Németország: A müncheni mecset imámját körözi a rendőrség miután megverte az egyik feleségét a három közül

 „A jóravaló asszonyok engedelmesek és vigyáznak arra, ami a kívülállók számára rejtve van, mivel Allah vigyáz arra. Akiknek nyakaskodó természetét félitek, azokat intsétek meg, kerüljétek őket a házastársi ágyakban és lássátok el a bajukat!” – Korán 4:34.

 

Nyugaton azok, akik az iszlám hit mellett kötelezik el magukat meggyőződve állítják, hogy a muszlimok egyáltalán nem verik a feleségeiket, de ha mégis, azt finoman teszik, ahogy Mohamed mondta: a feleséget csak a fogkefével lehet megütni. Természetesen soha nem említik, mit is mondott Mohamed kedvenc felesége Aisha azokról az időkről, amikor Mohamed „úgy megütötte a mellkasomat, hogy az már fájt.” (Muszlim 4. könyv 2127. hadisz) És miután a muszlimok számára Mohamed viselkedése a követendő  példa (ld. Korán 33:21), a muszlim nőkre nézve ez nem kecsegtet túl sok jóval.

„A müncheni Katolikus Egyetemen előadást tartó imámot körözi a rendőrség” – 

 

Németország. Abu Adam (40), a müncheni Darul Korán mecset egyiptomi imámja állítólag úgy megverte az egyik feleségét a három közül, hogy az többszörös csonttörést szenvedett. Ezt a ’Bayrischen Rundfunks’ weboldalon közölték. Az áldozat 31 éves. Telefonon értesítette a rendőrséget. Miután kiérkeztek, megmentették a nőt és a kórházba szállították. Az imámot életveszélyt okozó testi sértés vádjával körözik. Az imám a müncheni szociális intézmények integrációs csoportjának nagytekintélyű vendége volt. Egy hete még a Katolikus Egyetem tartott előadást “Az iszlám, ami távol tartja magát az erőszaktól” címmel… 

The Eponymous Flower,  PI-News

Print Friendly, PDF & Email