Az iszlám nevében több embert öltek meg, mint a kommunisták és nácik összesen

Forrás: Political Islam (Dr. Bill Warner)

Ezek a számok durva becslések a nem-muszlimok dzsihád miatti halálára vonatkozóan.

Afrika

Thomas Sowell [Thomas Sowell, Faj és kultúra, BasicBooks, 1994, 188. oldal] becslése szerint 11 millió rabszolgát szállítottak az Atlanti-óceánon keresztül és további 14 milliót küldtek Észak-Afrika és a Közel-Kelet iszlám országaiba. Minden elfogott rabszolgára több halott is jutott. Hogy pontosan mennyi az változó. A híres misszionárius David Livingstone becslése szerint minden rabszolgára, aki elérte az ültetvényeket, öt másik jutott, akit vagy a portyázások közben öltek meg vagy a betegségek, éhezés miatt halt meg, vagy az erőltetett menet közben lelte halálát. [Woman’s Presbyterian Board of Missions, David Livingstone, 1888, 62. oldal,] Csak a fiatalokat, gyengéket, betegeket és öregeket hagyták hátra. Ők hamar meghaltak, mivel azokat, akik eltartották és gondozták őket vagy megölték, vagy elvitték rabszolgának. Tehát 25 millió rabszolgát szállítottak a piacra, ezért a becsült létszám körülbelül 120 millió fő. Afrikában az iszlám intézte a tömeges rabszolga-kereskedést.

120 millió afrikai

Keresztények

Az iszlám által mártírhalált halt keresztények száma 9 millió. [David B. Barrett, Todd M. Johnson, World Christian Trendek Kr. u.30 – Kr. u.2200, William Carey Library, 2001, 230. oldal, 4-10 táblázat] Raphael Moore durva becslése alapján (Kis-Ázsia története) további 50 millió halt meg a dzsihád háborúkban. Így hozzáadva az egymillió afrikai keresztényt, akiket a 20. században öltek meg, a becslés:

60 millió keresztény

Hinduk

Koenard Elst alapján az India ellen folytatott dzsihád során körülbelül 80 millió hindu halt meg. [Koenard Elst Negationism In India, Voice of India, Új-Delhi, 2002, 34.oldal] India mérete ma a dzsihád következtében csak az ősi India fele. Az India észak-nyugati részén található hegyeket Hindukusnak nevezik, azaz a “a hinduk halotti máglyája.”

80 millió hindu

Buddhisták

A buddhisták nem tartottak lépést a háborúk történetével. Az iszlámban csak a keresztények és zsidók élhettek dhimmiként (másodosztályú emberekként), mindenki mást vagy megöltek, vagy áttért az iszlámra. A dzsihád megölte a buddhistákat Törökországban, Afganisztánban, a Selyemút mentén, és Indiában. Durva becsléssel körülbelül 10 millió buddhistát öltek meg. [David B. Barrett, Todd M. Johnson, World Christian Trendek Kr. u. 30 – Kr. u. 2200, William Carey Library, 2001, 230. oldal, 4-1. táblázat]

10 millió buddhista

Zsidók

Érdekes módon a megölt zsidók száma nem befolyásolja jelentősen az iszlám által megölt emberek hatalmas számát. Az arábiai dzsihád 100%-osan hatékony volt, azonban a megölt zsidók számát ezrekben, nem pedig milliókban lehet megadni. Ezután a zsidók behódoltak és dhimmik lettek, és nem volt geopolitikai hatalmuk.

Durva becsléssel a dzsihád kb. 270 millió embert ölt meg.

[A kommunizmus 100 millió, a nácizmus 25 millió embert ölt meg]

 

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=2232

Bejegyzés: on 2011. jan. 18.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, Történelem. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes