Geert Wilders az USA-ban és Kanadában 2.rész

Első rész itt.

Geert Wilders

Azokat a bűnözőket, akiknek kettős állampolgársága van, például holland és a marokkói, meg fogjuk fosztani a holland állampolgárságától, amennyiben többször is súlyos bűncselekményt követ el. Vissza fogjuk őket küldeni a saját hazájukba.

Barátaim, amit a Szabadság Párt elért, azt mutatja, hogy meg lehet csinálni. Lehet harcolni társadalmaink iszlamizációjával szemben.

Kedves barátaim, itt van a figyelmeztetésem. Félreértés ne essék: az iszlám Amerikába is el fog jönni. Valójában már itt van. Amerikának is szembe kell néznie a lopakodó dzsiháddal, azzal az iszlám próbálkozással, hogy apránként bevezessék az iszlám jogot. Tavaly márciusban, egy bíró a floridai Tampában úgy döntött, hogy egy mecset elleni pert és 2,4 millió dollár felügyeletét, az iszlám jog szerint kell lefolytatni.

Barátaim, legyetek tudatában annak, hogy ez csak a kezdet. Ugyanígy kezdődött Európában is. Ha a dolgok így folytatódnak, akkor hamarosan ugyanazokkal a problémákkal fogtok szembenézni, mint amelyekkel mi nap, mint nap szembesülünk.

Azok a vezetők, akik csak a bevándorlásról beszélnek, anélkül, hogy megemlítenék az iszlámot, vakok. Figyelmen kívül hagyják a legfontosabb problémát, amellyel ma Európa és Amerika szembesül. Van egy üzenetem nekik: ez a probléma az iszlám, te idióta!

Barátaim, szerencsére, nem minden politikus felelőtlen. Itt, Tennessee államban, vannak bátor politikusok, akik szeretnének keresztülvinni olyan törvényeket, amelyek olyan hatalommal ruháznák fel az államot, hogy szervezeteket terrorista csoportoknak nyilváníthassanak, és hogy az őket támogató szervezeteket bíróság elé állíthassák. Üdvözlöm őket. Ők igazi hősök.

Tegnap és ma is találkoztam néhány ilyen bátor jogalkotóval. Azt mondták nekem, hogy Tennessee különösen az iszlám célpontja. Segítsünk nekik megnyerni a csatát.

Szükségük van a támogatásotokra.

Míg Tennessee már a frontvonalban van, hasonló jogalkotási kezdeményezések is folyamatban vannak Oklahoma, Wyoming, Dél-Karolina, Texas, Florida, Missouri, Arizona, Indiana államokban. Biztató azt látni, hogy ilyen sok politikus hajlandó ellenállni az iszlámnak.

Ez reményt és bátorságot ad nekünk. Nem vagyok pesszimista. Még mindig sikerülhet visszafordítani az eseményeket – még Európában is – ha még ma cselekszünk.

Van öt dolog, amit meg kell tenni.

Először is meg kell védeni a szólásszabadságot.

Az emberi kreativitás és a fejlődés a szabadságból táplálkozik. Az emberek és a nemzetek elsorvadnak annak a szabadságnak a hiányában, ha nem kérdőjelezhetik meg azt az igazságot, amit eléjük tárnak.
Szólásszabadság nélkül azt kockáztatjuk, hogy rabszolgák leszünk. Frederick Douglass, a 19. századi fekete amerikai politikus, egy rabszolga fia, azt mondta – idézem – “A szólásszabadság elnyomása kétszeresen rossz. Ez sérti a hallgató, valamint a beszélő jogait is. “

Már meséltem önöknek a bírósági ügyemről. Ugyanakkor ez a jogi színjáték nem fog megakadályozni abban, hogy elmondjam az igazságot. Soha. Beszélni fogok, még akkor is, ha 500 bíróság elé rángatnak, és azzal fenyegetnek meg, hogy ezer év börtönbüntetésre ítélnek.

Az a tény, hogy bűnözőként bánnak velünk, azért mert kimondtuk az igazságot, nem fog minket megakadályozni semmiben. Halálra vagyunk ítélve, ha továbbra is hallgatunk, vagy hagyjuk magunkat elhallgattatni. Ne felejtsük el, mi az első és legfontosabb kötelezettségünk: megvédeni a jogunkat arra, hogy kimondhassuk az igazságot.

Másodszor, véget kell vetni a kulturális relativizmusnak és politikai korrektségnek. El kell mondani újra és újra, különösen a gyermekeknek: a nyugati kultúra mely a kereszténységen és a judaizmuson alapul jobb, mint az iszlám kultúra. A törvényeink jobbak, mint a sária. A zsidó-keresztény értékek jobbak, mint az iszlám totalitárius szabályai.

És mivel jobbak, ezért meg kell védenünk őket. Küzdenünk kell a saját identitásunkért, különben elveszítjük azt. Az igazság harcosaivá kell válnunk, mivel ezért érdemes küzdeni. A gonosszal szembeni semlegesség bűn.

Harmadszor, meg kell állítani országaink iszlamizálódását. Még több iszlám, még kevesebb szabadságot jelent. Már van elég iszlám Nyugaton. Véget kell vetni a nem-nyugati országokból történő bevándorlásnak, amelyek többnyire iszlám országok. Ki kell utasítaniuk a bűnöző bevándorlókat. Meg kell tiltani az újabb gyűlölet helyek építésést, melyeket mecseteknek neveznek.

Az összes iszlám iskolát be kell zárni, mert a gyermekek nevelése a gyűlölet szellemében az egyik legrosszabb dolog, ami csak elképzelhető. Sária-ellenes jogszabályokat kell bevezetni mindenütt a szabad világban. Elég volt!

Negyedszer, újra büszkének kell lennünk a nemzeteinkre. Meg kell őriznünk és ápolnunk kell országaink kultúráját és identitását. Saját kultúránk és identitásunk megőrzése az iszlamizáció legjobb ellenszere.

És végül, de nem utolsósorban, bölcs és bátor vezetőket kell választanunk, akik elég bátrak ahhoz, hogy nevén nevezzék az előttünk álló problémát, többek között az iszlám fenyegetését.

Politikusok, akiknek megvan a bátorságuk, hogy kimondják az igazat az iszlámról.

Politikusok, akik merik kritizálni a multikulturális társadalom tragikus következményeit.

Politikusok, akik politikai korrektség nélkül kimondják: elég volt!.

Ti és én, amerikaiak és európaiak, ugyanahhoz a nyugati kultúrához tartozunk. A zsidó-keresztény örökség hasonló ideáival és eszméivel rendelkezünk. Annak érdekében, hogy gyermekeinknek és unokáinknak átadhassuk ezt az örökséget össze kell fognunk az iszlám barbárság elleni harcban.

Barátaim, ezért vagyok itt. Azért vagyok itt, hogy szövetséget hozzak létre. Egy nemzetközi szövetséget a szabadságért. Össze kell fognunk a zsidó-keresztény Nyugatért.

Nem fogjuk megengedni, hogy az iszlám elfoglalja Izraelt és Európát, a zsidó-keresztény civilizáció bölcsőjét.

Barátaim, összefogunk.

Állni fogjuk a sarat..

Nem fogunk behódolni. Soha. Sem Izraelben, sem Európában, sem Amerikában. Sehol.

Túl fogjuk élni.

Meg fogjuk állítani az iszlámot.

Meg fogjuk védeni a szabadságunkat.

Szabadok fogunk maradni.

Köszönöm.


Wilders mielőtt az USA-ba ment volna Kanadában mondott beszédet a Free Press Society szervetésésben. (A beszéd nagyjából ugyanaz, mint amit később Nashvillben mondott)

Geert Wilders beszéde Torontóban (Kanada) (angolul)


Ezra Levant (Sun News Network) interjúja  Geert Wilders-szel (angolul)

Geert Wilders beszéde Ottawában (Kanada) 2011. május 10-én (angolul).

A beszéd megnézhető itt. A rendezvényt a Free Thinking Society és az International Free Press Society szervezte.
Az kanadai és amerikai beszédeihez a fenti szöveget használta vezérfonálnak, ezért nem fordítom le ezeket a videókat.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=3402

Bejegyzés: on 2011. máj. 15.. A bejegyzés kategóriái: Geert Wilders, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes