Eurábia: Európa előre megtervezett iszlamizációja

Eurábia:
Európa előre megtervezett iszlamizációja

Tartalom

1. rész: A politikai, ideológiai és vallási háttér Európa iszlamizációja mögött
2. rész: Tények Dánia iszlamizációjáról
3. rész: Összefoglalás
4. rész: Dánia iszlamizálódásának nyugati segítői

Michael Mannheimer, forrás: PI-News

A demokratikus törvényeknek köszönhetően, felül fogunk kerekedni rajtatok. A vallási törvényeiteknek köszönhetően, uralkodni fogunk felettetek.” -Egy imám Izmírből

Dánia példája

Európa iszlamizációja teljes gőzzel halad előre. Az európaiak nagy része tehetetlen ezzel szemben. Egyrészt nincs információjuk a valódi iszlám lényegéről, másrészt pedig az iszlám európai politikájáról. A muszlimok nem integrálódni jöttek az európai társadalomba. A céljuk átalakítani Európát egy olyan iszlám területté, ahol csak a saríja, az iszlám törvények uralkodnak.

Ez a dokumentum fontos információkat fed fel ezzel a témával kapcsolatban, annak reményében, hogy a muszlimok terjeszkedési vágya, és az őket támogató nyugati elit ellenállásba fog ütközni.

1 rész
A politikai, ideológiai és vallási háttér
Európa iszlamizációja mögött

A baloldal terve az iszlamizálódásra

–és ennek a mai napig tartó következetes megvalósítása

A 90-es évek elején Daniel Cohn-Bendit a Szövetség ’90/Zöldek képviselője a Francia-Német Európában, és az egyik vezető baloldali politikus ennek megfelelően a következőket mondta:

Nekünk, Zöldeknek, a végsőkig kell harcolnunk azért, hogy annyi külföldit hozzunk be Németországba, amennyit csak tudunk. Ha már Németországban vannak, akkor harcolnunk kell a szavazati jogukért. Ha ezt sikerült kiharcolnunk, akkor meglesz a szavazóbázisunk ahhoz, hogy megváltoztassuk ezt a köztársaságot.

Jürgen Trittin, környezetvédelmi, természetvédelmi és reaktor biztonsági miniszter a Schröder kormányban (1998-2005), és ezután pedig, 2005 októberétől a Szövetségi Fogyasztóvédelmi, Élelmezési és Mezőgazdasági miniszter, őrizte meg az 1968-as békemozgalmi szellemiséget. A mai napig hálás a korábbi maoista „Kommunista Szövetség”-beli (Kommunistischen Bund [KB]) tagságáért. Ezzel kapcsolatban ezt mondta:

Ez [a KB-beli tagsága] nem a fiatalkor bűne. Úgy gondolom, hogy több dolog van ma, ami mellett ki lehet állni…”[i]

Ezzel a kijelentéssel összefügg Tritten érdekes véleménye a demokratikus választásokkal kapcsolatban. Nem tudnak mit kezdeni a parlamenti többség szervezeteivel, de azzal igen, hogy megszerezzék maguknak a

meghatározó kisebbségeket és befolyásolni tudják a közvéleményt.”[ii]

Ez nem más, mint a proletárdiktatúra lenini tanának posztkommunista propagálása egy prominens német politikus részéről. Ugyanezzel igazolták az évtizedeken át tartó kommunista elnyomást, amelyet egy radikális, arrogáns baloldali-fasiszta kissebség irányított. A nyilvánosság hasonló irányításával, amely idáig sikeresnek bizonyult, Trittin egy sokkal átütőbb tervet vázolt fel a nyugat-európai országok valódi hatalmi viszonyát illetően. Még a politológusok sem voltak képesek ezt elérni a hosszadalmas elemzéseikkel. Igaz, hogy a parlamentáris hatalom főleg az európai konzervatív pártok kezében van. Ugyanakkor a közvélemény irányítása, amiről Tritten beszél, és a hatalom, amely ebből származik az döntő többségben a jól szervezett, főleg baloldali kissebség (kulcsszó: baloldali [fasiszta] véleményformáló kartell) kezében van, akik meghatározhatják, hogy mi politikailag korrekt és mi nem az. Még fogunk erről beszélni.

A faképnél hagyott politikusok más embereket keresnek maguknak

Egy politikai szatíra hogyan vált végül valósággá

Most jöjjön a Zöldek alfahímje, a német Joschka Fischer, aki sokáig a pártja vezetője, és német Külügyminiszter (1998-2005) volt. Fiatalkorában az országa harcos ellensége volt, harcolt a rendőrséggel, RAF (Vörös Hadsereg Frakció) szimpatizáns volt, és gyűlölte a nyugati rendszert. Ugyanazt fújta, mint a harcostársa és párttársa Cohn-Bendit. Fischer („Egyre jobban felfedeztem, hogy mennyire marxista maradtam”) felfedi szándékát a tömeges bevándorlással kapcsolatban könyvében, amelynek „Németország – A veszély” (1994) a címe. A Die Welt német újság a következőképpen foglalta össze a könyv tartalmát:

Németországot kívülről körbe kell fogni, belülről pedig (külföldiek) beáramlásával kell heterogénné tenni vagy teljesen „felhígítani”.[iii]

Világosan fogalmazva, a történelmi szavazati arányok megváltoztatásának elképzelése megvolt, az eredmény egy rejtett és gondosan végrehajtott határozott terv volt. 1960-ban csak 600 000 muszlim élt egész Európában, ma ez a szám több mint 30 millió, és a történelem legnagyobb tömeges bevándorlása változatlanul folytatódik. Minden évben 1 millió új muszlim bevándorló áramlik Európába. Ez legálisan történik a családegyesítésekkel, menekült státus kérésekkel, vagy mint „politikai menedékkérőkként” olyan iszlám országokból, ahol az emberi jogokat lábbal tiporják. Megkapják a letelepedési engedélyt, európai állampolgárságot kapnak anélkül, hogy ismernék a kultúrát, képzettek lennének és rendelkeznének azokkal a szükséges tényezőkkel, amik ahhoz kellenek, hogy megbirkózzanak az európai high-tech társadalom elvárásaival.

De nem azért jöttek ide, hogy a nyugati társadalomba integrálódjanak. Ezt tiltja a vallásuk[1] és a vallási vezetőik, akik jól szervezettek, és akik régóta az európai muszlimok valódi vezetői. Az elsődleges politikai céljuk, az hogy beteljesítsék, amit a vallásuk, amire Allah utasította őket: a „hitetlenek” feletti uralkodásra az egész világon. Ez áll a Koránban. Erre utasított a prófétájuk (Mohamed). És a muszlimok összes képviselője minden európai országban erre törekszik, függetlenül attól, hogy milyen párthoz tartoznak.

Az iszlám elsődleges célja a világuralom

Akár Vural Öger[2] (német-török SPD képviselő), akár Boumediennes[3] (korábbi algériai államfő), akár Izbetbegovic[4] (volt boszniai elnök), akár Erbakan (volt török miniszterelnök), vagy Ibrahim El-Zayat[5] (a németországi Iszlám Közösség elnöke): mindegyikőjük jól ismeri a világuralomra való parancsot, és minden hatalmat felhasználnak arra, hogy ezt beteljesítsék.

Csak a nyugati jótét lelkek és a baloldali elit utasítja el rendíthetetlenül azt, hogy beismerje az iszlám világuralmi törekvéseit, mivel naivul követik a jótét lelkek és jóakarók jelmondatát, akik azt hiszik, hogy amit nem engednek meg hogy létezzen, az nem is létezik. De hadd mondjam el mindenkinek, aki nem fogadja el a valóságot: a muszlimokat egy csöppet sem érdekli, hogy mit gondolnak róluk a nem-muszlimok. Amit az iszlám valóban jelent, azt minden muszlim tökéletesen ismeri. Erős kifejezéssel élve a nyugati ideálokat és erkölcsöt, vagy más értékeket szemétnek tartják. Khomeini, másokkal egyetemben, egyértelműen kifejezésre jutatta ezt, amikor azt mondta, hogy

„Az egész világra terjedő uralom az iszlám célja”[iv]

Ezt a megállapítást mindenki igazolhatja, aki ismeri az iszlámot. Bassam Tibi német-szíriai orientalista és iszlám szakértő továbbá azt mondja:

„Mindenhol, ahol muszlimok élnek, az iszlám megköveteli magának az egyedüli érvényességet (az eltérő vélemény helytelen).”[v]

Még a kölni rendőrfőnök is– akit a hivatala kötelez arra, hogy ne foglaljon állást –  higgadtan megállapította, hogy az akadály nélküli határok és az iszlám emberek magas születési aránya következtében a német államot 2030-ban meg fogják dönteni. Mivel az iszlám világuralomra törekszik, ez lehet, hogy Németországban és Európában egy véres civilháborúhoz fog vezetni.[vi]

Bécsi kollégája, Alfred Ellinger, az Osztrák Kriminológusok Egyesületének elnöke (Vereinigung Österreichisher Kriminalisten) hasonlóan látja. Európa iszlámmal kapcsolatos helyzetét a következőképpen magyarázza:

„Egy muszlimoknak kötelessége megvédenie a területét a hitetlenek támadásaival szemben, és ugyanakkor rombolni a hitetlenek világát egészen addig, amíg az iszlám uralkodik az egész bolygón. A dzsihádnak csak akkor lesz vége, ha minden ember vagy felveszi az iszlám vallást, vagy behódol a hatalmának. <<Az iszlám határai a világ határai.>>”[vii]

Hasonlóan a török Metin Kaplan, a „kölni kalifa”, aki a „Kalifátus Állam” militáns muszlim szervezet alapítója, zsidó és Izrael gyűlölő, és akit menekültként ismertek el, több prédikáción is kikiáltotta a „Németországi Iszlám Teokrácia” megalapítását, és egy hamarosan bekövetkező iszlám világuralomról jövendölt.[viii] 2008 végén, T. K. Abdullah indiai származási iszlám tudós Katarban, egy nyilvános bemutatón kijelentette, hogy az iszlám hamarosan át fogja venni az uralmat a világ felett, miután a kommunizmus és a kapitalizmus végleg kudarcba fulladt.[ix]

Adolf Hitlernek csak csekély megértése volt az iszlámról, de mégis együttműködött a jeruzsálemi főmuftival annak érdekében, hogy haláltáborokat építsenek a Palesztinában élő zsidóknak. Ugyanakkor jobban megértette az iszlám világuralmi kötelességét, mint a modern, tanult európaiak.

„Ha mohamedánok lettünk volna, akkor ma mienk lenne a világ.”[x]

A muszlimok mindenütt át akarják venni a hatalmat, és ettől sem egy színlelt baloldali felfogás, sem pedig egy zöld felfogás nem tarthatja őket vissza. Nargess Eskandari-Grünberg, a Szövetség ’90/Zöldek muszlim politikusa kifejezte ezt egy Oktatási és Integrációs Pártvezetőségi Gyűlésen, amikor egy frankfurti polgár a városrészén élő külföldiek nagy számáról panaszkodott.

„Frankfurtban a bevándorlás tény. Ha nem tetszik, akkor el lehet menni máshová,”

mondta.

Eskandari-Grünberg 1965-ben Teheránban született, 1985-ben politikai menekültként elhagyta Iránt és Németországban kapott menedéket.

Az európai politikusok hogyan viszik végbe a politikájukat a választópolgáraik ellenében, a muszlim szavazati politikájuk segítségével?

Mára az európai muszlimok befolyása a napi politikára és a politikai hatalmuk elsöprő erejű lett. Emlékezzünk Gerhard Schröder újraválasztási ajánlatára, és hogy milyen kevés szavazattal nyert. A vereséget látva Schröder a török szavazatokra pályázott, és megígérte, hogy végérvényesen megtisztítja az utat az iszlám Törökország EU-tagsága előtt. Ezt az üzenetet a körülbelül 600 000 honosított iszlám bevándorlónak címezte, akiknek a többsége török, és akikben Schröder reménykedett. Sikeres volt a megközelítése. A német-török szavazatoknak köszönhetően, akik Schröder szavazóinak többségét tették ki, a szociáldemokraták (SPD) és a Zöldek képesek voltak elegendő mandátumot összegyűjteni, és 6027 szavazat elég volt ahhoz, hogy Schrödert újraválasszák német kancellárnak. Ugyanakkor mindez a német emberek akarata ellenére történt (amiről hallgattak), mivel a honosított német-török bevándorlók szavazata nélkül Schröder félmillió szavazattal elveszítette volna a választásokat. Képzeljük el a következőt: a politikusok a saját embereik ellenében politizálnak. Ezt akarta Cohn-Bendit, és a baloldali hatalmi kartell ugyanezt a tervet alkalmazza Európa szerte, felhígítják a szavazati arányokat az őshonos európaiak között. És ennek a gyümölcse már látható.

A népességcsoportok kicserélése nem egy új keletű találmány. Mint egy „nem-katonai jellegű” végső megoldás, ezt a módszert már alkalmazták olyan területeken, amiket megszálltak, úgy hogy a hódítók „finomabb” módszerekkel, idővel kiszorították az eredeti lakosságot. Ennek egy kiváló példája Észak-Ciprus történelme. 1974. óta tartja megszállás alatt Törökország, és több százezer anatóliai törököt vittek oda. Ennek az lett az eredménye, hogy ma a török és a görög ciprióták aránya drámaian megváltozott a hajdani török kissebség javára.

Egy másik példa Tibet. Ezt a hatalmas autonóm területet, amely 1,2 millió négyzetkilométer nagyságú (összehasonlításként, Németország területe csak 350 000 négyzetkilométer) 1950-ben megszállták a kínaiak. Azóta Kína gondoskodott arról, hogy több millió kínai menjen Tibetbe, így a tibetiek kisebbségbe kerültek a saját hazájukban. Mindkét esetben a népesség átrendezését a megszálló hatalmak irányították, és az eredmény logikusan a megszállók etnikai csoportjának kedvezett.

Másrészről Európát nem szállta meg semmilyen külső hatalom, de ennek ellenére a kontinens a történelem legnagyobb felfordulásának közepén találja magát azáltal, hogy új, főleg muszlim etnikai csoportok sikeresen váltják fel az őshonos európaiakat. Ezt a felfordulást Európa SAJÁT politikusai irányítják, és már régen kitervelték a bennszülött európaiak igényei és akarata ellenére. Ezek a politikusok nem kérték a választópolgáraik engedélyét, és nem is reagálnak az európaiak azzal kapcsolatos nyugtalanságára, hogy ez a tömeges bevándorlás ahhoz a tényhez vezet, hogy Európa, – ahogy azt az európaiak ismerik,- egyre felismerhetetlenebbé válik, és sok helyen idegenek lettek a saját földjükön, és kezdettől fogva nem is akarták ezt a hatalmas beáramlást. Ez a bevándorlási politika egy totalitárius uralkodási koncepció minden jelét magán hordozza az európai politikai elit részéről és emlékeztet a nagy népesség változásokra a Szovjetunió és a kommunista Kína alatt Sztálin és Mao idejében. Ezeket a változásokat egy kis politikai csoport döntötte el és vitte véghez bárminemű népszavazás nélkül, amiben megkérdezték volna a bennszülött lakosságot.

Röviden és világosan: Európában a baloldali/zöld hatalmi csoportosulás néhány lényeges területen (például bevándorlás, EU bővítés, állampolgárság) úgy működött mostanáig, mint egy külső megszálló hatalom. Mivel azok, akik felelősek ezért a tömeges bevándorlásért képtelenek voltak megnyerni maguknak az európai szavazóikat ehhez, nekiláttak ahhoz, hogy idegen nyelvű, kultúrájú és vallású emberekkel szállják meg a saját hazájukat. Ezzel egy időben az volt a szándékuk, hogy „felhígítsák” az európai népességet, és végül megfosszák őket a hatalomtól.

Ez nem más, mint egy új típusú „etnikai tisztogatás”. Továbbá vannak bizonyos perverz figyelmeztető jelek: Nincs egy külső megszáll erő, hanem inkább egy kis és eltökélt kissebség a bennszülött lakosságon belül. Ez a hatalmon levő kissebség hosszú távon le fogja cserélni a jelenlegi lakosságot azokkal, akik a politikájukhoz ígéretesebb támogatónak bizonyulnak.

A baloldali/zöld program már megmutatja a kívánt eredményeket. Például Brüsszelben, Milánóban és Oszlóban az újszülötteknek a „Mohamed” nevet adják a leggyakrabban. Angliában hagyományosan a legáltalánosabb név a”Jack” volt. Mára ez a név a „Mohamed”. 2004-ban Hollandiában, a nagyobb városokban a gyerekek 56%-a külföldi volt, a legtöbbjük muszlim.

Svájcban, a statisztikák azt mutatják, hogy 2040-re a lakosság 76%-a muszlim lesz, feltéve, ha nem változik az alpesi ország politikája. Egy osztrák tanulmány szerint 2051-re minden harmadik osztrák tanuló muszlim lesz. Egy Soest-ben készített tanulmányból (Islamic Archive, 2006), amelyet a német lakosság fejlődésével kapcsolatban készítettek, kiderül, hogy 2045-re a német lakosság 51,72 millió muszlimból fog állni, szemben a 45 millió őshonos némettel. A vezető muszlim tekintélyek már számolnak azzal a ténnyel, hogy ebben a fontos európai országban át fogják venni a hatalmat.


[1] „Ti hívők! Ne kössetek szoros barátságot olyanokkal, akik nem tartoznak közétek!” Korán 3:118
„Ti hívők! Ne kössetek testvérbarátságot a zsidókkal és a keresztényekkel: Ők egymás testvérbarátai! Korán 5:51

[2] Öger a nagy török napilapban, a Hürriyetben: „Amit Szulejmán szultán Bécs ostrománál 1683-ban elkezdett, erős férfijainkkal és asszonyainkkal, valóra fogjuk váltani.

[3] „Egy nap emberek milliói fogják elhagynia déli félgömböt és északra fognak menni. Nem barátokként fognak jönni, hanem azért, hogy legyőzzenek. És azáltal, hogy benépesítik az északi félgömböt a gyermekeikkel győzni fognak. A feleségeink teste fog győzelemre segíteni minket.”

[4] Az iszlám mozgalomnak el kell foglalnia az államot, amint morálisan és számban elég erős ahhoz, hogy megdöntse a nem-iszlám hatalmat, és egy iszlám kormányt állítson fel.

[5] A célunk az, hogy megvessük a lábunkat az európai kontinensen, és békében éljünk az iszlám törvényei szerint, így egy nap talán egész Európa muszlim lesz.


[i] Jürgen Trittin, cited in “Die konservative Informationsbasis im Internet (The Conservative Information Base on the Internet)” (http:// www.konservativ.de/radikal/trittin.htm)

[ii] http://newsgroups.derkeiler.com/Archive/De/de.soc.politik.texte/2005-09/msg00009.html

[iii] Miriam Lau: “Risiko Deutschland (Risk Germany)” — Joschka Fischer in Bedrängnis. In: Welt-Online, 7 February 2005

[iv] Khomeini, cited among others in: Kurt Koch: “Der Islam aus Christlicher Sicht (Islam in a Christian View) ”, http://www.beepworld.de/members41/jesus2000/islam.htm

[v] Bassam Tibi, cited in: Siegfried Kohlhammer: “Kulturelle Grundlagen wirtschaftlichen Erfolgs (Cultural Foundations for Economic Success)”, in: Eurozine (http://www.eurozine.com/articles/2006-11-02-kohlhammerde.html)

[vi] Cited in: Der Koran, die Hadithe und die Islamiten (The Quran, Hadith and the Muslims) ; http://www.jupi.homepage t-online.de/palaestina%20israel%20zionazis%20judenmission/christlich-zionistische%20schmuddelpropaganda.pdf

[vii] Alfred Ellinger: “Zwischen Dialog und Djihad (Between Dialog and Jihad)”, (http://www.kripo-online.at/krb/show_art.asp?id=1006)

[viii] Hakki Akduman: “Der “Kalif von Köln (The Caliph from Cologne)”, Metin Kaplan”, AP

[ix] The Peninsular, 15 November 2008

[x] Adolf Hitler, cited in “Von Allah zum Terror? (From Allah to Terror)” from Hans-Peter Raddatz, Herbig, Munich 2002, 2nd Printing, ISBN 377662289X


[i] Citation according to Gernot Facius, DIE WELT, 6 October 2001

Print Friendly, PDF & Email