Ha tovább filmezel, megöllek!- Életképek Anglisztánból

 Az itt látható videó készítőjét halálosan megfenyegették azért, mert olyan muszlimokat filmezett, akik a dawa-t [iszlámra hívás] gyakorolták. Az eset Leichesterben történt.

Az egyik muszlim férfi számon kéri a videó készítőjén, hogy miért filmezi őket. A videó készítője arra hivatkozik, hogy a brit törvények szerint joga van bárkit lefilmezni, ha nem hisz neki, akkor menjen a közelben tartózkodó rendőrhöz, és kérdezze meg. A muszlim férfi úgy gondolja, hogy ehhez az ő engedélyét kellene kérnie. Ekkor jelenik meg egy másik muszlim férfi, aki ugyanúgy számon kéri a videó készítőjén, hogy miért nem kért engedélyt tőlük. Ugyanaz a válasz: a brit törvények alapján joga van bárkit lefilmezni. Erre az a válasz, hogy nem érdeklik a törvények, nem akarja, hogy filmezzék. Majd megfenyegeti, hogy ha tovább folytatja a filmezést, akkor megöli!

Az EDL (Angol Védelmi Liga) egy rögtönzött tüntetéssel válaszolt az esetre. 

Friss hír! A béke vallása ismét bizonyított: Kevin Caroll, az EDL egyik vezetőjét Lutonban megtámadta egy muszlim banda, és többször rálőttek. Kevin és családja szerencsésen megúszta a támadást. (Forrás: Gates of Vienna, BBC News)

És ha már Anglia, akkor itt egy hihetetlen videó még 2009-ből. Gyakorlatilag nyíltan a nyugati értékek semibevételére szólít fel a muszlim szónok. És a rendőrök reakciója sem semmi:

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=2334

Bejegyzés: on 2011. jan. 28.. A bejegyzés kategóriái: Anglisztán, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes