Anti-dzsihád párt 20 helyet szerzett a svéd parlamentben

Anti-dzsihád párt 20 helyet szerzett a svéd parlamentben

A Svéd Demokrata pártot könyörtelenül rágalmazzák a mainstream médiában. Előre láthatóan “rasszistának” és “neonácinak” bélyegezték meg őket, annak ellenére, hogy nem azok, mint ahogy ebben a 15 oldalas pdf dokumentumban olvasható. Valójában a demokráciához, az emberi jogokhoz hűséges, Izrael barát párt, mely szembeszáll Svédország eliszlamosodásával és a lopakodó dzsiháddal szemben.

A mainstream média próbálja elhallgattatni az igazságot…

 Részletek a fent említett pdf dokumentumból:

Jimmie Akesson pártelnök:

Jimmie Akesson

„A nyugati országok, és különösen Európa hanyatlóban van. Egyre több jelét látom annak, hogy Európa, és természetétesen Svédország is, eleget tesz a diktatúrák, melyek a legtöbb esetben muszlimok, és a nyugaton egyre növekvő muszlim népesség követeléseinek. Egy olyan gyenge Európát látok, mely nem hajlandó kiállni azokért a nyugati értékekért és társadalomért, melyet magunknak hoztunk létre. Ehelyett arra kényszerülünk, hogy feladjuk az ideáljainkat, olyan ideológiákért cserében, melyek az erőszakon és a zsarnokságon alapulnak.

Ezek a fejlemények elég feltűnőek Svédországban.

A multikultúralizmus, relativizmus és tömeges bevándorlás következtében Svédország feladta gyökereit és azt, ami a múltban oly naggyá tette ezt az országot. Ahelyett, hogy a saját életmódunkat ápolnánk, meghagytuk a kezdeményezést a másik oldalnak, ahol a szocialisták, és az iszlamisták ólálkodnak.

A Svéd Demokraták elnökeként, állíthatom, hogy az a küldetésünk, hogy megállítsuk ezeket a fejleményeket. Az egyetlen olyan pártként Svédországban, mely kritikus a tömeges bevándorlással, iszlámmmal és multikultúrális társadalommal szemben, fontos szerepet játszunk a svéd politikában.

Nincs kétség afelől, hogy Izrael erős támogatást élvez a sorainkban, mely két demokratikus ország természetes szövetségén alapul, melyek mindketten szembenéznek az iszlám támadásával. Pártunk bizonyítottan ellene van az antiszemitizmusnak, és nem engedjük, hogy a baloldal elferdítse ezt a témát.

Abban a küzdelemben, hogy fenntartsuk azokat a svéd és nyugati értékeket, melyek összekötnek minket, az egyre növekvő iszlamizációval, a multikulturalista és relativista ideológiákkal szemben, melyek ma Svédországot fogvatartják, rengeteg támadásnak voltunk kitéve: könnygáz, késelés, kődobálás, munkahelyről kirúgás. Nagy árat kellett fizetni, de én és azok, akik támogatnak minket, úgy érzik, hogy megérte és meg fogja érni a jövőben is.

A svéd társadalom nagy része változást akar ezekben a témákban, és a változás meg fog érkezni tőlünk, Svéd Demokratáktól.”

“Åkesson szerint kilencven százalékkal kellene csökkenteni a bevándorlók arányát. A pártelnök a muzulmán népesség növekedését a II. világháború óta a legsúlyosabb külső fenyegetésnek nevezte. Az integráció helyett az asszimilációra helyeznék a hangsúlyt, és szigorítanának az állampolgárság elnyerésének követelményein.

A bűnözőkre kiszabott büntetéseket általában is szigorítanák, a súlyos bűncselekményeket elkövető külföldieket azonnal kitoloncolnák. A  Svéd Demokraták az idősek ügyét állítják szembe a bevándorlással, ahogy az nagy felzúdulást keltett kampányfilmjükben is tükröződött. A félperces spotban burkás nők egy csoportja előz meg babakocsival egy járókeretes nyugdíjast a jóléti ellátásokat osztó államkassza felé menet. „A politika a prioritásokról szól. Most választhatsz. A bevándorlás vészfékét húzd meg, és ne a nyugdíjakét!” (Forrás: index.hu)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=m9VuW6vhV-E]

Nem csak a média bojkottálta teljesen a pártot, hanem még nyilvános rendezvényeket sem tarthattak:

“A rendőrség azt mondta a Svád Demokratáknak, hogy minden nyilvános találkozójukat el kell halasztaniuk, mivel nem tudják a biztonságukat garantálni. Más szavakkal, a svéd törvény végrehajtás beismeri, hogy vagy nem tudja, vagy nem akarja megakadályozni az anarchistákat és a muszlim gengsztereket abban, hogy megtámadják és gyújtóbombákat dobjanak egy hivatalosan bejegyzett politikai párt találkozóira, akinek a tagjai békésen és törvénytisztelő módon gyülekeznek.

Így néz ki egy választás a modern multikulturális Svédországban.” (Forrás: Gates of Vienna)

Print Friendly, PDF & Email