Angol Védelmi Liga: Izraelnek joga van megvédenie magát

Az EDL (English Defence League –Angol Védelmi Liga), melyet a nyugati média fasiszta, rasszista és hasonló jelzőkkel illet ebben a rövid videóban nyíltan kifejezi támogatását Izrael mellett. „Ezt a videót Izrael bátor népének ajánljuk, mivel az EDL szeretné, ha tudnák, hogy az összes nemes és tisztességes brit egyként lesz veletek a legsötétebb óráitokban.”

Az Iszlamisták és nyugati támogatóik elhatározták, hogy 2011. május 15-én felszólítanak a harmadik intifádára (felkelés, ellenállás). Radikális muszlimok és nyugati támogatóik azt tervezik, hogy Gázából, Ciszjordániából, Egyiptomból, Szíriából és Libanonból egyidőben több ezren az izraeli határra mennek, hogy átlépjék azt és izraeli otthonokat foglaljanak el. Ha ez tényleg megtörténik, akkor az izraeli kormány rá lesz kényszerülve arra, hogy megállítsa az országba illegálisan belépő embereket. Továbbá az izraeli kormánynak kötelessége helyreállítania a békét és megvédenie állampolgárait. Izraelnek joga van békében, terror és félelem  nélkül élnie, ezért joguk van ahhoz, hogy a szándékos provokációval szemben megvédjék magukat. Egészen biztos, hogy a az Izrael ellenes  arab és nyugati média is ott lesz.

Az EDL vezetői teljes mértékben és őszintén elismerik Izraelt, mint független államot, és ahhoz való jogát, hogy az ott élők gyűlölet és (mind belső, mind pedig külső) terror nélkül élhessenek a hazájukban.

Print Friendly, PDF & Email