Geert Wilders beszéde Tennessee államban (Nashville)

2011. május 12., Forrás: Gates of Vienna

Geert Wilders a Republikánus Párt meghívásásra érkezett Nashville-be.  Körülbelül 6-8 ezer ember volt kiváncsi Wilders beszédére, akit álló ovációval fogadtak. Wilders mellett többek között Sam Solomon és Bill Warner  (PoliticalIslam.com) mondott beszédet. A rendezvény előtt, körülbelül 10! “hasznos hülye” tiltakozott Wilders ellen.

Demokrata "hasznos hülyék"

Figyelmeztetés Amerika számára

Kedves barátaim Tennessee-ből. Nagyon boldog vagyok, hogy ma itt lehetek. Boldog vagyok, és büszke arra, hogy itt lehetek ebben a lenyűgöző templomban (Cornerstone Church).

Barátaim, azért vagyok itt, hogy az igazságról és a szabadságról beszéljek.

Tudjátok, miért van Amerika jobb helyzetben, mint Európa? Mert ti nagyobb szabadságot élveztek, mint az európaiak.

És tudjátok, miért élveznek az amerikaiak nagyobb szabadságot, mint az európaiak? Mert még kiszabad mondani az igazságot.

Európában és Kanadában az embereket bíróság elé vonszolják, ha elmondják az igazat az iszlámról.

Engem is bíróság elé hurcoltak. A holland képviselőház választott tagja vagyok. Jelenleg per folyik ellnem, mint egy bűnöző ellen, mert azt mondtam, hogy az iszlám inkább egy veszélyes totalitárius ideológia, mint vallás.

A bírósági ügy még folyamatban van, akár 16 hónap börtönbüntetést is kiszabhatnak rám.

Múlt héten, Lars Hedegaard újságíró barátomat Dániából is megbírságolták, mert egy magánbeszélgetésen, melyet a tudta nélkül rögzítettek, kritizálta azt, ahogyan az iszlám társadalmakban a nőkkel bánnak.

A közelmúltban egy másik barátom, Elisabeth Sabaditsch-Wolff-ot, aki egy emberi jogi aktivista Ausztriából, szintén bírságot kapott, mert az iszlám alapítóját, Mohamedet bírálta. Azt mondta, hogy Mohamed pedofil volt, mert feleségül vett egy 6 éves lányt és megerőszakolta, amikor az 9 éves volt.

Sajnos, sok hasonló eset van.

Különösen boldog vagyok, hogy itt lehetek, mert azt mondhatom, amit akarok, anélkül, hogy félnem kellene attól, hogy bíróság elé vonszolnak, miután elhagyom a templomot.

Kedves amerikai barátaim, nem tudjátok elképzelni, mennyire irigylem az alkotmányotok első kiegészítését (First Amendment). Azon a napon, amikor Amerika követi Európa és Kanada példáját, és úgynevezett “gyűlöletbeszéd” törvényeket vezet be, amit csak arra használnak, hogy megbüntessék azokat az embereket, akik kritikusak az iszlámmal kapcsolatban, azon a napon Amerika el fogja veszíteni a szabadságát.

Barátaim, reméljük, hogy ez soha nem fog bekövetkezni.

Múlt héten a Felszabadulás Napját ünnepeltük Hollandiában. A náci megszállás alóli, 1945-ben történt felszabadulást ünnepeltük. Sok amerikai katona, köztük sok fiatal Tennessee államból, döntő szerepet játszott abban, hogy Hollandia felszabadult a náci zsarnokság alól. Mi végtelenül hálásak vagyunk ezért. Fiatal amerikaiak életüket áldozták, hogy a hollandok szabadok legyenek. Higgyétek el: a holland nép soha nem fogja ezt elfelejteni.

Sajnos azonban, az az Európa, amelyért atyáitok és nagyapáitok harcoltak és amiért az életüket áldozták, már nem ugyanaz az Európa, mint amelyben ma élünk.

Utazom a világban, hogy elmondjam az embereknek, hogy mi lett Európából. Bárcsak el tudnék vinni mindenkit a hazámba, és megmutatni, hogy mi lett Európából. A tömeges bevándorlás következtében a felismerhetetlenségig megváltozott. És nem csak úgy általában a tömeges bevándorlás, hanem az iszlám által vezérelt tömeges bevándorlás miatt.

Barátaim, sajnálom. Egy kellemetlen üzenettel jöttem ma ide. Figyelmeztetni jöttem. A következő csatakiáltással: “ébredjetek fel Tennessee keresztény lakói. Az iszlám itt van az ajtóban.” Ne kövessétek el ugyanazt a hibát, amelyet Európa elkövetett. Ne engedjétek, hogy az iszlám itt is megvesse a lábát.

Az iszlám veszélyes. Az iszlám az egész világra kiterjedő államot akar bevezetni, amelyet az iszlám sáría jog irányít. Az iszlám célja az összes nem-muzulmán behódolása, beleértve a keresztényeket is, akár meggyőzés, megfélemlítés vagy erőszak által.

Az eredmények láthatóak Európában.

Az iszlám egy hódító ideológia. Két módszert használ e cél elérése érdekében: az első módszer a kard. Tudják, milyen jel van a Szaúd-Arábiai Királyság zászlaján, egy olyan országban, ahol a keresztény egyházak be vannak tiltva, és a keresztények még egy kis feszületet sem viselhetnek? Van egy hatalmas kard a zászlón, közvetlenül az iszlám hitvallás alatt. Az üzenet világos. A kard nélkül az iszlám nem lett volna képes terjeszteni a hitvallását.

A második módszer a bevándorlás. Az iszlám alapítója Mohamed maga tanította követőit, hogyan kell hódítani a bevándorláson keresztül, amikor Mekkából Medinába költöztek. A bevándorláson keresztüli hódítás az úgynevezett al-Hidzsra. Tanult barátom Sam Salamon írt egy tökéletes könyvet erről [Sam Solomon: Modern Day Trojan Horse: Al-Hijra, The Islamic Doctrine of Immigration, Accepting Freedom or Imposing Islam].

Sam könyvének egy-egy példányát elküldtem a holland parlament valamennyi tagjának. De a legtöbbjük rosszabb, mint Szent-Tamás a Bibliában. Tamás nem hitt el semmit, amit nem a saját szemével látott. A legtöbb politikus nem hiszi el a dolgokat, amíg nem látta őket.

Európában az al-Hidzsrát már több mint 30 éve tapasztaljuk. Sok városunk a felismerhetetlenségig megváltozott. “A városaink legtöbbjében” írta a jól ismert olasz szerző Oriana Fallaci, nem sokkal halála előtt, 2006-ban, “van egy másik város, egy állam az államban, egy kormány a kormányon belül. Egy muszlim város, melyet a Korán irányít.”

Hogyan alakult ki Európában ez a helyzet? Ezt részben a saját hibánk, mert esztelenül elfogadtuk a kulturális relativizmus koncepcióját, amely a multikulturalizmus ideológiájában nyilvánul meg.

A kulturális relativizmus azt mondja, hogy minden kultúra egyenlő. Azonban azok a kultúrák elsorvadnak és meghalnak, ahol az emberek már nem hisznek abban, hogy az értékeik jobbak, mint egy másik kultúra értékei.

Az iszlám futótűzként terjed mindenhol, ahol az embereket nem merik azt mondani, hogy az értékeik jobbak, mint az iszlám értékek.

Az iszlám futótűzként terjed, mert a Korán kifejezetten azt mondja a muszlimoknak, hogy ők „az emberiség valaha volt legjobb emberei”, és hogy a nem muszlimok “a legrosszabb teremtmények.”

Az iszlám futótűzként terjed mindenütt Nyugaton, ahol a politikai, tudományos, kulturális és média-elit nem meri büszkén hirdetni, amit úgy gondolok mindannyiunknak ki kellene mondania: A zsidó-keresztény nyugati kultúra sokkal jobb mint az iszlám kultúra. Büszkén kell ezt állítanunk!

A multikulturalizmus egy katasztrófa. Szinte ma már ezt mindenki elismeri, de kevesen merik kimondani, hogy miért. Hadd mondjam el, miért: A multikulturalizmus arra késztetett bennünket, hogy toleráljuk az intoleranciát, és most az intolerancia megsemmisíti a toleranciát.

A tolerancia nevében követelnünk kell azt a jogot, hogy ne tűrjük el a intoleranciát. Ne féljünk többé, és ne legyünk politikailag korrektek, legyünk bátrak és merészek. Mondjuk ki az igazságot az iszlámról.

Mielőtt tovább folytatnám világossá szeretném tenni, hogy nekem nincs problémám az emberekkel. Mindig különbséget teszek az emberek és az ideológia között, a muzulmánok és az iszlám között.

Nekem nincs problémám a muzulmánokkal, de problémám van a gyűlölet és az erőszak totalitárius iszlám ideológiájával. Az a tény, hogy sok úgynevezett mérsékelt muszlim létezik, nem jelenti azt, hogy létezik olyan, hogy mérsékelt iszlám. A mérsékelt iszlám nem létezik, és soha nem is fog létezni.

És mivel nincs olyan, hogy mérsékelt iszlám, ezért a nyugati szabad társadalmunk iszlamizációja óriási veszélyt jelent.

Két héttel ezelőtt, a brit sajtó feltárta, hogy az úgynevezett “londoni talibán” azzal fenyegeti a nőket, hogy megöli őket, ha nem hordanak fátylat London Tower Hamlets kerületében.

Bizonyos környékeken az iszlám szabályok már bevezetésre kerültek, és ezek a nem-muzulmánokra is érvényesek. A nők jogait lábbal tiporják. Fejkendőkkel és burkákkal, többnejűséggel, női nemi szervek megcsonkításával találjuk szemben magunkat, és becsületbeli gyilkosságokkal, ahol a férfiak megölik feleségüket, lányaikat, vagy nővéreiket, mert azok nem az iszlám szabályoknak megfelelően viselkednek.

A közvélemény-kutatások azt mutatják, hogy azon muszlimok befolyása, akik az iszlám agresszív követelményei szerint élnek egyre nő, különösen a fiatalok körében.

A 15 éves német muszlimok 40 százaléka az iszlámot sokkal fontosabbnak tartja, mint a demokráciát.

Nagy-Britanniában a muszlim egyetemi hallgatók 40 százaléka támogatja a sáriát [iszlám jogot]. Ezen hallgatók harmada jogosnak tartja az iszlám nevében történő gyilkosságot.

A keresztényeknek azt mondják, hogy kövessék Jézus példáját. A muzulmánoknak megparancsolják, hogy kövessék Mohamed példáját. Ezért veszélyes az iszlám. Míg a kereszténység a szeretet hirdeti, az iszlám gyűlölet hirdet és erőszakos. Gyűlölet és erőszak mindenki számára, aki nem muzulmán.

Muhammad személyesen vett részt Medina etnikai tisztogatásában, ahol annak idején a lakosság fele zsidó volt. Mohamed segített levágni a fejüket. A halálos ágyán megparancsolta a követőinek, hogy tisztítsák meg Arábiát minden zsidótól és kereszténytől.

A mai napig, a keresztény szimbólumok tiltottak Szaúd-Arábiában. Ha vaklaki keresztet visel Szaúd-Arábiában, akkor börtönbe zárják.

És most Európa is úgy kezd kinézni, mint Arábia.

Éppen ma derült fény egy közvélemény-kutatásra, amely kimutatta, hogy Brüsszelben, az Európai Unió fővárosban, az iszlám fiatalok fele antiszemita. Ma a zsidók számára veszélyes Brüsszel utcáin járni.

Ha ma keresztet vagy kipát viselsz Európa bizonyos városrészein, azzal azt kockáztatod, hogy megvernek. Az országom fővárosban, Amszterdamban, egy villamos vezető kénytelen volt eltávolítani a feszületet, miközben a muszlim munkatársai számára megengedett, hogy viseljék a fátylat.

2008 júniusában a dán Aarhus városának keresztény egyházi hatósága úgy döntött, hogy úgynevezett “védelmi pénzt” fizet az iszlám “biztonsági őröknek”, akik biztosítják, hogy a templomba tartókat nem zaklatják az iszlám fiatalok.

2010. március 31-én, muzulmánok mentek be a Spanyolországban található cordobai római katolikus székesegyházba, és késekkel megtámadták az őröket. Azt állították, hogy az övék a katedrális.

A múlt hónapban, Svédország püspöke egy levelet küldött a papoknak, amiben azt tanácsolta nekik, hogy kerüljék a iszlám országokból érkező menekültek kereszténységre történő áttérítését, mert ezzel veszélyeztetik az életüket.

Hollandiában, az amszterdami városi hatóságok nyilvántartásba veszik a poligám házasságokat. A rotterdami hatóságok csak halal ételeket szolgálnak fel az önkormányzati kávézókban. A színházak külön helyet biztosítanak a nőknek, akik nem ülhetnek férfiak mellett. Az önkormányzati uszodákban léteznek olyan időszakok, amelyek csak a férfiak vagy csak a nők számára vannak fenntartva, és a muszlim ügyvédeknek nem kell felállniuk, amikor a bírók belépnek a terembe.

Mindeközben a zsidók már nem érzik biztonságban magukat az utcákon. Amszterdamban, Anna Frank városában, a zsidókat ismét zaklatják az utcákon. Még a politikusok is elismerték, hogy a városi élet többé már nem biztonságos a Hollandiában élő zsidók számára. Tudják mit mondtak? Azt tanácsolták a zsidók számára, hogy költözzenek el. A zsidók már kezdenek elmenekülni Izraelbe. De én azt mondom: nem a zsidóknak kell elmenniük, hanem az erőszakos muzulmánoknak!

Barátaim, amire szükségünk van, az az ellenállás szelleme.

Megismétlem: amire szükségünk van, az az ellenállás szelleme.

Miért? Mivel a gonosszal szembeni ellenállásunk erkölcsi kötelességünk. Ez az ellenállás azzal kezdődik, hogy kifejezzük a szolidaritásunkat a keresztények és  zsidók iránt, sőt, minden ember iránt világszerte, aki az iszlám áldozata. Több millió van belőlük.

Ha kíváncsiak vagyunk arra, hogy mit tartogat az iszlám a számunkra, csak meg kell néznünk a keresztények sorsát az iszlám világban, mint például a koptokét Egyiptomban, a maronitákét Libanonban, az asszírokét Irakban, és máshol.

Szinte mindennapos, hogy az iszlám országokban templomokat gyújtanak fel és keresztényeket gyilkolnak meg.

A keresztények üldözéséről szóló jelentésben, Twal érsek Jeruzsálemből nemrég a következőt írta, idézem: “A Közel-Keleten, kereszténynek lenni azt jelenti, hogy nagy áldozatot kell hozni. Túl gyakran és túl sok helyen, a keresztények különböző fenyegetéseknek vannak kitéve. Bizonyos esetekben, a házaikat és templomaikat felgyújtják, és az embereket megölik. Hány atrocitást kell még elviselnünk, mielőtt valaki valahol a segítségünkre siet?”

Valóban, hány atrocitásnak kell még történnie, mielőtt a segítségükre sietnénk?

Patakokban folynak a könnyek a Közel-Keleten, ahol csak egyetlen biztonságos hely van a keresztények számára. Tudjátok hol. Az egyetlen hely a Közel-Keleten, ahol a keresztények biztonságban vannak, Izrael.

Ezért érdemli meg Izrael a támogatásunkat. Izrael mindenki számára biztonságos, függetlenül attól, hogy miben hisz, vagy milyen meggyőződéssel rendelkezik. Izrael egy világítótorony egy olyan területen, ahol a teljes sötétség uralkodik. Izrael a mi harcunkat is vívja.

A dzsihád Izrael ellen, mindannyiunk ellen irányul. Amennyiben Izrael elesik, mi is érezni fogjuk a következményeit. Ha Jeruzsálem elesik, akkor Athén, Róma, Amszterdam és Nashville is el fog esni. Ezért mi mindannyian Izrael vagyunk. Mindig támogatnunk kell Izraelt!

Ma politikai zavargásokat tapasztalunk az arab országokban. Az arab népek szabadságra vágynak. Ugyanakkor, az iszlám  ideológiája és kultúrája olyan mélyen beépült ezekben az országokban, hogy a valódi szabadság egyszerűen lehetetlen mindaddig, amíg az iszlám továbbra is meghatározó.

Egy nemrég végzett felmérés alapján, amelyet a forradalom után Egyiptomban végeztek, azt mutatja, hogy az egyiptomiak 85 százaléka meg van győződve arról, hogy az iszlám befolyása a politikára jó, 82 százalék pedig úgy véli, hogy a házasságtörőket meg kell kövezni, és 84 százalék pedig azt szeretné, ha halállal büntetnék a hitehagyókat. A sajtó úgy utal az arab világban folyó eseményekre, mint az arab tavasz. Én inkább úgy hívom: az arab tél.

Az iszlám és a szabadság, az iszlám és a demokrácia nem összeegyeztethetők.

Oszama bin Laden múlt héti halála győzelem volt a szabad világ számára, de mindaddig szembe fogjuk találni magunkat az iszlám terrorizmussal, amíg az iszlám létezik, mert az iszlám alapítója, Mohamed maga is terrorista volt, rosszabb, mint bin Laden.

És itt van egy másik igazság: Az iszlám előretörése a sária jog megjelenését jelenti az igazságügyi rendszerünkben. Európában már vannak sária rendelkezések, sária iskolák és sária bankok. Nagy-Britanniában még sária bíróságok is vannak.

Hazámban, Hollandiában, a sária alkalmazására kerül sok olyan bírósági esetekben, mint amilyen a válás, a szülői felügyeleti jog, az öröklés, és a tulajdonjog. A nők mindig áldozatai ennek, mert a sária hátrányosan megkülönbözteti a nőket.

Ez szégyen. Nem így kellene bánni a nőkkel.

Barátaim, mondtam, hogy az előző napokban ünnepeltük a Felszabadulás Napját, azért, hogy megemlékezzünk az amerikai fiatalokról, és mindazokról a hősökről, akik az életüket áldozták azért, hogy felszabadítsák Hollandiát a náci zsarnokság alól. Sértés lenne a számukra, ha mi, európaiak feladnánk ezt az értékes szabadságot egy másik totalitárius ideológia, az iszlám miatt.

A pártom és én ezért dolgozunk nap mint nap. És sikereket érünk el.

Hollandiában elkezdtük sikeresen megállítani az iszlámot. A jelenlegi holland kormány kisebbségi kormány, amely csak a pártom, a Szabadság Párt támogatásával tud fennmaradni.

Jelenleg a 150 parlamenti helyből 24 mandátummal rendelkezünk és az iszlám jog bizonyos aspektusainak tiltásáért cserében támogatjuk a kormányt.

Elértük, hogy Hollandiában hamarosan betiltják a burkát és a nikábot.

Továbbá legalább 50%-kal fogjuk korlátozni a bevándorlást a nem-nyugati országokból a következő négy évben. Nem fogjuk megengedni, hogy az iszlám elvegye tőlünk a hazánkat. Ez az atyáink földje volt, most a mi földünk, az értékeink a kereszténységen, a judaizmuson és a humanizmuson alapulnak, és ezt tovább fogjuk adni a gyermekeinknek, mindazokkal a szabadságokkal együtt, amelyekért az előző generációk küzdöttek.

Azok, akik szeretnék elvenni tőlünk a szabadságunkat, maradjanak a saját országukban. Nekünk nincs szükségünk rájuk. Ha burkát szeretnél viselni, menj Szaúd-Arábiába. Ha négy feleséget akarsz, akkor menj Iránba. Ha egy olyan országban szeretnél élni, ahol az iszlám ideológia domináns, menj Pakisztánba. Ha nem akarsz beilleszkedni a társadalmunkba, maradj Szomáliában. De ne gyere ide.

Folytatás itt.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=3391

Bejegyzés: on 2011. máj. 15.. A bejegyzés kategóriái: Geert Wilders, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes