November 11.- az Angliai Kalifátus ünnepe

Iszlám AngliábanA háborús hősökre, a külföldi fronton harcolt veteránokra és a béketeremtő és békefenntartó műveletekben részt vett katonákra emlékeznek a Brit Nemzetközösség országai november 11-én. Ezen a napon – 1918. november 11-én, 11 órakor – ért véget hivatalosan az első világháború. Egyperces néma tiszteletadással adóznak 1919 óta a háborúban elesett katonák emlékére világszerte, pontban 11 órakor. Az emlékezés jeléül az emberek pipacsot viselnek ruhájukon, melynek hagyománya onnan ered, hogy az első világháborús belgiumi és franciaországi csatamezőket ilyen virágok borították.

Mától arra is lehet majd emlékezni, hogy Anglia nyíltan elfogadta, hogy az új Iszlám Kalifátus előörse.

Kensingtonban, Nyugat-Londonban, miközben több millió brit csöndben emlékezett a nemzet háborús áldozataira, muszlimok egy csoportja, akik magukat úgy nevezik, hogy Muszlimok a Keresztesek Ellen (MAC), pipacsot égetett, és az iszlám felsőbbrendűségét hirdette. Olyan jelszavakat skandáltak, mint „Brit katonák égjetek el a pokolban”, és olyan transzparenseket mutattak, mint „Az iszlám uralkodni fog” és „A mi halottaink a mennyben vannak, a tieitek pedig a pokolban”.

Ha ennek az akciónak nem lesznek következményei, akkor az azt jelenti, hogy az Egyesült Királyság magát egy iszlám kolóniának nyilvánította ki.

A Facebook-on lehet csatlakozni a következő csoporthoz: Let’s show these poppy burning bastards how many people want them deported.

Forrás: Gates of Vienna, EuropeNews

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=1314

Bejegyzés: on 2010. nov. 12.. A bejegyzés kategóriái: Anglisztán. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes