Egyenes beszéd Ausztráliából

The Australian

A brit Anjem Choudary-hoz hasonlóan az Ausztráliában született és az iszlámra áttért Ibrahim Siddiq-Conlon, a „Sharia4Australia” – amely kezdő lépésként sária bíróságokat hozna létre, később pedig bevezetné az iszlám törvényeket – alapítója is nyíltan elmondja, hogy miről szól az iszlám. Azonban ő egy lépéssel tovább megy, mint brit testvére és elismeri, hogy Ausztráliában az iszlám győzelméhez szükség lehet az erőszakos konfrontációra.

Ibrahim Siddiq-Colon iszlám hitszónok üzenete Ausztrália kormányának: nincs más isten csak Allah, és csakis az ő törvényeinek szabad engedelmeskedni.

„Támadom Ausztrália miniszterelnökét” – mondta. „Gyűlölöm a canberrai parlamentet. Egyenesen a nyaki ütőerét célzom, és figyelmeztetem a parlamentet, hogy nincs joga törvénykezni. Azonnal vissza kellene vonulniuk, és hagyni, hogy a muszlimok vegyék át a hatalmat.”

Továbbá azt is mondta, hogy „Egy nap Ausztrália a sária alatt fog élni. Ez elkerülhetetlen. … Ha az ausztrál emberek nem fogadják ezt el, akkor az nem a mi problémánk. Reméljük, és az a célunk hogy ez békésen történjen meg, de ha megnézzük a történelmet, akkor láthatjuk, hogy ez soha nem így történt. Ez mindig harcokkal járt együtt. Elkerülhetetlen, hogy egy nap majd harcok legyenek az iszlámért Ausztráliában.”

Siddiq-Conlon a Sydney-i Műszaki Egyetemen szerzett építész szakon mester fokozatot. Tavaly alapította meg a Sharia4Australia nevű szervezetet. Azt mondta, hogy a szervezetnek három fő célja van:

Az első, hogy meggyőzze a muszlimokta, hogy gyűlüljék a „taghoot”-ot, vagyis Allahon kívül minden más isten imádatát, amibe a demokrácia is bele tartozik.

„Gyűlölniük kell, fel kell szólalniuk ellene. És ha ez nem működik, akkor tenniük kell ez ellen.”

A másik két célja, hogy tájékoztassa a megválasztott kormányokat arról, hogy nincs joguk kormányozni, és hogy oktassa a nem-muszlimokat a sária előnyeiről, mint amilyen például a házasságtörők megkövezése és a tolvajok kezének levágása.

„Ha a kezek levágását rendeli el a sária bíróság, akkor azt mondjuk, hogy ez jó hír, mivel a kezek levágása – ha érted a sáriát – áldás az adott személynek.

Miért áldás, ha levágják a kezededet? Mivel ezzel levezekled a bűneidet. Jobb, ha ebben az életben büntetnek meg, mintha a sírban, vagy a pokol tüzének örökkévalóságában….

Egy a  cikkel kapcsolatos rádióbeszélgetés meghallgatható itt.

A sária bevezetéseinek előnyei:

Print Friendly, PDF & Email