Allen West győzött Floridában

Allen West győzött Floridában

Allen WestKorábban már közöltünk egy videót Allen West beszédéről, amit az FDI konferencián adott. Allen West a Floridai 22. választókörzetben indult az amerikai Kongresszusi helyért, és nyert. West nyíltan kimondja a véleményét az iszlámról és a dzsihádról.

Az alábbi videókon hallható a győzelmi beszéde:

Ez nem rólam szól, és soha nem is fog rólam szólni. Azért megyek Washington DC-be, hogy titeket képviseljelek… azért, hogy a hangotok legyek… azért, hogy titeket szolgáljalak, hogy megvédjem az életeteket, és a szabadságotokat… Csak azért ülök ott [Washingtonban], hogy a ti akaratotok érvényesül… Én ismerem az ellenséget [iszlám], és nem félek attól, hogy konfrontáljam az ellenséget. Nem félek attól, hogy biztosítsam az ellenséget a felől, hogy megtudják, hogy az USA az olyan békében hisz, mely az erőn alapul… Többé nem követjük a kompromisszumos, tárgyalásos, megbékítő politikát az ellenséggel szemben.

Megvédjük a határainkat. Nem azért megyek Washingtonba, hogy egy korrupt politikus legyek, hanem hogy megoldjam a problémákat. És utána haza jövök.

Print Friendly, PDF & Email