Menj vissza oda, ahol boldog vagy…

Menj vissza oda, ahol boldog vagy, mondja egy német szerző, aki a bevándorlásról szokott írni

Russian Tuday, Gates of Vienna

A bevándorlással kapcsolatos feszültségek növekednek Németországban, miután Angela Merkel kancellár azt állította, hogy a multikultúralizmus megbukott Németországban.

Udo Ulfkotte

Dr. Udo Ulfkotte, egy neves német újságíró és író, aki  iszlámmal kapcsolatos erőteljes kritikájáról ismert, megosztotta nézeteit az RT-vel [Russian Tuday] azzal kapcsolatban, hogy mi van a bevándorlással kapcsolatos vita mögött, és hogy ez hova vezethet.

„Azt gondolom, hogy megvan a muszlimoknak, és a kultúrájuknak is a helye a világban, ahol élhetnek, … és megvan az európai és nyugati kultúrának is a helye, ahol élhet. Amiben nem hiszek az az, hogy képesek együtt békében élni. Nem csupán civilizációk és vallások összecsapásának vagyunk szemtanúi, hanem ideológiáké, mint amilyen a kommunizmus és a kapitalizmus között volt. Most is ez van, mivel az iszlám szintén egy ideológia. Hiszek abban, hogy az iszlám nem fogja megnyerni ezt a csatát.”

Az újságíró azt állította, hogy nem hisz abban, hogy a muszlimok el fogják özönleni Európát. „Mivel hiszek abban, ami a múltban már sokszor megtörtént: az emberek ki fognak állni és azt fogják mondani, hogy <<Elegünk van, nem akarjuk ezt többé>>, és megpróbálják majd visszaszorítani őket. És ez erőszakos lesz. Én Európához és az európai kultúrához tartozom, és a muszlimok oda tartoznak, ahonnan jöttek. Mivel bármikor, amikor megkérdezem a törököket, hogy <<Német vagy, vagy török?>> a többség azt válaszolja, még ha második vagy harmadik generációs török is, hogy <<Török vagyok.>>”

„A palesztinok, ha Szaúd-Arábiában élnek, mert ott dolgoznak, akkor azt mondják, hogy <<Palesztin vagyok, és Palesztina a hazám.>> Én nem hibáztatom őket ezért,” mondja Ulfkotte. „Csak azt mondom <<Oké. Ha azt mondják, hogy ott vannak a gyökereik, és ott boldogok, akkor minden jót. Vegyék a bőröndjüket, és menjenek vissza oda, ahol boldogok. Én is boldog leszek, ők is.”

A Korán néhány része arra kéri a muszlimokat, hogy ne integrálódjanak, állította az író. Ennek bizonyítékaként idézte a Korán 3. szúrájának 110. versét: „Ami azt mondja, hogy hívőként, muszlimként, nem szabadna a hitetlenektől tanulnod. Ti vagytok azok, akik uralkodtok, és eldöntitek, hogy mi jó és mi rossz, mivel ti muszlimok vagytok, és a hitetlenekre nem kellene hallgatnotok. Az iszlámnak és a muszlimoknak kellene engedelmeskednetek. Nem lenne szabad, hogy hitetlenek iskoláiban tanuljatok.”
[Ti vagytok a legjobb közösség, amely létrejött az embereknek. Megparancsoljátok azt, mi helyénvaló, és megtiltjátok azt, ami elvetendő, és hisztek Allahban. Ha az Írás birtokosai [zsidók és keresztények- ford.] is hinnének, az bizony jobb lenne számukra. Akadnak közöttük hivők, de a legtöbben gonoszok közöttük. Korán 3. szúra, 110. vers]

„Így Németországban 30% török muszlim van, akik úgy hagyják el az iskolát, hogy nem tanulnak semmit. Nincs diplomájuk, vagy bármi más. Ez konfliktusokat fog okozni, nagy problémákat,” állítja Ulfkotte.

Egy másik fontos, de kevésbé ismert téma, a vérfertőzés tradicionális iszlám kulturális problémája.

„Nyilvánosan, és főleg a médiában, soha nem beszélhetsz az iszlám kultúrán belüli vérfertőzésről. Arról, hogy azok az emberek, akik rokonok, unokatestvérek, és összeházasodnak, ami gyakori Pakisztánban, Törökországban, Marokkóban, akkor ez nem jó, mivel skizofréniát, és más betegségeket kaphatnak. Erről beszélni kell, ” állítja Ulfkotte.

[youtube=http://www.youtube.com/v/9PRpabjCzUE?fs=1&hl=hu_HU]

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=1226

Bejegyzés: on 2010. okt. 20.. A bejegyzés kategóriái: Udo Ulfkotte. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes