9/11 megemlékezés Londonban: „Égj, égj USA, Muszlimok lázadjatok fel!”

2011. szeptember 11., London: A londoni rendőrség ismét behódolt az iszlám előtt és nem mert fellépni a Muszlimok a Keresztesek Ellen (Muslims Against Crusades – MAC) nevű szervezet tüntetetésével szemben. A szervezet a dzsihád zászlaját lengetve olyan jelszavakat skandált és olyan feliratokat hordozott, mint: „Az iszlám fogja uralni a Földet”, „Sáriát Amerikába”, „Iszlám Emirátust Nagy Britanniába”, „A demokrácia megbukott, az iszlám a jövő”, „A muszlimok el fogják pusztítani a kereszteseket”, “9/11 a demokrácia végének kezdete: Allah a jövő” és a szokásos amerikai zászló égetéssel gazdagították a produkciót. A londoni rendőrök mit csináltak? A helyszínen megjelent békés ellentüntetőket erőszakkal elvezették azért, hogy helyet biztosítsanak a muszlim tüntetőknek.

 

Forrás: The Telegraph

Print Friendly

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=3959

Bejegyzés: on 2011. Sze. 12.. A bejegyzés kategóriái: Anglisztán, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez
 • norbert

  azonnali deportácio,vagy GUANTANAMO a disznóknak!!!!!!!!!!!!amugy angliában élek,és hihetetlen mit megengednek nekik!!!!!!!!!!!

 • WarriorOfChrist

  Amig csak dumalnak.. Tudjatok szolas szabadsag van ! De amint a kisujjukat is megmozditjak ellenunk, le lesznek vadaszva mint a fogatlan oroszlanjuk OBL.
  Ezeknek nem kell demokracia, inkabb diktatura . Menjenek vissza keletre a kozepkorba.

 • NoMoreJihad

  Érdekes, hogy amíg a britek “rettegnek” az élőhalott nácizmustól, a médiájuk is igyekszik minél inkább elszigetelni őket, addig a nyilvánvalóan keresztény- és Nyugat-ellenes szervezet szabadon garázdálkodhat. Értem én, hogy nincs olyan szintű sajtó- és szólásszabadsága, mint az USA-nak, de nem tűnik fel neki a legkevésbé sem, hogy gyáván meghajol a gyűlölet egyik formája előtt, miközben történelméből adódóan szembeszáll a másikkal, röviden nem képmutatás az egész?

  Fog még fájni Európának az, hogy magára hagyta őslakói hagyományát, kultúráját és általános keresztényi vallását, sőt magukat az embereket, akiknek köszönheti saját civilizációjának sikereit. Már csak az a kérdés, hogy ez könyörtelen etnikai tisztogatásokba és terrorizmusba avagy diktatórikus állami intézkedések révén fog-e bekövetkezni és hogy ebbe több vagy kevesebb bevándorló látja kárát vagy sem.

 • Zsiray Csaba

  Én is azt gondolom ha nem lesz változás,akkor keresztény-muszlim polgárháború lesz.Igen az angolok nagyon félnek és elhatárolódnak a nácizmustól,ami helyes is de ezzel a multikulturális ostobasággal csak erősíteni fog az.
  Ez lenne a nyugati világ halála?

Keresés az archívumban

Keresés dátum alapján
Kategória kiválasztása
Keresés a Google-n

Képgaléria

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes