Marokkói imám: a nekrofília elfogadott az iszlámban

Egy marokkói imám fatwát adott ki, melyben a nekrofíliát “halalnak” vagyis vallásilag elfogadható gyakorlatnak tartja az iszlámban. Azt mondta, hogy a férjnek jog a van szexuális kapcsolatot létesítenie a halott feleségével.
Az imám, akit Zamzami Abdelbari-nak hívnak, azt állította, hogy a házasság nem veszti érvényét a halál után, a kötelék továbbra is megmarad. Bizonyítékként egy Korán-verset hozott fel, amely azt mondja, hogy a muszlim hívő a feleségeivel együtt megy a Paradicsomba …

Zamzami sejk azt mondta, hogy a férjnek joga van szexuális kapcsolatot létesítenie a halott feleségével. Hozzátette, hogy a férjnek meg kellene mosnia a halott felesége testét és azután már szexelhet vele..
Azt mondta, hogy a nőnek ugyanilyen joga van, bár nem adott magyarázatot arra, hogy egy nő ezt hogyan tudja kivitelezni a halott férje holttestével.

Zamzami sejk, azzal csillapította ezt a szokatlan fatwát, hogy kijelentette: bár a nekrofilia halal, mégis egy gusztustalan cselekedet, melyet jobb lenne elkerülni.

Forrás: EuropeNews

Print Friendly, PDF & Email