Oskar Freysinger beszéde Berlinben 1. rész/2

Berlin megér egy utazást. Különösen ma. Különösen itt. Mert itt és most egy fontos jelzést küldünk Európa népeinek. Az európai tavasz jelzését! Hogy ellensúlyozzuk az őszi hangulatot az EU-ban. Tehát a végzet hangulata helyett végül az ébredés hangulata fog eljönni. Ébredés a szabadság nevében!

Igen, igen, a dédelgetett SZABADSÁG! Ez annak a pártnak is a neve itt Németországban, amely alternatívát kínál a bürokratizmusra, centralizmusra, a demokrácia elvesztésére, az ellenőrizetlen bevándorlásra és az iszlamizációra. Az önpusztításra alternatíváját nyújt.

Kedves berlini barátaim, Úgy jöttem ide, mint a szomszédotok, és mint egy törődő barát.

Mivel én egy olyan kis ország polgára vagyok, amelyre az EU egyre nagyobb és nagyobb nyomást helyez, ezért közel áll a szívemhez, hogy valóban demokratikus erőket támogassak az EU tömörülésén belül. Csak ha ezek az erők fennmaradnak, akkor van reményünk arra, hogy az EU felhagyjon  a nyomással és végre olyan legyen a kapcsolata Svájccal, mint amilyennek két civilizált és egymást tisztelő szomszéd között lennie kellene.

A szabadság az egyik olyan demokratikus erő, amire számítok. De miért gyakorol az EU ilyen erős gazdasági, pénzügyi és politikai nyomást az országomra. Ez arrogancia? Kapzsiság? Féltékenység? Mindez igaz lehet, de a valódi okok mélyebbek lehetnek.

Az EUSSR többé nem tolerálja olyan kis országok létezését a kontinens szívében, akik maguk szeretnének dönteni a saját sorsukról. Egy körültekintő kis nép, amely eddig ellenállt a túlzott eladósodásnak, ami tönkreteszi azokat az államokat, akik a globalizáció irányítása alatt vannak.

Az összes globális pénzügyi intézménynek és nemzetközi monetáris alap célja, hogy gyengítse a nemzetállamokat, annak érdekében, hogy utánna vezesse őket a kétes „jó szerencséjükben” Az emberek vagyonát tömegesen elveszik, így a meggyöngült államok egy globális dogma rendelkezésre álló ügynökei lesznek.

Mi svájciak utáljuk a paternalizmus minden formáját! Nem akarjuk, hogy pártfogoljanak bennünket, nem akarjuk, hogy külföldről döntsenek felőlünk! A polgáraink függetlenek és elég fantáziadúsak ahhoz, hogy sorsukat a saját kezükbe vegyék.

Csak képzeljétek el: Németország déli határánál van egy olyan ország, ahol a lakosság 53%-a bűnöző bevándorlók deportálására szavazott, egy országot, ahol ahol az ÁFA minden apró emelkedését népszavazás útján jóvá kell hagyni. Kit lep meg, hogy Svájcban az ÁFA még mindig 8%, míg ez az EU-ban már elérte a 20%-ot?

Yvan Blot francia gazdasági szakértő tanulmánya azt bizonyítja, hogy azokban az országokban, ahol az államügyekkel kapcsolatban közvetlen és demokratikus módon szavaznak, az illetékek és adók átlagosan 30%-kal alacsonyabbak, mint ahol kizárólag kormányzati és politikai alapon döntenek.

A saját pénztárcánkra sokkal jobban odafigyelünk, mint más emberek pénzére. Ezen áll vagy bukik a kontinens jövője. Nem a bürokratikus és központosított szörny növelésében, amely egy napon meg fogja enni a saját gyermekeit.

Svájcban, a hatalom még mindig a nép kezében van. Nekünk helvéteknek megvolt a lehetőségünk, hogy szavazzunk arról, hogy belépjünk-e az EU-ba … és bölcsen a másik irányba néztünk. Visszatekintve, ez a döntés szerencsésnek bizonyult.

Hogyan működik ez Németországban? Az elit eltávolodott at emberektől. Ez az elit bevezette az eurót, amely egy csapásra a vásárlóerő 30%-os veszteségét okozta a német átlagpolgárok számára.

Svájcban, az euró lehetséges bevezetését jóvá kellene hagynia az embereknek. Gondoljátok mi lenne ennek az eredménye.

Természetesen, az erős frank nem lenne probléma a gazdaság exportja szempontjából, de mint a többiek mi is beszorulnánk az euró csapdába és el kellene vérezünk pénzügyileg egy teljesen lerobbant statikus rendszerért, hasonlóan ahhoz , amit a német adózók már évek óta tesznek. Jobb rugalmasnak és gazdaságilag függetlennek maradni.

A közvetlen demokrácia azt jelenti, hogy a választható vagy kötelező népszavazás minden parlamenti törvényjavaslat alapja, és semmit sem lehet eldönteni az emberek feje fölött. A közvetlen demokrácia azt jelenti, hogy az elkötelezett polgárok100 000 aláírást összegyűjtve olyan kezdeményezéseket nyújthatnak be, amelyeket a nép elé kell terjeszteni. Ez sokkal nagyobb legitimitást ad a politikai döntéseknek, mint a szokásos parlamenti indítványok. Svájcban senki nem kérdőjelezne meg egy olyan népszavazási döntést, amelyet az emberek 50-70%-a jóváhagyott. Amit az emberek döntöttek az érvényes és mindenkinek követnie kell azt. Még a kormánynak is. Különösen neki.

Így volt ez a híres / hírhedt anti-minaret kezdeményezéssel is, amelyben én voltam az anti-müezzin. 2009 november ében a svájci lakosság 58%-a úgy döntött, hogy megelőzi a nyilvános tér megszállását egy vallási dogma meghatározó jelképei által

Európa utolsó szabad népének ezen döntésének jelzés értékű hatása volt. Ezután döntés született a franciaországi és belgiumi nők elfátyolozásáról és Norvégiában a szaúdiak által finanszírozott mega-mecset építését is sikerült megakadályozni. Az európaiak dhimmi magatartása olyan sebet kapott, amit nem szabad többé begyógyítani, ha az ezeréves európai civilizáció fenn akar maradni.

A beszéd folytatása itt., Forrás: Gates of Vienna

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=3939

Bejegyzés: on 2011. Sze. 8.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, Oscar Freysinger. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

Szólj hozzá!

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes