Hogyan bánjunk azokkal az iszlám szupremácistákkal, akik nyugati állampolgársággal rendelkeznek

Kétségkívül végzetes hiba volt olyan vallás követőinek milliói előtt kitárni az ajtót, akik bennünket „hitetleneket” és nyugati világunk demokratikus értékeit kifejezett rosszallással szemlélik. Most azonban itt vannak. Gyermekeik és unokáik nagy számban képviseltetik magukat és valamennyien nyugati állampolgársággal rendelkeznek. Ha arra kérjük őket, hogy integrálódjanak és változtassanak a rólunk és értékeinkről kialakított szemléletükön, a válasz a következő: „Miért tenném? Ide születtünk, ez a mi országunk is.” Nem tudjuk hazaküldeni őket, ugyanakkor beilleszkedni sem hajlandóak. Mit tegyünk? Olyan ajánlattal kell előhozakodnunk, aminek nem tudnak ellenállni.

Az alábbiakban egy négylépcsős ajánlás olvasható:

  1. Visszahonosítás. A bevándorlóknak fel kell ajánlani a visszahonosítást (államilag finanszírozott emigrálást). Elegendően nagy összeg vonzóvá teheti ezt az opciót.
  2. Válassz: ha nem vagy hajlandó beilleszkedni, elveszíted a szociális támogatásokat. Az integráció elmaradása így (a helyi nyelv használata, a munkahelyszerzés, a törvény tisztelete, a felelősségvállalás az utódok viselkedéséért) anyagilag olyannyira ellehetetleníti a családokat, hogy az emigrálásért (visszahonosításért) kapott pénz sokkal vonzóbbá válik, mint a maradás.
  3. Állítsuk meg az iszlamizációt. Az iszlamizáció számos formájával történő felhagyás és annak leépítése megnehezíti az iszlám szupremácistáknak, hogy vallásuk hagyományos, éppen ezért erőszakos formáját gyakorolják. Ez magában foglalja a halal ételekre vonatkozó előírást, az iszlám iskolák alapítását és a beltenyészet (rokonházasságok) lelkileg és testileg egyaránt egészségtelen gyakorlatát. Az iszlám szervezeteknek időről-időre igazolniuk kell, hogy visszautasítják azokat a fatvákat [vallási rendelkezések] és koráni verseket, melyek gyűlöletre és erőszakra uszítanak és bizonyítaniuk kell azt is, hogy anyagi alapjuk nem olyan forrásból származik, mely a gyűlöletet és a haragot helyezi előtérbe.
  4. A törvény érvényesítése. A rendőrségnek meg kell tennie a szükséges lépéseket, hogy betartassa a törvényeket és az állam erőszakra vonatkozó tilalmát a muszlimok lakta területeken. A törvények érvényesítése magában foglalja a saría bíróságok bármely fajtájának  tilalmát, és a szociális jóléti kiadásokra és az üzletekben észlelt adókiáramlásra vonatkozó szigorúbb ellenőrzést. Ide tartozik annak biztosítása is, hogy a bevándorolt nők szabadon élvezzék az emberi jogokat – beleértve a szexuális partner, a vallás, és az öltözködés módjának szabad megválasztását,  és annak ismeretét, hogy jogukban áll elválni, joguk van a családtervezéshez és a rendőri védelemhez rájuk és gyermekeikre vonatkozóan. A bebörtönzött bevándorlóknak, amennyiben vállalják a visszahonosítást, az ítélet enyhítése ajánlható fel.

Ha fizetünk azért, hogy elhagyják az országot, ha anyagi megvonásokat helyezünk kilátásba az integráció elmaradása esetén, a hagyományos iszlám követőinek sokkal nehezebbé válik gyakorolni és terjeszteni agresszív tanaikat, a törvények érvényesítése pedig a legkevesebb, amit meg kell tennünk, ha vér, veríték és könnyek nélkül szeretnénk megoldani a problémát.

Nicolai Sennels dán pszichológus és a Dán Néppárt képviselőjelöltje

Forrás: JihadWatch

Print Friendly, PDF & Email