A nők elnyomása az iszlámban homoszexualitáshoz és perverzióhoz vezet

 Nicolai Sennels dán pszichológus „a szerelmet, ami nem meri kimondani a nevét” [a homoszexualitásra utaló kifejezés, melyet Lord Alfred Douglas vezetett be a Two Loves című versében (1896)] vizsgálja, mely az iszlám világban elterjedt és a kiskorú fiúkat is érintő jelenség.

 Forrás: Gates of Vienna ( Fordította  a szerző engedélyével: dzsihádfigyelő)

 

Egy igazi férfi és nő védi a nők jogait és ellenszegül az azt elnyomóknak. A nők elnyomásának és az ezzel járó viták figyelmen kívül hagyásának pszichológiai és szexuális következményei vannak a nők elnyomóira vonatkozóan .

 Ezen a ponton belépünk a valaki által önmagára kirótt homoszexualitás és szexuális perverziók legrosszabb fajtáinak világába. Nézzünk meg egy olyan valóságot, melyről a politikailag korrekt média – a muzulmánok és az olvasók iránti tiszteletből és általános illedelmességből – nem tudósít.

 A nők elnyomása – akármilyen környezetben is fordul elő – nem csupán a nőkre, de a férfiakra nézve is ártalmas. A nőket érintő negatív gondolkodás, beszéd és cselekvés a férfiak nőkkel való pszichológiai kapcsolatára is hatással van. Így működik az emberi tudat: ha külső szinten rosszul bánunk másokkal, akkor a belső pszichológiai szinten is eltávolítjuk őket magunktól és elvágjuk a lehetőségét, hogy tanulhassunk tőlük, és hogy élvezzük a társaságukat.

 Az emberi éretlenség és szexuális perverzió útja elnyomott nőkkel van kikövezve.

 Tisztátalan nők

 Ha valaki negatív szemléletet fejleszt ki a nőkkel kapcsolatban, az a szexuális nyitottságot is megnehezíti. Persze, nehezebb egy olyan személyt szeretni, akit alsóbbrendűnek és kevésbé „tisztának” látunk magunknál, mint egy olyan nőt, akit tisztelünk, és akinek azt kívánjuk, hogy rendelkezzen azzal a szabadsággal és örömmel, amelyre vágyik.

 Egy amerikai katonai tudósítás feltárta a nők alacsony megbecsülésének néhány következményét. Katonai orvosok mesélik, hogyan kellett elmagyarázniuk egy helyi afgán férfinak,  hogy hogyan nemzzen gyermekeket. Amikor ez a férfi meghallotta a magyarázatot, azt válaszolta: „Hogyan érezhet valaki vágyat arra, hogy egy nővel legyen – akit az Isten tisztátalannak teremtett – amikor egy férfival is együtt lehet, aki viszont tiszta? Bizonyára ez tévedés.”

 A tudósítás továbbá arról is beszámol , hogy hogyan „küszködnek az afgán férfiak a szexuális identitásukkal.” A tudósítás bemutatja, hogy az afgán „férfiak rendszerint létesítenek szexuális kapcsolatot más férfiakkal, csodálják más férfiak testét, szexuális kapcsolatuk van fiúkkal és szexuális és szociális téren egyaránt tartózkodnak a nőktől .” Ez a helyzet az afgán tolmácsok között is, akik gyakran fertőzik meg egymást tripperrel.

 A pszichológiai magyarázat a muzulmán férfiak közötti széleskörű és önmagukra kirótt homoszexualitásra egyszerű és ismert: Minden embernek van szexuális vágya. Amikor az eltérő nemhez való hozzáférés akadályozott, (vallási, kulturális vagy személyes okokból), a szexualitás más utat fog keresni a megkönnyebbüléshez.

Itt alapvető fontosságú különbséget tenni a veleszületett homoszexualitás és az olyan fajta homoszexualitás között, melynek okai a vallás vagy kultúra által állított pszichológiai korlátok miatt alakulnak ki a férfi és nő között, és amely ennek következtében a szexuális kielégülés más módja felé kényszerül.

 Azok a vallások és kultúrák, melyek megakadályozzák a férfiak és nők természetes és szabad találkozását, homoszexualitásra, a legrosszabb esetben perverzióra hajlamosítanak. A katolikus papok által elkövetett szexuális bűncselekmények szintén ezt példázzák.

 Egy, a pakisztáni gyermekek jogairól készült tanulmány feltárta, hogy a pakisztáni kamionosok 95%-a létesít szexuális kapcsolatot fiúkkal a pihenőjük alatt. Ezek a fiúk 13 évesek.

 A táncoló fiúk

 Számos muzulmán országban létezik a szokás – főleg a csütörtöki napokon, egy nappal a szent péntek előtt- mely szerint a férfiak összegyűlnek és érzékien táncoló fiatal fiúkat néznek. Mikor a műsornak vége, a férfiak gyakran létesítenek szexuális aktust ezekkel a fiúkkal, ami több esetben tulajdonképpen csoportosan elkövetett nemi erőszak.

 A CNN készített egy rövid (három perces) dokumentumfilmet erről a jelenségről: „A társadalom által semmibe vett, afgán táncos fiúk szenvednek az évszázados hagyománytól”

 

Részlet a dokumentumfilmből:

 Egy női ruhába öltözött fiatal fiú táncol. Arcát smink borítja. Úgy ismerik „bacsa berís” vagy fiú szakáll nélkül. Egy afgán férfiakból álló tömegnek ad elő. Ezt a szokást úgy nevezik, hogy „bacsa bázi” vagy „játék fiúkkal”. Csengők vannak a lábán, de ezek láncok is, mert a bacsa bázi több mint egy tánc. Ezeket a fiúkat elcsalták vagy elragadták a családjuktól és erős férfiak kényszerítették őket, hogy szexrabszolgává váljanak.

 A CNN egy kerítőtől szerezte ezt a videót, ami két -ma már felnőtt-táncost mutat be nekünk. Faraz és Jamil nem akarták, hogy mutassuk az arcukat. Azt mondják, hogy azok a férfiak, akik részt vesznek a partikon folyamatosan fenyegetik, megverik és megerőszakolják őket. Mindketten azt állítják tinédzserként kényszerítették őket a bacsa bázira. Folytatják a táncot, mivel azt mondják hogy ez az egyetlen dolog, amihez értenek és az egyetlen lehetőségük a pénzszerzésre. Minden műsorért körülbelül 30 dollárt kapnak, de a tánc gyakran erőszakba torkollik.

 Faraz 13 éves volt, amikor az idősebb szomszédjuk megerőszakolta és 5 hónapig tartotta bezárva szexrabszolgaként. „Megszoktam őt”-mondja. „Néha partikra vitt, néha más helyekre. Folyton vele voltam.” Jamil egy befolyásos hadúrnak volt a „bacsa berís”-je, aki azóta elhagyta az országot. Azt modja, most már megnősült, de még táncol, hogy támogassa az öccseit és húgait. „Én taníttatom, ruháztatom, és etetem őket”, azt mondja „az összes pénzt, amit keresek a családomra költöm”. Nem akarom, hogy ilyenek legyenek, ilyenek, mint én.”

 Az Afganisztánban lévő dán katonáknak is ismerős a jelenség: „És csütörtökönként néhány afgán katona azokkal a tinédzser korú fiúkkal és fiatal férfiakkal lép szexuális kapcsolatba, akik velük utaznak.”

 Perverziók

 A természetes szexualitás megbomlása néha a homoszexualitás mellett más abnormális szexuális kielégüléshez is vezet. A Google szerint ha rákeresünk a „szamár szexre”, „tehén szexre”, „gyerek szexre” és „erőszakos szexre”, akkor az első öt ország közül  az első négy négy muzulmán ország. Az ötödik ország az esetek többségében India, ahol nagyszámú muzulmán kisebbség él, és ahol a hinduizmus egy meglehetősen puritán változata terjedt el. A CNN –nél és főleg, a BBC –nél kevésbé politikailag korrekt Fox News is írt a jelenségről: „Az első számú ország a szexi oldalt keresők közül? Nevezzük Pornisztánnak!” [Pakisztán annak ellenére, hogy legalább 17 olyan oldalt betiltott, amely az iszlámot sértő anyagot tartalmaz, nincsenek sztiptíz klubok és szigorú öltözködési szabályok vannak, a világelső a pornográf anyagok keresésében.] A statisztikai kereséseket magad is folytathatod a Google Trends oldalon.

 Az amerikai katonák sok időt töltenek terroristák felkutatásával olyan iszlám országokban, mint Pakisztán, Irak és Afganisztán, de gyakran végzik olyan helyiekkel a látcsövükben, akik a „Szeretkezz, ne háborúzz” szlogennek egy alternatív változatát gyakorolják – kiváltképp szamarakkal.

 Az erős idegzettel és jó humorérzékkel rendelkező olvasók vethetnek egy pillantást a következő YouTube oldalakra: „Iraki szamár szórakozás”, „A béke vallása: >>Szeretkezz, ne háborúzz<< –a szamaraddal”.

 Pszichológiai jótanács

 Néhány pszichológiai jótanács nekünk férfiaknak: szeressük a nőket, tiszteljük őket, értékeljük a tulajdonságaikat és védelmezzük őket. Ez az igaz szerelemhez vezető út és hogy pszichológiailag egészséges férfiak legyünk.

 Ahogy a zenész Sting énekli – gyönyörű és boldog nőkkel körülvéve: „Ha igazán szeretsz valakit, akkor tedd őt szabaddá!” (Sting)

 Nicolai Sennels pszichológus, a „Bűnöző muszlimok közt: egy pszichológus tapasztalatai Koppenhágában” című könyv szerzője, és a Dán Néppárt Aarthus választókerületének parlamenti jelöltje.

Print Friendly, PDF & Email