Geert Wilders beszéde Berlinben 1. rész/2

2011. szeptember 3-án Geert Wilders René Stadtkewitz (német Szabadságpárt vezetője) meghívására ismét Berlinben mondott beszédet.  A  Die Freiheit első alkalommal  fogja megmérettetni magát a 2011. szeptember 18-án esedékes önkormányzati választásokon. Wilders mellett jelen volt Oscar Freysinger, a Svájci Néppártból, Kent Ekeroth a Svéd Demokraták elnöke,  több neves Die Freiheit tag és több neves iszlámkritikus is. A rendezvény helyszínének a Stauffenbergstrasse adott otthont (  Graf von Stauffenberg, a Német Nemzeti Szocialista rezsim egyik legjelentősebb ellenzőjére emlékezve). A rendezvényt az antidemokratikus szélsőbaloldali (ANTIFA- magát “antifasisztának” tartó , de módszereiben a fasisztákat idéző szervezet) és iszlamista erők zaklatásaitól tartva az utolsó pillanatig titokban tartották. Egy szűk 40 fős tömeg ordítozásától eltekintve, most nem okoztak nagyobb felfordulást.

Wilders beszéde:

Az európizáció veszélyei és annak szükségessége, hogy megvédjük a nemzetállamokat

Köszönöm, hogy meghívtatok Berlinbe. Megtiszteltetés, hogy itt lehetek ebben a csodálatos városban. Amikor tavaly itt voltam kihangsúlyoztam, hogy mennyire fontos Németország mindannyiunk számára. Mindannyiunk előnyére válik egy egészséges, demokratikus, magabiztos Németország.

Sok minden történt az utolsó látogatásom óta. Hollandiában sok ámulatba ejtő dolgot tudtunk elérni. Sikeresen elkezdtük visszaszorítani az iszlamizáció folyamatát.

Mindezt békés módon tesszük, a demokrácia eszközeivel. Nemrégiben egy őrült narcisztikus pszichopata Norvégiában szörnyű bűncselekményt követett el. Hidegvérrel megölte csaknem nyolcvan ártatlan polgártársát. A bérgyilkos úgy állította be magát, mint aki mindezt Európáért teszi. Azt mondta, hogy azért követte el ezt az atrocitást, mert “nincs értelme részt venni a demokratikus folyamatokban.”

Nincs igaza! Az oslói tömeggyilkos gyilkolt, s mindezt a szörnyű bűncselekményt azzal indokolta, “hogy demokratikus eszközökkel teljesen reménytelen megváltoztatni a rendszert.”

Nincs igaza! Az oslói tömeggyilkos hamisan állítja, hogy közénk tartozik. Nem közülünk való. Mi irtózunk az erőszaktól. Mi demokraták vagyunk. Hiszünk a békés megoldásban.

Az iszlámot pontosan erőszakos volta miatt utasítjuk el. Mi hiszünk a demokráciában. Mi a meggyőződésünk erejével harcolunk, soha nem használunk erőszakot. Az igazság, az emberi méltóság és a Nyugat igazságos és tisztességes védelme iránti elkötelezettségünk nem engedi meg számunkra, hogy erőszakot használjunk, sem pedig, hogy átadjuk magunkat a cinizmusnak és kétségbeesésnek. Mi Alekszander Szolzsenyicin, Jelena Bonner, Lech Walesa és Ronald Reagan hagyományát ápoljuk. Ezek a hősök a meggyőződésükkel győztek le egy totalitárius ideológiát, egyetlen lövés nélkül. Mint ahogy azt az ex-muszlim, iszlám-kritikus Ali Sina mondta az oslói atrocitásra adott egyik válaszában: “Mi nem kardot emelünk a sötétség ellen, hanem felkapcsoljuk a villanyt.”

Így van ez. Felkapcsoljuk az igazság fényét. És az igazság szabaddá tesz.

Az igazság az, hogy az iszlám ellen lehet demokratikus eszközökkel eredményesen küzdeni. Mi ezt tesszük Hollandiában. Ezt megtehetjük itt, Németországban is! Hadd mondjam el, mit értünk el Hollandiában az egy évvel ezelőtt, Berlinben tett utolsó látogatásom óta. Ez bátorítani fog benneteket. Amit Hollandiában meg lehetett tenni, azt Németországban is meg lehet.

Pártom, a Párt a szabadságért, amely 24 mandátumot szerzett a 150 fős holland parlamentben, kívülről támogatja a liberálisok és keresztény-demokraták kisebbségben levő kormányát. Mindezt a bevándorlás szigorítása, a bűnözés visszaszorítása, a kulturális relativizmussal való szembehelyezkedés és a hagyományos nyugati szabadságjogok, mint például a szólásszabadság visszaállítása fejében tesszük.

A Párt a Szabadságért még csak egy éve van ebben a helyzetben, de már nagy dolgokat értünk el. Elértük, hogy a Hollandiában hamarosan betiltják az arcot eltakaró iszlám burkát és nikábot!

Az elkövetkező négy évben 50%-kal fogjuk korlátozni a nem-nyugati országokból történő bevándorlást! A kettős állampolgársággal rendelkező visszaeső bűnözőket meg fogjuk fosztani a holland állampolgárságtól.

A Párt a Szabadságért a remény üzenetét hozza meg Hollandia számára. Az új politika nagyobb igényeket támaszt a bevándorlók felé. Az integrációt nem kell többé a különböző csoportokhoz igazítani. Szigorúbb megközelítést fogunk alkalmazni azon bevándorlók felé, akik megszegik a törvényeket. Akik úgy öltözködnek, hogy azzal csökkentik a foglalkoztatási esélyeiket, azoktól elvesszük a szociális juttatásokat.

Azt is elértük, hogy az Izrael-ellenes tevékenységeket a továbbiakban nem fogjuk a holland adófizetők pénzéből finanszírozni. Az olyan úgynevezett humanitárius szervezeteket, amelyek közvetlenül vagy közvetve támogatják az Izrael-ellenes bojkottokat, a tőkekivonást és szankciókat, és tagadják Izrael létezéshez való jogát, ezentúl nem kapnak állami támogatást.

A holland kormány bojkottálni fogja az ENSZ faji megkülönböztetés elleni Durban III találkozóját, mert az az Izrael elleni vádak bíróságává vált. A kormány meg akarja erősíteni a politikai és gazdasági kapcsolatait Izraellel. Az Izrael felé irányuló politika a befektetéseket, nem pedig a tőkekivonást támogatja.

Mi Izrael mellett állunk. Szeretjük Izraelt. Izrael az egyetlen demokrácia a Közel-Keleten. Izrael része a civilizációnknak.

Barátaim, amit a Párt a Szabadságért elért, azt mutatja, hogy meg lehet csinálni. Barack Obama szavaival élve: Igen, sikerülni fog! Meg lehet állítani társadalmaink iszlamizációját. A holland példa azt mutatja, hogy lehet győzni. Dávid legyőzi Góliátot!

Tavaly júliusban, a holland kormány olyat tett, amit előtte egyetlen nemzet sem mert megtenni. Határozottan szembeszállta az Iszlám Együttműködési Szervezettel (Organisation of Islamic Cooperation, OIC). Az IESZ egy 57 iszlám országokból álló nemzetközi szervezet, köztük sok barbár zsarnok országgal. Az IESZ jelenti a legnagyobb szavazati blokkot az ENSZ-en belül. Ez a szervezet bírálta azt a tényt, hogy a holland bíróság felmentett a gyűlöletre és diszkriminációra való uszítás és a csoport elleni sértés vádpontok alól. De a holland kormány világossá tette az IESZ számára, hogy a szólásszabadságot nem lehet elhallgattatni Hollandiában. Mindenfajta kertelés nélkül azt mondta az IESZ-nek, hogy „a holland kormány nem tesz eleget annak a kérelemnek, hogy elhallgattasson egy politikust”. Soha nem fogunk behódolni a IESZ zsarnokainak!

Mint azt bizonyára tudjátok, csaknem két éven keresztül gyanúsított voltam. Az amszterdami bíróság elé hurcoltak gyűlöletbeszéd vádjával. Tavaly júniusban, ez a jogi színjáték a teljes felmentésemmel végződött.

Ezen keresztül a holland emberek megtanulták, hogy a politikai vitát még nem fojtották el az országunkban.

A felmentő ítéletet a szólásszabadság győzelme volt. A holland nép azt is megtanulta, hogy beszélhetnek kritikusan az iszlámról. Megtanulták, hogy az iszlamizációval való szembenállás nem bűn. Megtanulták, hogy van remény, és hogy a felszabadulás közel van.

A felmentésem fordulópontot jelent. Nemcsak Hollandiában, hanem egész Európában. Ez az első hullámtörő a gáton. Megkezdtük a visszaszorító hadműveletet.

A felmentő ítéletnek olyan üzenete van, amely túlmutat Hollandia határain. Egész Európa és a szabad világ számára van jelentése. A felmentésem annak az időszaknak a végét jelenti, amikor Európában a polgári szabadságjogokat folyamatosan korlátozzák, azért hogy nehogy megsértsék az iszlámot és a haragos iszlám fanatikusokat.

A felmentésem legitimmé tette az iszlám kritizálását. És ez igaz Németországra és más országokra is.

Valóban, ti németek miért ne élvezhetnétek ugyanazokat a jogokat, mint a hollandok! Ha az iszlamizációval szembeni békés és demokratikus ellenállás nem bűn Hollandiában, akkor nem lehet bűn Németországban sem.

Szóval, itt az üzenetem számotokra: Folytassátok a szabadságért és a szólásszabadságért való harcot! Ne engedjétek, hogy a politikusok és bírák kevesebb joggal ruházzanak fel titeket, mint a hollandokat!

Ne engedjétek, hogy iszlám vagy baloldali ellenfeleitek az üvöltözéseikkel és kiabálásaikkal megfélemlítsenek benneteket. Ne engedjétek, hogy a média megfélemlítsen, azáltal, hogy azt állítja, hogy egy gyilkos, aki elvesztette a demokratikus folyamatotokban a bizalmát, a ti befolyásotokra cselekedett.

Barátaim, amikor tavaly meglátogattalak benneteket, még a legvadabb álmaimban sem gondoltam volna, hogy oly módon fogjuk tudni befolyásolni a politikát, mint ahogy azt tesszük. Ezért mondom nektek: ne adjunk be a derekunkat a zsarnokoknak! Soha ne adjuk fel a reményt. Soha ne essünk kétségbe! Még meg lehet fordítani a dolgok menetét! Mindig meg lehet fordítani a dolgok menetét!

Bár igaz: Németország kevésbé szerencsés, mint Hollandia.

Amikor tavaly itt voltam, éppen akkor jelent meg Tilo Sarrazin bestseller könyve: „Németország megszünteti önmagát”. Fején találta a szöget. Több mint másfél millió példányban kelt el. Ez azt mutatja, hogy a német társadalom megérett a változásra. De politikailag Sarrazin könyve semmit nem változott meg. Éppen ellenkezőleg, a német politikai elit felgyorsította Németország iszlamizálódását. Wulff szövetségi elnök azt mondta, hogy „az iszlám Németország része.” Merkel kancellár azt mondta, hogy a multikulturalizmus teljesen megbukott, de továbbra is kiáll Törökország Európai Unióba történő belépése mellett. Az iszlám változatlanul tovább terjed a német osztálytermekben, Németország utcáin azáltal, hogy újabb mecseteket építenek, satöbbi, satöbbi.

A ti helyzetetek romlott, mivel még nem rendelkeztek olyan párttal, amelynek elegendő támogatottsága lenne, amin keresztül befolyásolni tudná a német politikát, hogy az jobbá váljon. Németországnak egy jobboldali pártra van szüksége, amely nem kötődik a neonácikhoz és nincs jelen az antiszemitizmus, és amely tisztességes és tiszteletreméltó, de ugyanakkor határozott. René Stadtkewitz keményen dolgozik azért, hogy a Die Freiheit (német Szabadság Párt) olyan sikeres legyen, mint a Párt a Szabadságért Hollandiában. René azért vagyunk itt, hogy segítsünk! Mert Németország jobbat érdemel, mint amit ma kap!

Barátaim, az országotok Európa politikai gerince.

Németország a legnépesebb ország Európában. Németország Európa gazdasági motorja. Ha Németország beteg, mindannyian betegek vagyunk.

Tavaly arra ösztönöztelek benneteket, hogy ne szégyenkezzetek Németország miatt. Nem tisztességes a német hazafiságot a nemzeti-szocialissal egy lapon emlegetni, mint ahogy tisztességtelen Oroszországot a sztálinizmussal azonosítani. Legyetek büszkék az országotokra. Csak ha a németek büszkék Németországra, akkor fognak kiállni azért, hogy megvédjék azt. És ki kell állnotok Németországért, mint ahogy a holland Párt Szabadságért kiáll Hollandiáért. Ki kell állnunk a nemzetállamaink túlélésért, mert a nemzetállamok testesítik meg azokat a demokratikus szabadságjogokat, amelyekkel mindannyian rendelkezünk.

A nemzetállamok nélkül nem lehet igazi nemzeti politikai szabadság. Ezért kell jó hazafinak lennünk. A patriótizmust gyakran bélyegzik fasizmusnak. De a hazafiság nem fasizmus. Éppen ellenkezőleg. Minden demokrata és a szabadság védelmezője definíció szerint egy hazafi. A lélek szüksége van egy testre. A politikai szabadság szelleme nem virágozhat a nemzet-állam testén kívül. A nemzetállam az a politikai test, ahol élünk. Ezért meg kell őriznünk, és gondoskodnunk kell a nemzetállamokról. Azért, hogy azt a szabadságot és demokráciát, amit mi élvezünk, át tudjuk adni a gyermekeinknek.

Nemzetállamok nélkül, anélkül, hogy mi irányíthatnánk, önrendelkezés nélkül nincsenek biztonságban az emberek és nem tudják megőrizni az identitásukat. Ez a felismerés vezetett oda, hogy a cionisták visszaállították Izrael államát. Theodore Herzl azt mondta, kell hogy legyen egy zsidó állam, mert „amit mi szeretnénk az a zsidó szellem virágzása.”

Kedves barátaim, sürgősen szükségünk van a német szellem új virágzására. Évtizedek óta szégyellik magukat a németek. Ők inkább európainak tartják magukat, mintsem németeknek. És ezért súlyos árat fizetetnek. Mindannyian súlyos árat fizetünk ezért.

Európa nem egy nemzet, hanem nemzetek csoportja. Európa erőssége sokszínűségében van. Egy család vagyunk, de különböző testekben élünk. A kultúráink a közös zsidó-keresztény és humanista kultúrából erednek, de eltérő nemzeti kulturális identitásokkal rendelkezünk. És ennek így is kell lennie.

Az uniformizálás az iszlám jellemzője, nem pedig Európáé. Az iszlám felszámolta azoknak a népeknek a nemzeti identitását, amelyeket meghódított. A kopt identitást Egyiptomban, az indiai identitást Pakisztánban, az asszír identitást Irakban, a perzsa identitást Iránban, az iszlám ezeket mind eltörölte, megtörte, vagy hátrányos megkülönböztetésben részesítette, és ez a mai napig így van. Az iszlám minden nemzet helyébe az úgynevezett ummát, az Iszlám Nemzet közös identitását akarja tenni, ahol mindenki alárendelt és nemzeti identitások nem léteznek.

Az iszlám megpróbálta meghódítani Európát, de eddig nem sikerült neki. Ezért sikerült nekünk, európaiaknak a különböző identitásokat nemzetállamokként kifejleszteni. Ha meg akarjuk tartani ezeket, akkor együttesen kell fellépnünk azon erők ellen, amelyek ezt az identitást fenyegetik. Ma két veszélyes erővel szembesülünk: az iszlamizációval és európaizációval.

Amikor tavaly itt voltam, hosszasan beszéltem az iszlám veszélyről. Ma az európaizáció veszélyeire szeretném felhívni a figyelmet. Európaizáció alatt azt az ideológiát értem, amely azt akarja, hogy a szuverén nemzetállamaink beleolvadjanak egy pán-európai szuperállamba.

Folytatás itt.

Forrás: EuropeNews, Geert Wilders blog

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=3864

Bejegyzés: on 2011. Sze. 5.. A bejegyzés kategóriái: Geert Wilders, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes