Dánia: kiutasítják a bűnöző muszlimokat

Nicolai Sennels dán pszichológus és képviselőjelölt a következőt mondta egy 2009. decemberi interjúban: „Hamarosan talán lesz egy olyan törvényünk, amely Dániából kirakja azokat a bevándorlókat, akik gátolják vagy zavarják a rendőrség munkáját. Ez a törvény rendkívül fontos azért, hogy visszanyerjük a világi ellenőrzést a muszlimok uralta területeken. Miközben a szabadságvesztés úgy tűnik, nem tartja vissza a bevándorlókat attól, hogy súlyos és veszélyes bűncselekményeket kövessenek el, az egyetlen dolog, ami igazán megijeszti őket, annak a lehetőségnek az elvesztése, hogy az országunkban éljenek. Erre a konklúzióra jutottam én is a bűnöző muzulmánokkal történt munkám során: a deportálás az egyetlen dolog, amitől félnek.

Másfél év után Dániában megszavazták ezt a törvényt:

 Dánia a jövőben kitoloncolja a bűnöző bevándorlókat. Az új törvényt az ellenzék támogatásával fogadta el a kormányoldal a Parlamentben. Az illetékes miniszter szerint a skandináv országnak csak azokra a betelepülőkre van szüksége, akik hajlandóak beilleszkedni a társadalomba.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=3662

Bejegyzés: on 2011. jún. 26.. A bejegyzés kategóriái: Dánia, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes