Mohamed muzulmán volt?

A vezetőink véleménye Bin Ladenről:

„Bin Laden nem volt muzulmán vezető…” Barack Obama

„Ő [Bin Laden] sosem képviselte az iszlámot. Tulajdonképp megkérdőjelezem, hogy valóban muszlim volt-e.”  Mohammad Ahmed al Sherif, a Nashville-i Iszlám Központ imámja, Nashville Scene, 2011. május 5.

Ha az elnök és egy imám kijelentik, hogy Bin Laden valójában nem volt muzulmán, akkor az bizonyosan igaz. A hatalmon levők szerint a kijelentéseiket, mint teljes igazságot, el kell fogadnunk, és mi csak foglalkozzunk a saját dolgunkkal egy olyan világban, ahol az iszlám jó. Azokat a „rossz” tetteket a „bár tudom, hogy a dzsihádot gyakorolják, de valójában nem muszlim” muszlimok követték el. Azazhogy: egy dzsihadista nem igazán muzulmán.

Tényleg? Egy dzsihádista valójában nem muzulmán? Ez a hír nagy csalódás lesz Mohamed – az eredeti Mohamed, a dzsihádista Mohamed – számára. És nehogy megfeledkezzünk a dzsihádista Allahról.

Ki kellene jelentenünk, hogy az első kalifák, – akik Mohamed személyes társaságához tartoztak- egyike sem volt valójában muzulmán? Mindenesetre, mind a négy „helyesen vezetett kalifa” (a Mohamed halála utáni első négy iszlám vezető) ott folytatta, ahol Mohamed abbahagyta, és folytatták a dzsihádot életük hátralévő részében. Ők hozták létre az első iszlám birodalmat. Miért gyakorolták a dzsihádot? Mert Mohamed példája követendő volt számukra.

Mohamed példája kristálytiszta volt. A Síra szerint, – ami Mohamed szent élettörténete – 65 dzsihadista tettben vett részt, vagy ahogy manapság mondanánk 65 terrorista akcióban. És mindezt 9 év alatt. Bin Laden csak apróhal volt Mohamedhez képest.

Miért mondják nekünk, hogy Bin Laden valójában nem volt muzulmán? A propaganda szerint az erőszaknak semmi köze az iszlámhoz. Azonban az iszlám Mohamedre alapszik és ő minden tekintetben erőszakos volt. Merényletet követett el a szembe szegülők ellen, ezreket tett rabszolgává és adott el pénzért, hogy dzsihádot folytathasson, pénzért halálra kínzott férfiakat, rabszolgákat az információért, bevezette a kafir nők megerőszakolásának vezérelvét és még sorolhatnánk. Az egyetlen ok arra, amiért Bin Laden nem nevezhető muzulmánnak, az, hogy nem folytatott elegendő dzsihádot. Ó, elnézést, terrort.

De várjunk csak! Talán az oka annak, hogy Bin Laden nem volt muzulmán az, hogy mégis csak igaz, hogy az erőszakos viselkedés nem az iszlám sajátja. És mivel Mohamed sokkal erőszakosabb volt, mint Bin Laden, arra a következtetésre jutunk, hogy Mohamed sem volt muszlim. Ahhoz ő túl erőszakos volt.

Természetesen, fennáll az az eset is, hogy Mohamed számos erőszakos cselekedetet követett el a kafirokkal (nem muzulmánok) szemben és hogy minden iszlámmal kapcsolatos dologban meghatározta azt, hogy mi helyes. Ebben az esetben az imám és Barack Obama tévedett Bin Ladennel kapcsolatban. Most aztán nehéz helyzetbe kerültünk. Mohamed tévedett vagy Obama és az imám? Hmmm. Lefogadom, hogy Obama és az imám tévednek.

Bin Laden nagyszerű muszlim volt, olyan értelemben, hogy jó dzsihádista volt, csakúgy, mint Mohamed, csupán nem annyira erőszakos. Bin Laden volt a tanítvány, Mohamed pedig a mestere.

Bill Warner, Political Islam, 2011. május 6

Print Friendly, PDF & Email