Mohamed Musa Al-Sharif szaúdi iszlám tudós: eljön az idő, amikor ismét az iszlám fogja uralni a világot

Mohamed Musa Al-Sharif szaúdi iszlám tudós: eljön az idő, amikor ismét az iszlám fogja uralni a világot, MEMRI TV február 25. :

Dr. Muhammad Musa Al-Sharif szaúdi iszlám tudóssal készített interjúból láthatunk részleteket, amelyet az Iqra TV-n sugároztak 2011. február 25-én.

Mohamed Musa Al-Sharif: Ezek az események megnyitják az utat egy nagyobb dolog előtt. Egy nagy iszlám előtt, amely erőszakkal jut hatalomra, mert a világnak vezetőkre van szüksége. A jelenlegi vezetés – a kommunizmus, a kapitalizmus, és így tovább – csődbe ment. Csak az iszlám maradt, hogy vezesse a világot. Mohamed próféta több hadiszban is világosan megjövendölte ezt. Iszlám uralom jön, akár tetszik az embereknek, akár nem. Ezért ezeknek a felemelkedőben levő vezetőknek a katonáivá kell válnunk.

[…]

Amikor a 16. századot követően az iszlám nemzetet megfosztották a hatalmától, és mások vették át az emberiség irányítását, a lehető legrosszabb következményeknek lehettünk szemtanúi: elnyomás, globális zsarnokság, arrogancia, és önkényuralom. Az egyetlen dolog, amit a sejkek, prédikátorok, és tudósok követelnek, hogy ismét az iszlám uralja a világot….

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=2837

Bejegyzés: on 2011. Már. 7.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, Szaúd-Arábia. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes