Geert Wilders tárgyalása folytatódik

 

A fények kialszanak egész Európában, ahol valaha a kultúránk virágzott, ahol az emberek szabadságot, jólétet és civilizációt hoztak létre. A nyugati civilizáció alapértékeit mindenhol támadások érik.

Egész Európában az elit egy olyan ideológiát védelmez, aminek 1400 éve az a szándéka, hogy elpusztítson minket. Egy olyan ideológia, amely a sivatagból származik, és csak sivatagot tud maga után hagyni, mivel az embereknek nem ad szabadságot. Nem létezik iszlám Mozart, iszlám Gerard Reve [holland író], iszlám Bill Gates, mivel szabadság nélkül nincs kreativitás. Az iszlám főleg a gyilkosságokról és elnyomásról híres, és csak olyan társadalmakat képes produkálni, amelyek visszamaradottak és szegények. Megdöbbentő módon az elit nem akarja ennek az ideológiának a kritikáját hallani.

A perem nem egy egyedi eset. Csak a bolondok gondolják, hogy az. Egész Európában a multikulturális elit totális háborút folytat a saját lakossága ellen. A céljuk az, hogy folytassák a tömeges bevándorlás stratégiáját, amely egy iszlám Európában fog végződni, egy olyan Európában, ahol többé nincs szabadság: Eurábiában.

A fények kialszanak egész Európában. Bárki, aki önállóan gondolkozik vagy beszél veszélyben van. Azoknak a szabadság-szerető embereknek, akik kritizálják az iszlámot, vagy csak azt sugallják, hogy kapcsolat lehet az iszlám és a bűnözés vagy becsületgyilkosságok között, szenvedniük kell, és ezért megfenyegetik vagy bűnözőnek tekintik őket. Azok, akik kimondják az igazságot, veszélyben vannak.

A fények kialszanak egész Európában. Mindenhol az orwelli gondolatrendőrség működik, akik a gondolatbűnök után kutatnak, és visszaterelik a lakosságot azok közé a határok közé, ahol szabad gondolkozniuk.

Ez a per nem rólam szól, hanem valami sokkal nagyobbról. A szólásszabadság nem azoknak a tulajdona, akik történetesen egy ország elitjéhez tartoznak. Ez egy elidegeníthetetlen jog, az emberek veleszületett joga. Évszázadokon keresztül harcoltak ezért, és most feláldozzák azért, hogy egy totalitárius ideológiának a kedvébe járjanak.

A jövő nemzedékei vissza fognak tekinteni erre a perre és csodálkozni fognak azon, hogy kinek volt igaza. Kik védték a szabadságot, és kik akartak megszabadulni tőle.

A fények kialszanak egész Európában. A szabadságunkat mindenhol korlátozzák, ezért elismétlem, amit a múlt évben mondtam:

Nem csak kivételes joga, hanem kötelessége minden szabad embernek –és így nekem is, mint a Holland Parlament képviselőjének – hogy felszólaljon bármilyen olyan ideológiával szemben, amely a szabadságot fenyegeti. Ezért jogom és kötelességem elmondani az igazságot arról a gonosz vallásról, amit iszlámnak neveznek. Remélem, hogy a szólásszabadság győztesen fog kikerülni ebből a perből. Nem csak abban reménykedem, hogy engem felmentenek, hanem hogy a szólásszabadság tovább fog létezni Hollandiában és Európában.

A perről bővebben:
Robert Spencer: Wilders egy lépéssel közelebb a győzelemhez
Ayaan Hirsi Ali: Hollandia: veszélyben a szólásszabadság

Print Friendly, PDF & Email