Az iszlám elsősorban egy politikai rendszer

A fenti videón Bill Warner előadása látható, melyet a Tennessee Freedom Coalition által 2011. május 12-én rendezett „Figyelmeztetés Amerikának” elnevezésű rendezvényen adott elő Nashville-ban (Tennessee állam) több ezer ember előtt. Az előadók között volt még Sam Solomon volt muszlim imám, és Geert Wilders a holland Párt a Szabadságért vezetője. Bill Warner nagyszerű tanulmányai magyarul itt olvashatók.

Az előadás szövege magyarul:

Steve Gill: Az első előadónk Bill Warner, egyetemi professzor majd üzletember, volt kutató fizikus, aki szerette volna jobban megérteni és másokkal megértetni az iszlámot, ezért megalapította a Center for the Study of Political Islam-ot (Központ a Politikai Iszlám Tanulmányozására). Jelenleg ennek a vezetője. Nemzetközi előadó az iszlám politikai tanításairól, ezzel kapcsolatban több tucat könyvet írt.

Bill Warner: Reggel felhívott az egyik szomszédom, és azt mondta, hogy „Bill ismét szerepelsz a Tennesse-ben” [baloldali újság]. Ezek nem bíztató szavak. Nem szeretnek engem. Elhozta a cikket, ami bámulatba ejtett. Volt egy rész a cikkben, amivel egyetértek: a főcímével. Azt írták: „Nincs szükségünk idegen agitátorokra azért, hogy megmondják, mik az amerikai értékek.” Igazuk van. Ők Samről, Geertről és rólam beszéltek, de mi mindannyian barátok vagyunk, mert ugyanabból a civilizációból származunk.

 Egy olyan civilizációban élünk, amelynek két kulcsfontosságú alapelve van. Az első az aranyszabály, a második a kritikus gondolkodás. És ebből a kettőből származik a legerőteljesebb politikai alapelvünk, a szabadság. Azonban van egy másik civilizáció, amely megpróbálja meghatározni az értékeinket, és ebben az elmúlt 1400 évben sok embernél sikereket ért el. Az iszlám alapelvei a behódolás és a dualizmus. Ebből a két alapelvből származtatják a rabszolgaság alapvető társadalmi elvét. Tehát van egy civilizáció, amely arra az elképzelésre épül, hogy az emberek szabadok, és van egy másik, amely a rabszolgaságra.

 Tehát igazuk van: nem akarom, hogy idegen agitátorok határozzák meg az értékeimet. Amikor elolvastam a cikket, a szokásos volt. Az erkölcsrendészet, az erény védelmezői védelmezik az erényeinket, azáltal, hogy kijelentik, hogy az olyan emberek, mint Sam, Geert és én erkölcstelenek, bigottak, gyűlöletkeltők vagyunk. De ez nem igaz, mivel rendelkezünk erkölccsel, és vannak alapelveink, ráadásul jók.

 Ezek csupán vélemények. Amire szükségünk van azok a tények. De folyamatosan azt az üzenetet kapjuk a médiából, hogy nincsenek valódi tények az iszlámmal kapcsolatban. Rengeteg vélemény van, és azt mondják, hogy hallgassunk ennek a professzornak, vagy ennek az imámnak, vagy ennek a televíziós személyiségnek a véleményére. Ezt így nem lehet csinálni. Én egy kutató vagyok, és szeretem a tényeket. Szeretnék ma önöknek azokról a T-É-NY-E-K-RŐL beszélni, amelyek az iszlámmal kapcsolatosak. Hamarosan diákat fogok mutatni, amin számok lesznek.

 De előtte szeretném elmagyarázni, hogy miért nem lesz soha egyetértés közöttem és a média-személyiségek között. Szeretnék egy kis történetet elmesélni Mohamed életéből. Ez jól dokumentált. Volt egy nap Medina városában, amikor Mohamed leült az akkor már 12 éves felesége mellé – akivel kilenc évesen hálták el a házasságot – és nézték, ahogy 800 zsidó férfi  fejét levágják. A nőket eladták rabszolgának, a gyermekeket pedig muszlim családoknak adták örökbe. Ez egy olyan tény, amivel minden muszlim egyetért. De ez meghatározza azt a három különböző látásmódot, amivel az iszlámmal kapcsolatban rendelkezünk. Az első szerint, mely a muszlimok látásmódja, ez a teljes győzelem fantasztikus napja volt, mivel a zsidók nem ismerték el Mohamedet, mint prófétát, ezért megfizettek. Tehát a három látásmód a következő: A muszlimok számára ez a győzelem napja volt, mivel Medinát megtisztították a zsidóktól. Mivel amikor Mohamed odament a lakosság fele még zsidó volt. Van egy másik látásmód az enyém, a kafír, a hitetlen látásmódja. Az én látásmódom alapján ez egy tragédia volt. Gonosz cselekedet, háborús bűntett. De van egy harmadik látásmód, és ez a legáltalánosabb a médiában. Eszerint ez akkor volt, most ez van, nem szabad megítélni, és amúgy is a nyugati keresztények sokkal rosszabb dolgokat tettek. Ez a három látásmód létezik, és ezek soha nem fognak közös nevezőre jutni. Ez azt jelenti, hogy azok az emberek a médiában, akik mentegetik az iszlámot soha nem fognak egyetérteni a kafírokkal, akik ismerik a tényeket az iszlámmal kapcsolatban.

 Mutatok még TÉNYEKET.

Amikor az iszlámra gondolnak, úgy gondolják, hogy arról szól, hogy hogyan legyünk muszlimok. Igazam van?

De nézzük meg ezt az ábrát:

Ez azt mutatja, hogy a Korán 64%-a kafírról szól, nem arról, hogy hogyan legyen valaki muszlim, hanem Önökről és rólam. Most két új fogalmat vezetek be, az egyik a Hadísz, mely Mohamed hagyománya és ennek 37%-a rólunk szól. A Sírának, Mohamed hivatalos élettörténetének pedig 81%!-a szól rólunk. Arról, hogy mit tegyenek velünk, hogyan bánjanak velünk.

 Láthatják, hogy amikor az iszlámmal foglalkozunk, és ennyire ügyesen játszadoznak velünk, annak jó oka van. Rendelkeznek egy használati útmutatóval, melyen 1400 éven keresztül dolgoztak és ez működik.

 Most pedig még egy tényről szeretném önöket tanítani:

Két hazugságot állítanak Önöknek az iszlámról. Az első hazugság, hogy ez egy vallás. Ez egy teljes civilizáció. De mivel ennyit foglalkozik a kafírokkal, ezért az iszlám főleg a politikáról szól, mivel mi nem vagyunk benne az iszlámban, teljesen kívülállók vagyunk. Tehát ez lenne az iszlám politikai természete.

 Az iszlám szent szövegek 86%-a Mohamedről szól, nem pedig Allahról.

Ez Mohamed sikerességi görbéje. Ez azt mutatja, hogy amíg Mohamed az iszlám vallást tanította mindösszesen 100 tanítvány csatlakozott hozzá. Ezután Medinába ment, ahol dzsihadista és politikus lett. És igen sikeres volt. Amikor Mohamed meghalt, többé nem volt egyetlen egy ellensége sem. Ha csak a vallást gyakorolta volna, akkor 300-600 muszlim tanítványa lett volna haláláig. Gondolkozzunk el ezen.

 Az iszlám elsősorban egy politikai rendszer. És amikor azt látjuk, hogy az iszlám a társadalmunkban hülyére vesz minket, ennek oka van. Rendelkeznek egy útmutatóval. Nekünk nincs útmutatónk. Ki kell fejlesztenünk egyet. Azt javaslom, hogy a tényeket vegyük alapul, amikor az iszlámmal foglalkozunk. Ez egy ideológiai háború, két civilizáció között. Ezt a háborút nem bombákkal és lövedékekkel fogjuk megnyerni, csak úgy ha használjuk az eszünket, a kritikus gondolkodásunkat.

Hányszor hallották a következőt: Ez nem a VALÓDI iszlám vagy ez SZÉLSŐSÉGES iszlám, vagy Bin Láden egy RADIKÁLIS volt. Mohamed definiálja azt, hogy mi normális, hogy mit jelent mérsékeltnek lenni. Ha muszlim vagy és azt teszed, amit Mohamed mondott, akkor mérsékelt vagy. Ezek olyan tények, melyekkel foglalkoznunk kell, mivel az iszlámmal akarunk foglalkozni, nem pedig véleményekkel. Nincs szükségünk a véleményen alapuló érvelésre. Amire szükségünk van az a tényeken alapuló érvelés. És olyan emberekre van szükségünk, akik nem az elnyomókért állnak ki, hanem az áldozatokért. És amit Sam, Geert és én teszünk az, hogy kiállunk az iszlám áldozataiért, és szembeszállunk az elnyomókkal. Ezért kérem önöket, hogy csatlakozzanak hozzám, Samhez és Geerthez, egy ideológiai háborúban. Ez a háború döntő. Ez a háború elbukott Törökországban, amely valaha keresztény volt, mára muszlim. Elbukott Irakban, mely valaha szintén keresztény volt. Elbukott Egyiptomban, Észak-Afrikában. Ez a háború itt és most van. És fel kell készülnünk a háborúra. Ez valójában nagyon könnyű, mert ha ismerjük a tényeket az iszlámmal kapcsolatban, akkor észrevehetjük, hogy nem az iszlám az, amely erős, hanem mi vagyunk tudatlanok, szervezetlenek, és félünk. Ennek a következménye, hogy gyengék vagyunk. Ezen túl tudunk lépni, ezért kérem önöket, hogy csatlakozzanak hozzám, Samhez és Geerthez. Köszönöm.

Forrás: Gates of Vienna

Print Friendly, PDF & Email