Újabb bizonyíték a baloldal és az iszlám szövetségére

Európa ma: Stuttgart, 2011. június 2.: a demokráciáért, az emberi jogokért és a nők egyenlő jogaiért történő tüntetés nagyarányú rendőri védelmet igényel, mivel a szélsőbaloldali aktivisták kiabálva, dobolva megpróbálják elhallgattatni azokat, akiknek más a véleményük. A fenti videón a kiváló iszlám szakértő Robert Spencer beszéde hallható, melyet a baloldali-anarchista tömegnek intézett.

A zajos tömeg az Antifa, a Die Linke, az SPD (Német Szociáldemokrata Párt) és több más szervezet zászlóit és bannereit lobogtatta.

Forrás: EuropeNews

Robert Spencer beszéde:

És most egy másik vendég:
Robert Spencer, az Egyesült Államokból.
Robert, beszélhetsz az emberekhez.

Az Egyesült Államokból jöttem azért, hogy kiálljak a szabadság mellett, minden szabad ember mellett és az önök által képvisel elnyomás és a sötétség ellen.

Azért jöttem ide, hogy támogassam azokat az embereket, akik azokért a szabadságokért küzdenek, melyek lehetővé teszik Önöknek, hogy azt csinálják, amit ma csinálnak.

Nem az erőszakot és a gyűlöletet, hanem hogy kiállhatnak, és eltérő véleményük lehet, de önök nem viselik el az eltérő véleményt, üvegeket dobálnak, és próbálnak bekeríteni bennünket, mivel gyávák és tudják, hogy csak a sötétségért, elnyomásért és gyűlöletért állnak ki. Önök azért vannak azon az oldalon ahol vannak.
Én meg ezért vagyok itt.

Önök a bolygó legradikálisabb, legintoleránsabb és leggyűlölködőbb ideológiájáért harcolnak. A világon mindenütt, ahol muszlimok és nem muszlimok élnek, konfliktus van, mert a muzulmánok megtámadják a nem muszlimokat. Folyamatosan háborúznak a nem hívők ellen, és leigázzák őket.

Önöket már leigázták! Önök már az ő „hasznos hülyéik”. Már az ő eszközeik. Önök az ő szolgálatukban állnak itt. És még azt hiszik, hogy a szabadságért harcolnak. Önök a saját rabszolgaságukért küzdenek! A saját elnyomásukért. És ez be is fog következni.

Önök egy olyan ideológiáért harcolnak, amely tagadja a szólásszabadságot, és el fog jönni az a nap, maikor vissza fogják sírni azt a szólásszabadságot, amely ellen ma küzdenek.

Önök egy olyan ideológiáért harcolnak, amely tagadja a lelkiismereti szabadságot és megöli azokat, akik nem értenek egyet vele, és pontosan ez az, amit Önök már most is szeretnének megtenni. Önök egy olyan ideológiáért harcolnak, amely tagadja, hogy a nőknek egyenlő jogai lennének, és az összes nő maguk között egy nap majd rabszolga lesz, ha megkapják, amit most Önök akarnak.

Önök azért küzdenek, hogy megsemmisítsék mindazokat a szabadságokat, amivel ma rendelkeznek. A saját életmódjuk ellen harcolnak. Önök olyan elnyomottak, akik szereik az elnyomóikat.

És még úgy gondolják, hogy a szabadságért állnak ki. Önök a legostobább leggonoszabb, legbutább emberek a Földön.

Mi a minden ember számára nyújtandó emberi jogok mellett állunk ki. Az elnyomott indonéz, pakisztáni, egyiptomi, szudáni keresztényekért. Talán hallottak róluk. Azokért az elnyomott emberekért állunk ki, akik az iszlám dzsihád ellen küzdenek a világon.
Végezetül azt kell mondanom:
Szégyelljék magukat!

Print Friendly, PDF & Email