Életképek a multikulturális Angliából: a zavargók fegyverekkel lövik a rendőröket és a helikoptereket

A brit rendőrség olyan felvételeket hozott nyilvánosságra szombaton, amelyeken az látható, hogy rendbontók rendőrökre lőttek múlt kedden Birminghamben.

A felvételeket a rendőrség azért tette közzé, hogy ezzel hozzájáruljon az elkövetők azonosításához. Szokatlan lépés a felvételek bemutatása, de a bűncselekmény súlyára való tekintettel úgy döntöttek, így közelebb juthatnak az elkövetők őrizetbe vételéhez.

Egy csoport tagjai láthatóak a felvételeken, akik mind álarcot és fekete ruhát viselnek. A csoport megrongált egy pubot, majd rálőtt egy rendőrségi helikopterre, és molotov-koktélokat dobott egy rendőrautóra.

A rendőrség közölte: az ügyben gyilkossági kísérlet és gyújtogatás miatt indítottak nyomozást. Egy rendőrségi szóvivő elmondta, egy kisebb pénzösszeget is elloptak a pubból.
Tizenegy lövést adtak le fegyvertelen rendőrökre – közölte a rendőrség. Hozzátették, hogy az elkövetők nemcsak a rendőrök, hanem az arra járó civilek életét is veszélyeztették.

Forrás: Hírszerző

Print Friendly

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=3777

Bejegyzés: on 2011. aug. 22.. A bejegyzés kategóriái: Anglisztán, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez
 • Zsiray Csaba

  Ennyit a multikulturalizmusról.
  Minek kellett őket beengedni?

 • WarriorOfChrist

  Fel kellen ebredni vegre az angolokank is es felfegyverezni a rendorseget. Veget ert mar az a korszak mikor a bobyk (fegyvetelen rendorok) kepesek voltak fentartani a rendet. Ha valaki megtamadja a rendort ( loves, molotov koktel, kovel dobalas, vagy akarmilyen fizikai eroszak) hasznaljak vegre a fegyvert a rendorok. A fegyver azert van hogy fentartsa a rendet.

  Rom 13:2 Azért, a ki ellene támad a hatalmasságnak, az Isten rendelésének támad ellene; a kik pedig ellene támadnak, önmagoknak ítéletet szereznek.
  Rom 13:3 Mert a fejedelmek nem a jó, hanem a rossz cselekedetnek rettegésére vannak. Akarod-é pedig, hogy ne félj a hatalmasságtól? Cselekedjed a jót, és dícséreted lesz attól.
  Rom 13:4 Mert Isten szolgája õ a te javadra. Ha pedig a gonoszt cselekszed, félj: mert nem ok nélkül viseli a fegyvert: mert Isten szolgája, bosszúálló a haragra annak, a ki gonoszt cselekszik.

Keresés az archívumban

Keresés dátum alapján
Kategória kiválasztása
Keresés a Google-n

Képgaléria

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes