Nemzetközi muszlim bűnszövetkezet európai keresztények szerveivel kereskedett

A nyugati kormányok régóta tudták, hogy a koszovói szervkereskedésben a helyi politikai elit is részt vett, mégsem tettek semmit, és a felelősségük miatt nem is lesznek hajlandóak a vádak alapos kivizsgálására – állítja egy lapinterjúban az Európa Tanács jelentéstevője.

A svájci Dick Marty a Delo című szlovén napilapnak adott szombaton interjút, amelyet az euobserver.com uniós honlap ismertetett. Marty megismételte, hogy a Koszovói Felszabadítási Hadsereg (KLA) volt vezetője, Hashim Thaci jelenlegi kormányfő neve sűrűn felbukkant a nyugati hírszerzői és diplomáciai jelentésekben, “de a nyugati politikusok kitartóan hallgattak róla”.

Marty még decemberben hozta nyilvánosságra jelentését arról, hogy a kilencvenes években Koszovóban külön táborokban tartották a szerb foglyokat, akiket megöltek, majd kioperált szerveiket a nemzetközi fekete piacon értékesítették. Az Európai Unió koszovói rendőrségi és igazságügyi missziója (EULEX) már megkezdte az állítólagos vádak kivizsgálását, de Marty szerint kétséges, hogy a tanúk hajlandóak lesznek a bizonyítékaik felfedésére, mert nincsenek garanciák a bizalmas adatkezelésre.

“Az összes fordító helyi, rengeteg a helyi munkatárs, ezért még a legbizalmasabb információk is rendszeresen kiszivárogna” – mondta Marty:

“Ha kiadom az általam meghallgatott tanúk nevét, azonnal fenyegetésnek teszem ki az életüket.” A svájci politikus azt javasolja, hogy külföldön állítsanak fel egy külön vizsgálati egységet megfelelően hiteles tanúvédelmi programmal – amit szerinte az EU nem tesz meg, mert kiderülne, hogy korábban nem tettek semmit.

“Tudják, hogy a tanúim tényleg beszélnének és elárulnák, hogy az európai politikusok nagy része tudatában volt annak, mi történik Koszovóban” – mondta Dick Marty. (MTI)

Egy titkos ENSZ dokumentumból, ami a közelmúltban került a France24 tévécsatorna birtokába további horrorfilmbe illő dolgok is kiderülnek.

A dokumentum beszél egy „arab orvosról”, aki felügyelte a szervek kivételét. A páciensek természetesen nem élték túl az operációt. A szerveket Isztambulba szállították, a holtesteket pedig Albánia elhagyatott helyein égették el . Azaz atrocitásokért felelős KLA vezetőt a dokumentum úgy jellemzi, mint akinek „nagyon jó kapcsolatai vannak a Közel-Kelettel és Törökországgal. Sok iszlamista jött a bázisokra a háború közben.”

Ez egy nemzetközi muszlim bűnszövetkezet volt, amely keresztényeket, köztük fiatal lányokat, fogott el, kivette a szerveiket, és megölte őket. A foglyokkal jól bántak, hízlalják őket, mint az állatokat, amíg nem jött a kérelem (általában egy gazdag Törökországi vagy Közel-Keleti muszlimtól) az adott szerv iránt. (Islam versus Europe blog)

További cikkek: A koszovói szervkereskedelem nemzetközi kivizsgálását kérte az ENSZ-ben Szerbia

Angolul:
Pamella Geller blogján (Atlas Shrugs) bővebben lehet olvasni a témáról
BBC dokumentumfilm:

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=2658

Bejegyzés: on 2011. feb. 18.. A bejegyzés kategóriái: Balkán, Legfrissebb, Photo. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes