Elisabeth Sabadtisch-Wolff beszéde- EDL tüntetés – Luton

EDL tüntetés

2011. február 5.-én a legnagyobb angol iszlámkritikus szervezet az Angol Védelmi Liga (English Defence League – EDL) 2009-es megalakulása óta legnagyobb tüntetését tartotta Luton városában. A rendőrségi becslések szerint 5000 ember csatlakozott a tüntetéshez. Bár a szélsőbaloldali, anarchista, muszlim tüntetőket tömörítő UFA (United Against Fasism – helyesebb lenne a UWF –United With Fasism) 300 embere megpróbálta megzavarni a tüntetést, mégis sikerült békésen megtartani a demonstrációt.

 A fellépők között volt Elisabeth Sabaditsch-Wolff, a beszéd és fordítása:

Hölgyeim és Uraim!

Nagyon örülök, hogy itt lehetek Lutonban, az Angol Védelmi Liga szülővárosában. A helybeliek első kézből tapasztalhatják, mit jelent majd Anglia iszlám uralma. Az ellenállásotok az európai CounterJihad minden tagja számára insprirációt jelent. Megtiszteltetés ezen a történelmi eseményen résztvenni.

Mint ahogyan legtöbben már tudjátok, Ausztriában gyűlöletbeszéd vádjával bepereltek, A per jelenleg is tart.

Mi volt a vád ellenem?

Kezdetben „gyűlöletre való felbujtással vádoltak.” A tárgyalásom második napján a bírónő a saját belátása alapján ezt megtoldotta „egy törvényesen elismert vallás rossz hírbe hozásának” vádjával.

Kitaláljátok melyik vallásról van szó?

A második vád sokkal súlyosabb és nagy a valószínűsége, hogy el fognak ítélni.

Ezek voltak a vádak, de mi volt a bűnöm?

A „bűnöm” az volt, hogy elmondtam az igazat az iszlámról. Idéztem a Koránt és a Hadíszt. A Sária hivatalos szövegét idéztem. Elmagyaráztam, hogy az iszlám előírja a férfiaknak, hogy verjék a feleségüket, és a sáría szerint le kell vágni a tolvajok végtagjait.

Az előadásaim során elmagyaráztam, hogy az iszlám jog előírja a kislányok nemi szervének megcsonkítását. Megparancsolja, hogy bárki, aki elhagyja az iszlámot meg kell ölni.

Röviden az volt a „bűnöm”, hogy az iszlám jelentéséről – ahogy az az iszlám szövegekben le van íra – tanítottam osztrák honfitársaimat.

Az iszlámról a saját szavaival kimondani az igazságot sérti a muszlimokat. Mennyire bizar!

Az EDL küldetésnyilatkozatában magát „emberi jogi szervezetként” írja le. Az elsődleges célja, hogy az őshonos angol polgárok polgári jogait visszaállítsa. Az elmúlt években ezeket a jogokat az állam zsarnoki multikulturális ideológiája szisztematikusan megnyirbálta. Az iszlám nem lenne képes elnyomó jelenlétét megvalósítani Angliában, ha az angol emberek polgári jogait nem vették volna el.

Osztozom az emberi jogok iránti aggódásotokban. Ha nem szerezzük vissza az alapvető jogainkat – köztük a legfontosabbat, a szólásszabadságot – akkor a civilizációnk meg fog semmisülni. Az összes nagyszerű intézményünk, ide értve a demokráciát és a törvényességet, az alapvető emberi jogok miatt válhatott valóra.

Ezeket a jogokat most szándékosan lerombolják. A per, ami ellenem folyik ennek bizonyítéka. És azok is perek, amelyek Tommy Robinson, Gurami Singh, Geert Wilders, Lars Hedegaard és mindazon bátor emberek ellen folynak, akik felemelték a szavukat az iszlám ellen, és ezért beperelték őket.

Ez a jog, amit most próbálnak elvenni tőlünk Isten adta jogunk. Nem a kormány adta nekünk.

Az emberek itt Angliában nagyon szerencsések, mivel a jogaikat szilárdan megalapozták hosszú évszázadokkal ezelőtt. Az angol emberek sok évszázadon keresztül követelték – és sikeresen harcoltak – a szólásszabadságért, gyülekezési szabadságért, a lelkiismereti szabadságért és mindazokért a jogokért, amelyeket végül egyetemesnek kiáltottak ki.

Nem ez a helyzet az én országomban. Mi bécsiek büszkék vagyunk a történelmünkre, először a Szent  Római Birodalom (Német-római Császárság) székhelye voltunk, majd az Osztrák-Magyar Monarchia fővárosa. De szomorúan az kell, hogy mondjam, hogy az egyetemes emberi jogok csak megkésve érkeztek meg Ausztriába, és a gyökereik gyengék. És ezen felül az Osztrák Birodalom a maga etnikai tákolmányával és hivatalos nyelvével a modern multikulturális állam prototípusa.

És ha ez még nem elég, 1912-ben, amikor Bosznia az Osztrák-magyar monarchia része volt, az országom állami vallásnak ismerte el az iszlámot. És az a törvény, amely alapján az iszlám megvetette a lábát Ausztiában ugyanaz a törvény, amely alapján bepereltek.

Tehát a szólásszabadság jogának Ausztriában nincsenek mély gyökerei és nincs nagy tisztelete. De nem ez a helyzet Angliában.

Azok az angolok, akik a szólásszabadsághoz való jogukat követelik nem úttörők. Csak azt követelik, ami évszázadokon keresztül az övék volt. A szólásszabadság, gyülekezés szabadsága, és a függetlenség az angol emberek „ősi szabadságai” közé tartoznak. Azok a kormányok, amelyek akadályozzák ezeket a szabadságokat zsarnokiak és illegitimek.

Érdemes megemlíteni, hogy az amerikai gyarmatosító rokonaitok azért lázadtak III. György király ellen, mert bitorolta ezeket a jogokat. Az Amerikai Egyesült Államokat alapító gyarmatosítók az angol emberek ősi szabadságainak követelésével kezdték.

Ezt kell nekünk is tennünk. Ezekben a elfajzott és veszélyes időkben ki kell állnunk és vissza kell követelnünk az ősi szabadságainkat.

Ezért támogatom az EDL-t. Bármilyen olyan csoport mellé kiállok, amely ellenáll az iszlamizációnak azáltal, hogy békésen követeli azt a jogát, hogy szabadon beszélhessen az iszlám gonoszságairól.

Azért pereltek be, mert a hétköznapi embereket informáltam az iszlám valóságáról. Az emberek képzése a leghatékonyabb stratégia a sária ellen.

Ezért azt tanácsolom, hogy ne égessétek, hanem olvassátok a Koránt. Csak ha tanulmányozzuk, hogy miről szól az iszlám, akkor tudjuk legyőzni.

Ismerd meg ellenséged. Mi nem fegyverekkel és késekkel harcolunk, hanem tollal, mikrofonnal, videó kamerával, és a nyomtatott sajtóval. Az iszlám megértése a legerősebb fegyverünk az ellene folyó harcban. Nincs szükségünk megfélemlítésre, vagy terrorizálásra, mivel az igazság a mi oldalunkon áll.

Samuel Johanson egyszer azt mondta: „A bátorság a legnagyobb érdem, mivel ha nem vagy bátor, akkor nem lesz meg a lehetőséged, hogy a többit használd.”

Az elkövetkező időkben szükség lesz a hétköznapi emberek bátorságára, akik elutasítják, hogy alávessék magukat az iszlamizáció zsarnokságának.

Allen West [republikánus politikus] a dzsihád ellenes harc legbátrabb katonája a következő szavakkal szokta aláírni az e-mailjeit: „kitartás és lojalitás”. Nekünk is ki kell tartanunk és lojálisnak kell lennünk egymással az elkövetkező harcban.

Soha ne add fel! Soha nem hátrálunk meg!

Soha nem fogunk behódolni!

Forrás: Gates of Vienna

Print Friendly, PDF & Email