Frankfurt: demontráció a keresztények üldöztetése ellen

 

Helyesbítés!

A videó lekerült a YouTube-ról, mivel az arámi keresztény Lukas Saliba által bemutatott fotó, amely jó ideje kering az interneten városi legendának bizonyult, egy gore [véres horror] filmből való (Remy Couture: “Inner Depravity”), nem valódi, semmi köze a keresztények üldöztetéséshez Egyiptomban! A valóság enélkül is elég brutális, nincs szükség annak elferítésésre vagy “feljavításásra”.

Lukas Saliba beszéde:

Azért gyűltünk ma itt össze, hogy felszólaljunk a keresztények lemészárlása ellen Irakban, Pakisztánban, Észak-Koreában, Nigériában, Indonéziában, Iránban és más országokban.

Ennek véget kell vetni!

Álljanak le azoknak az államoknak a támogatásával, ahol a keresztényeket állatok módjára kivégzik az utcán.

Ne menjenek olyan országokba nyaralni, ahol keresztényeket ölnek, és ahol lábbal tiporják az emberi jogokat.

Kedves újságírók, miközben ünneplik az állítólagos „békés” arab forradalmakat, a papjaink torkát a saját kolostorukban vágják el, ami fölött az egyiptomi hadsereg szemet huny. A templomainkat porig égetik, az asszonyainkat meggyalázzák, és velünk, keresztényekkel, úgy bánnak, mint a vágóhídra küldött állatokkal.

Az alexandriai támadások után a következőt írták az újságok: „Aki a >>keresztények üldözéséről<< beszél, nem mond igazat. A szocialista párt (SPD) szóvivője azt mondta: „Nagy showt csinálnak olyan keresztényeknek, akik ugyanúgy diszkriminálnak más kisebbségeket…”.

Bárki, aki kritizálja a keresztények üldöztetését, gyakran azt mondják, akár a helyi templomban is, hogy zavarja a „vallások közötti békét”.

Ezeknek az embereknek ezt üzenem: „A ti >>békétek<< a rothadó hulláink bűzétől származik!”

A béke iránti „felhívásotok” füldugók azért, hogy ne halljátok azoknak az embereknek a kiáltását, akiket felgyújtottak, megcsonkítottak és feldaraboltak. Becsukjátok a szemeteket ez előtt a horror előtt, mivel a kifröccsenő vérünk belefröccsen a multikulturális álomvilágotok arcába.

Nézzétek meg ezt a képet!

Ezt az arámi nőt az ágyhoz kötözték, megerőszakolták, és élve kivágták a szívét, végül keresztet szúrtak a torkába gúnyolódásképpen.

Ez lenne a ti „békétek”?

Ez a „párbeszédetek” eredménye?

Megfenyegettek minket, hogy ne tartsuk meg ezt a demonstrációt. Az ANTIFA [baloldali-anarchista-iszlámbarát, magát „antifasisztának” valló szervezet] weboldalán az arámi keresztényeket „rasszistának” és „nácinak” bélyegezték meg.

Azt mondjuk ezeknek a vörös fasisztáknak: Soha nem fogjuk hagyni, hogy a keresztény mártírjainkat sarlatánok sértegessék, vagy befeketítsék.

Ti vagytok az ötödik hadoszlop [1936 júliusa óta „ötödik hadoszlopnak” nevezik, átvitt értelemben a beépült, rejtett, a látszólag szimpatizáló erőket, akik egy megadott jelre fellázadnak és a rendszert belülről gyöngítik vagy döntik meg], akik a saját hazánkban üldöztök minket!

Print Friendly, PDF & Email