia, aki Allahért dzsihádot folytat. Ha ma ez a nemzet kultúrája, akkor ki tudna megállítani minket? Testvéreim, AL-Qadr estéjén, melyet Allah adott nekünk ezt mondom nektek: Amíg ezt az utat követjük, a Földön senki nem fog tudni szembeszállni az ellenállással, vagy a mudzsahedinnel, azokkal, akik Allahhoz imádkoznak, és vágynak a mártíromságra.”

„Hangosan és világosan mondom nektek: A tárgyalásoknak, melyeket először az USA-ban folytak, azután Sharm Al-Sheikh-ben , vagy bárhol máshol, az a céljuk, hogy eltöröljék az iszlámot és az ellenállást. Itt Palesztinában, Gázában.[…]”

Print Friendly, PDF & Email