Geert Wilders nyilatkozata a norvég mészárlással kapcsolatban

Néhány nappal ezelőtt tucatnyi ártatlan civil brutális meggyilkolása Norvégiában sokkolta a Szabadságpártot (PVV). Mi is gyászolunk, és a norvégok mellett állunk, akik egy hatalmas csapást szenvedtek el.

Az elkövető kiáltványa világossá teszi, hogy egy őrült. Az Al-Kaidával akar együtt működni (amire nagy csodálattal tekint), városok felrobbantására vágyik, olyan lovagokról álmodik, akik műtéti úton megcsonkítják magukat, és találkozni akar hősével Karadzic-csal.

Breivik Hollandiára is utal. Az, hogy az iszlám elleni küzdelemmel egy pszichopata erőszakos módon visszaél, undorító, és egy pofon a globális antiiszlám mozgalommal szemben. Undorral tölt el, hogy az elkövető a kiáltványában rám és a PVV-re utal.

Bár sokan szeretnék ezt így beállítani, sem a PVV sem pedig én nem vagyunk felelősek egy magányos idióta tetteiért, aki elferdítette és erőszakosan visszaélt a szabadságszerető elleniszlamista eszmékkel. Mi szívből jövő demokraták vagyunk. A Szabadságpárt soha, soha nem szólított fel az erőszakra és soha nem is fogja ezt tenni. Mi a szavazóurna hatalmában és a választópolgárok bölcsességében hiszünk, nem pedig a bombákban és fegyverekben.

Demokratikus és erőszakmentes eszközökkel harcolunk a társadalom iszlamizációja ellen és továbbra is így fogunk tenni. A szabadságunk és a biztonságunk megőrzése az egyetlen célunk.

– Geert Wilders

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=3708

Bejegyzés: on 2011. Júl. 26.. A bejegyzés kategóriái: Geert Wilders, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes