Elisabeth Sabaditisch-Wolff beszéde Miamiban

Egy új szervezet az United West (Egyesült Nyugat) tartotta bemutatkozó rendezvényét, amelynek egyik meghívott vendége  Elisabeth Sabaditsch-Wolff volt. A szervezet célja, hogy egyesítse a nyugati civilizációt a sáriával szemben.

Elisabeth beszéde:

Hölgyeim és Uraim,

Szeretném megköszönni Tom Trentonak, hogy meghívott a napsütötte Dél-Floridába az United West (Egyesült Nyugat) bemutatkozó rendezvényére. A hideg Bécsből érkezve a változatosság kedvéért jó érezni a meleget, és élvezni a napsütést!

Meglepett, amikor azt hallottam, hogy Florida egyike a radikális muszlimok melegágyának az Egyesült Államokban. Mi hozza őket ide? Talán a pálmafák és homok emlékezteti őket az otthoni oázisokra?

Minden esetre, itt vannak. Tehát miért kellene aggódnunk az iszlám miatt?

Ez csak egy vallás, mint a judaizmus és a kereszténység. Azt mondják nekünk, hogy ne hagyjuk, hogy egy pár erőszakos radikális lejárasson egy nagy vallást.

Igen, korábban mindannyian hallottuk ezeket a szavakat. De ezek hazugságok.

Az erőszak az iszlám teológia része, és különösen az iszlám jogé (sáría). Az erőszak népbetegség az iszlámban, mert a szentírások és a jog megköveteli a muszlimoktól, hogy erőszakosak legyenek az iszlám védelmében és azért, hogy kiterjesszék a sáría jogot az egész világra.

A sáría már az országomban és a legtöbb nyugat-európai országban is jelen van. Az Európai Unió “gyűlöletbeszéd” törvényének elfogadásával, az európai országok hatékonyan érvényesítik a sáríát muzulmán polgáraik javára.

Személyes tapasztalatból ismerem ezt. Mint ahogy azt már a legtöbben tudjátok, a múlt hónapban „gyűlöletbeszéd” vádjával elítélt egy bécsi bíróság. A vádpont, ami alapján elítéltek „egy törvényesen elismert vallás vallási tanításainak rossz hírbe hozása” volt.

Az volt a “bűnöm”, hogy egy szemináriumon elmondtam az igazságot az iszlámról. Azáltal, hogy elmondtam, Mohamednek egy kilenc éves lánnyal volt szexuális kapcsolata -, amelyet az iszlám szentírások igazolnak – “bemocskoltam” az iszlám tanításait. Elítéltek, mert azt mondtam, hogy “Mohamed szerette a gyerekeket”.

Nos, ez igaz, nem?

De ez nem számít, legalábbis Ausztriában nem. Ausztriában az igazság az iszlámmal kapcsolatban -, amit maga a vallás állít önmagáról -, sértés az iszlám vallásra nézve.

Ez egy vicc lenne, ha a következmények nem volnának olyan súlyosak.

Ezért most úgy tűnik, mindnyájunknak meg kell tanulni befogni a szánkat és leszegni a fejünket, miközben az iszlám rátelepszik az országra. Ahogy Geert Wilders mondta: “A fények kialszanak egész Európában.”

De ez nem csak Európáról szól. Az iszlám Amerikába is el fog jönni.

Kis dolgokkal kezdődik, mint szobák imádkozásra, lábmosók és különleges imaszünetek a muzulmán alkalmazottak részére. Aztán jön a “saría-kompatibilis finanszírozás”, ami így ártalmatlannak hangzik.

Aztán jönnek azoknak a beszédeknek a korlátozásai, amelyek sértőek a muzulmánok számára.

Ezek a korlátozások már itt vannak az Egyesült Államokban. Igen, rendelkeztek az első kiegészítéssel (First Amendment), mely megvédi a szólásszabadság Isten adta jogát, de ez nem volt elég ahhoz, hogy egyszerű amerikai polgárokat ne hallgattassanak el.

Vegyük Derek Fenton, egy New Jersey állambeli közalkalmazott esetét, akit azért rúgtak ki az állásából, mert Korán lapokat égetett tavaly szeptemberben 11-én a Ground Zeronál. Saját személyes véleményét fejezte ki, szolgálati időn kívül. Gyakorolta a szabad véleménynyilvánítás alkotmányos jogát, de ez nem számított – elvesztette a megélhetését.

Vagy nézzük Molly Norris, Seattle-i karikaturista esetét, aki kénytelen volt megváltoztatni a nevét, és rejtőzködni, azért mert néhány ártatlan karikatúrát rajzolt Mohamedről. Halálos fatwával fenyegették meg, és az FBI azt mondta neki, hogy nem tudnak semmit sem tenni a védelme érdekében.

A Kansas és Michigan államokban, azért tartóztattak le keresztényeket, mert muszlim negyedekben evangéliumi irodalmat osztogattak a járdán. Nem vádolták meg őket “rasszizmussal”, vagy ” vallási gyűlöletre való felbujtással”, mint ahogy az Európában történt volna. Azonban sok olyan törvény van a könyvekben, mint – “rendbontás”, “sérti a békét”, “csavargás”, és így tovább -, amelyeket arra lehet használni, hogy megállítsák őket.

Nem kell alkotmánymódosítás ahhoz, hogy Amerikában vége legyen a szólásszabadságnak. Az elnyomással szembeni apátia elég ahhoz, hogy ezt megtörténhessen.

A szólásszabadság már támadásnak van kitéve.

Hölgyeim és Uraim,

Azért vagyok itt, hogy szolidaritásomat fejezzem ki Európa és az Egyesült Államok között. Egyikünknek sem kell egyedül szembenéznie az iszlám fenyegetésével.

Nem kell atomizáltnak, elidegenedettnek, és demoralizáltnak lennünk. Ha együtt dolgozunk, és ellenállunk a sáríának, győzni fogunk.

Elegen vagyunk ahhoz, hogy megváltoztassuk a helyzetet, elkötelezettnek és határozottnak kell lennünk. Össze kell kötnünk a hasonló gondolkodású embereket és így visszavágni.

És ez már folyamatban van. A most létrehozott ernyőszervezetekhez hasonló szervezetek alakulnak, azért, hogy összehozzák azokat a bátor embereket, akik úgy döntöttek, hogy kiállnak. A 9-11-et, a Times Square robbantást, Ft. Hood-i lövöldözést, és most a frankfurti gyilkosságokat követően, az emberek egyre jobban tudatába kerülnek annak, hogy mi forog kockán.

Sok remek csoport, mint például a Floridai Biztonsági Tanács (Florida Security Council), a Biztonságpolitikai Központ (Center for Security Policy) és az ACT! For Amerika – amely osztrák szervezetének én vagyok a vezetője – foglalkozik azokkal a szükséges munkálatokkal, amelyek a nemzetközi dzsiháddal való szembenálláshoz kellenek. A célunk az kéne legyen, hogy erősítsük a kapcsolatokat az Atlanti-óceán mindkét oldalán levő csoportok között és segítsünk nekik megtalálni a forrásokat ahhoz, hogy hatékonyak legyenek.

A lányomért végzem ezt a munkát. Körülnéztem, hogy mi történik az országomban – burka, becsületbeli gyilkosságok, női nemi szervek megcsonkítása, az összes csodálatos “kulturális gazdagodás” amely az iszlámtól származik -, és arra gondoltam, hogy milyen világban kell majd élnie felnőtt korában.

Ő most hat éves. Hogyan fognak Bécs utcái tizenhat, huszonhat, vagy harminchat éves korában kinézni?

Hogyan tudok nyugodt lelkiismerettel élni akkor, ha legalább nem próbáltam megakadályozni, hogy az országom behódoljon az iszlámnak?

Ez nem olyan feladat, melyet bármelyikünk munkának választana magának, de ez a feladat. Gyermekeink és unokáink soha nem fognak megbocsátani nekünk, ha most, -amíg a sikeres cselekvésnek van esélye – nem cselekszünk,.

Allen West ezredes – most egy kongresszusi képviselő, itt Floridában a 22. kerületben – mindig így írja alá az e-mailjeit: “rendíthetetlenül és kitartóan”.

Ezért kivettem egy részletet a könyvéből: Legyünk kitartóak és hűségesek egymáshoz!

Köszönöm.

Forrás: Gates of Vienna

Print Friendly, PDF & Email