1948 óta közel 10 millió muszlimot ölt meg saját hittársa

Hol van a felháborodás? Ahogy azt Dan Gillerman izraeli nagykövet 2008-ban mondta: „Amikor a keresztények ölnek meg egy muzulmánt, az keresztes hadjárat. Amikor a zsidók ölnek meg egy muzulmánt, az gyilkosság, de ha a muzulmánok ölnek muzulmánt, az olyan, mintha az időjárásról beszélnénk. Senki sem törődik vele.”

És ahogy azt Samuel P. Huntington megjegyezte: „Ha megnézzük az iszlám peremvidékeit, a muzulmánoknak problémái vannak azzal, hogy békében éljenek együtt a szomszédjaikkal. Magától vetődik fel az a kérdés, hogy azok a konfliktusok, amelyek a 20. század végén a muzulmán és nem muzulmán csoportok között voltak, hasonlóan megtalálhatóak-e más civilizációkból származó csoportok között is. Valójában nem. A muszlimok alkotják a világ népességének 1/5 részét, de az 1990-es években a csoportok közötti erőszakokban sokkal többször szerepeltek, mint bármely más civilizáció emberei. … Az iszlám határai véresek, hasonlóan a belterületekhez. “

Már több mint két és fél év telt el azóta, hogy a [török] miniszterelnök, Recep Tayyip Erdoğan azt mondta Simon Peresz izraeli elnöknek, hogy „Ti (zsidók) igazán tudjátok, hogyan kell ölni.” Erdoğan többször azt is kijelentette, hogy a világ e részén a béke fő akadálya Izrael, és egyszer a zsidó államot „a Közel-Kelet gyűlöletet és ellenségeskedést árasztó rothadó fekélyének” nevezte. A Ramadán eme szent hónapjában, amikor a muszlim területeket vér áztatja, nézzük meg, hogy kik is azok, akik igazán tudják, hogyan kell ölni.

Mivel a szíriai halott-számláló minden nap pörög – már közel van a 2000-hez-, és a török-kurd halál-számláló sem áll le, -1984 óta már több mint 40.000 -, mindez hozzáadódik a közel-keleti nagy vértócsához. Csak ez alatt a Ramadán alatt, a Kurdisztáni Munkáspárt, vagy más néven PKK, halálos áldozatainak száma elérte az 50-et, ebben a muzulmán kurd-muzulmán török háborúban. Ebben nincsenek benne a PKK veszteségei Törökországban és Észak-Irakban, ami a török katonai megtorlásnak köszönhető, mert ezeket csak ritkán jelentik pontosan.

Beszéljünk a tényekről.

Szudán nem számít a hagyományos közel-keleti államok közé, úgyhogy figyelmen kívül hagyjuk az ott történt népirtást. Szintén figyelmen kívül hagyjuk, a nyugat-pakisztáni mészárlásokat Bangladesben, ami összesen 1,25 millió ember halálához vezetett 1971-ben. Vagy a 200.000 halálesetet az algériai háborúban, ami az iszlamisták és a kormány között zajlott 1991-2006 között.

De egy egyszerű, szigorúan a Közel-Keletre szorítkozó kutatás is egymillió ember halálával számol a csak muszlimok között zajló Irak-iráni háborúban, Szaddám Huszein 300.000 muszlim kisebbséget ölt meg, 80.000 iránit öltek meg az iszlám forradalom idején, 25.000 haláleset volt 1970-1971-ben, a fekete szeptember idejében, a jordán kormány palesztinok elleni küzdelmében. [1970 szeptemberében a PFSZ gerillái megkísérelték a hatalom átvételét. A Husszein jordán királyhoz hű katonai alakulatok azonban vérbe fojtották a puccskísérletet és a gerillákat kiűzték Jordániából. Ez az esemény a palesztin kalendáriumban "fekete szeptember” néven maradt fenn]. Az idősebb al-Assad Hama városában 20.000 iszlamistát ölt meg 1982-ben. Az Egészségügyi Világszervezet becslése szerint Oszama bin Laden [A[Al-Kaida]érontása Irakban már néhány évvel korábban elérte a 150.000-et.

2007-es kutatásukban, Gunnar Heinsohn a Brémai Egyetemről és Daniel Pipes a Közel-Kelet Fórum [M[Middle East Forum]ezetője, azt találták, hogy 1948 óta közel 11 millió muzulmán lett az erőszak áldozata. Ebből 35.000 (0,3 százalék) halt meg az Izraellel vívott hat éves háborúban, vagy másképpen minden 315 halálos áldozatra jutott egy. Ezzel szemben, az áldozatok több mint 90 százalékát a saját muzulmán hittársuk ölte meg.

Heinsohn és Pipes szerint 1950 óta a világ konfliktusai következtében az összes halálesetek száma mintegy 85 millió fő. Ebből az arab-izraeli konfliktus következtében a muszlim arab halálesetek száma 46.000 fő, amiben benne van az a 11.000 halott, akik az izraeli függetlenségi háború alatt estek el. Ez az összes konfliktus összes halálesetének 0,05 százaléka, illetve az összes arab ember halálának [1[11 millió],4 százaléka.

Egy másik számítás szerint, amely figyelmen kívül hagyja a “kisebb” mészárlásokat, mint például az, amely jelenleg Szíriában folyik vagy más haláleseteket az arab tavasz során, csak Szaddám Irakban, Husszein Jordániában, az idősebb al-Assad Szíriában, az Irak-iráni háború, a bin Laden kampány Irakban, az iráni iszlám forradalom és a török-kurd konfliktus 1.650.000 muszlim halálát okozta. Ezzel szemben 1950 óta kevesebb, mint 50.000 ember halálát okozta az arab-izraeli konfliktus, beleértve a gázai haláleseteket is, amelyek a Heinsohn-Pipes tanulmány után történtek. Azok számára, akiknél nincs kéznél egy számológép: 50.000 az 1,65 milliónak három százaléka.

Golda Meirnek, a negyedik izraeli miniszterelnöknek, vagy inkább “Izrael anyjának” tökéletesen igaza volt, amikor azt mondta, hogy a Közel-Keleten csak akkor lesz béke, ha majd “az arabok jobban szeretik a gyermekeiket, mint amennyire gyűlölnek minket.”

Forrás: Jihadwatch (Hurriyet Daily News)

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=3819

Bejegyzés: on 2011. Sze. 1.. A bejegyzés kategóriái: Daniel Pipes, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes