Életképek a multikulturális Angliából: a zavargók fegyverekkel lövik a rendőröket és a helikoptereket

A brit rendőrség olyan felvételeket hozott nyilvánosságra szombaton, amelyeken az látható, hogy rendbontók rendőrökre lőttek múlt kedden Birminghamben.

A felvételeket a rendőrség azért tette közzé, hogy ezzel hozzájáruljon az elkövetők azonosításához. Szokatlan lépés a felvételek bemutatása, de a bűncselekmény súlyára való tekintettel úgy döntöttek, így közelebb juthatnak az elkövetők őrizetbe vételéhez.

Egy csoport tagjai láthatóak a felvételeken, akik mind álarcot és fekete ruhát viselnek. A csoport megrongált egy pubot, majd rálőtt egy rendőrségi helikopterre, és molotov-koktélokat dobott egy rendőrautóra.

A rendőrség közölte: az ügyben gyilkossági kísérlet és gyújtogatás miatt indítottak nyomozást. Egy rendőrségi szóvivő elmondta, egy kisebb pénzösszeget is elloptak a pubból.
Tizenegy lövést adtak le fegyvertelen rendőrökre – közölte a rendőrség. Hozzátették, hogy az elkövetők nemcsak a rendőrök, hanem az arra járó civilek életét is veszélyeztették.

Forrás: Hírszerző

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=3777

Bejegyzés: on 2011. aug. 22.. A bejegyzés kategóriái: Anglisztán, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes