Geert Wilers beszéde Tel Avivban

Geret Wilders beszéde Tel Avivban 1.rész/2

Shalom chaveriem

Geert Wilders Tel Aviv-banHadd kezdjem azzal, hogy nagyon sajnálom azt a 40 bátor izraelit, aki életét vesztette, sokan közülük akkor, amikor Haifa közelében mások életét próbálta megmenteni. Hollandia, több más országgal együtt segít megfékezni a tüzet, amely több ezer honfitársatok életét és vagyonát fenyegeti. Fogadják szívből jövő részvétemet azok a családok, akiknek mindenük odaveszett. Gondolok rájuk.

Izrael hatalmas inspirációt jelent a számomra. Tinédzserként egy évig éltem itt.

Nem szégyellem, hogy Izrael mellett állok, büszke vagyok erre. Hálás vagyok Izraelnek. Mindig védeni fogom Izraelt. Az országotok a nyugati civilizáció bölcsője. Nem véletlenül nevezzük zsidó-keresztény civilizációnak.

Izraellel mindig igazságtalanul bántak. A világ mindig a libanoni, gázai, és más helyeken menekülttáborokban élő palesztinok helyzetét nézi, és sokan hibáztatják Izraelt. Az ENSZ azt állítja, hogy 4,7 millió palesztin menekült van, és sokan Izraelt hibáztatják ezért. Ezek a hangok azt mondják, hogy engedni kell a palesztinokat visszatérni „Palesztinába”. De hol van ez a Palesztina? Sokan azt mondják, hogy Izraelnek meg kell oldania a palesztinok problémáját. De Izrael a bűnös a palesztin menekültek helyzetéért?

A válaszom az: nem! Az arab vezetőket, és az iszlámot kell ezért hibáztatni. Hadd mondjam el, hogy miért, és azután, el fogom mondani, hogy hol található Palesztina.

A II. világháború végén 50 millió menekült volt. Ma az 1950 előtti összes menekültkérdést megoldották, kivéve a palesztinokét.

Miért nem oldották meg ezt a problémát? Egyszerű az ok: Mivel az arab országok nem engedték. És mivel az iszlám nem engedi.
1948 májusában az arab országokban élő zsidók számát megközelítőleg 1 millióra tették. Ma kevesebb, mint 8000 zsidó él az egész arab világban. 1948-ban az arab országok elüldözték a zsidókat és elkobozták a vagyonukat. Több zsidó menekült el az arab országokból, mint ahány arab menekült el Izraelből. Hol vannak a zsidó menekülttáborok, Nincsenek!

Akkor miért vannak menekülttáborok a palesztinok számára az Izraelt övező országokban? Mert a környező arab országok nem fogadták a palesztinokat. Nem volt arab szolidaritás. A menekülteket táborokba és nyomornegyedekbe kényszerítették, ahol a leszármazottaik a mai napig megtalálhatóak.

A menekültstátusz, a nemzetközi definíciója szerint csak az első generációs menekültekre vonatkozik. A palesztin menekültek leszármazottainak azonban ugyanazt a státuszt adták, mint az őseiknek. Ennél fogva, az ENSZ által regisztrált úgynevezett palesztin menekültek száma az 1950-es 711 000-ről 2010-re 4,7 millióra emelkedett. Ezeket a menekülteket demográfiai fegyverként használják Izrael ellen.

Sokan, a barátságtalan arab rezsimek helyett Izraelt hibáztatják.

Barátaim, azokat kellene hibáztatni, akik ezt kiérdemelték: az arab világot. A zsidó menekültek egy új életet építettek maguknak. Azt tették, amit a menekültek milliói tettek a történelem folyamán, bele értve a 20. századot is. A németeket, akiknek el kellett hagyniuk a Szudétákat és az Odera és Neisse folyók északi területeit, a magyarokat, akik elmenekültek Erdélyből, a görögök, akiket elűztek Anatólia Aegean partvidékéről, és a hinduk, akik elmenekültek Pandzsábból.

Minden egyes generációval ezeknek a menekülteknek a neheztelése lassan eloszlik. Az idő begyógyítja a sebeket. Az új helyzet elfogadása a norma.

Ugyanakkor az iszlám arra kondicionálja a muszlimokat, hogy gyűlöljék a zsidókat. Ez vallásos kötelességük. Izraelt el kell pusztítani, mivel a zsidók hazája.

Befolyásos iszlám tudósok, mint amilyen Muhhamad Tantawi, a kairói Al-Azhar Egyetem–a muszlim tanulmányok legtekintélyesebb központjának- főimámja a zsidókat „Allah ellenségeinek” nevezi. Tantawit, aki tavaly márciusban halt meg, a nyugati média és politikusok általánosan mérsékeltnek tartják. De mit üzent ez a „mérsékelt” egy palesztin muszlim delegációnak 2002-ben, akik meglátogatták őt?

Sürgette őket, hogy fokozzák az öngyilkos merényletek számát az izraeliek ellen, és azt állította, hogy minden egyes úgynevezett „mártír hadművelet” a „zsidók ellen, beleértve a gyerekeket, nőket, tinédzsereket, az iszlám vallási törvények és iszlám parancsolatok szerint törvényes cselekedet, egészen addig, amíg a palesztinok vissza nem nyerik a földjüket.”

Nizar Qabbani, az arab világban az egyik legnagyobb tiszteletnek örvendő költő, dicsőíti azoknak az őrültségét, akiket elvakít a gyűlölet ideológiája. Az Óda az intifádához című versében a következőt írta: „Ó Gáza bolond népe. Százezer üdvözlet az őrülteknek. A politikai érvek korszakának vége. Tanítsatok minket az őrültségre.”

Ez azoknak az iszlám ellenségeknek a természete, akik szembeszállnak a zsidókkal – bolondok.

Másrészről Izrael a jelzőfény, mint a hanuka menóra, aminek a fénye egy olyan régióban világított, amit 1848 után beborított a sötétség.

Barátaim, Izrael nem hibáztatható a közel-keleti helyzetért. A probléma az, hogy az iszlám elutasítja Izrael létezéshez való jogát. A múlt hónapban a Fatah azzal foglalta össze a ramallah-i egyezményét, hogy kijelentette Izrael zsidó államként való létezésének elutasítását.

A probléma még az is, hogy a nyugati vezetőink nem akarják megérteni, hogy Izrael a nyugat kanárija a szénbányában: ha a zsidóktól megtagadják, hogy szabadon és békében éljenek, akkor hamarosan mindannyiunktól meg fogják tagadni ezt a jogot. Ha Izrael fénye kialszik, akkor mindannyiunkra sötétség borul. Ha Izrael elesik, akkor a nyugat is. Ezért vagyunk mi mind izraeliek.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=1426

Bejegyzés: on 2010. dec. 6.. A bejegyzés kategóriái: Geert Wilders, Média, Photo, Video. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes