Abbász Zaki (Fatah):„A nagyobb célt nem lehet egy lépésben megvalósítani”

Mi a tétje az izraeli-palesztin konfliktusnak? Aki egy önálló palesztin állam létrehozása mellett van, az közvetve ahhoz is hozzájárul, hogy megsemmisítsék a Közel-Kelet egyetlen nyugati értékeket képviselő demokráciáját, Izraelt, és egyben közvetve a teljes nyugati világ megsemmisítését is elősegíti.

Egy újabb bizonyíték arra, hogy mi is a valódi célja a palesztinoknak, most azonban egy „mérsékelt” Fatah tag szájából.

Abbász Zaki, a Fatah központi bizottságának tagja Netanjahut és Obamát „szemétládának” nevezi, és azt mondja, hogy „A nagyobb célt [Izrael megsemmisítésést] nem lehet egy lépésben megvalósítani “.

Az alábbiakban részleteket láthatunk az Abbász Zakibal készített interjúból, melyet 2011. szeptember 23-án az Al-Jazeera tévécsatornán sugároztak.


 

Abbas Zaki: A megállapodásnak az 1967. június 4-ei határokon kell alapulnia. Amikor azt mondjuk, hogy a megállapodásnak ezeken a határokon kell alapulnia, akkor az elnök [Abbász] ezt úgy gondolja, mi úgy gondoljuk, és mindenki tudja, hogy a nagyobb célt nem lehet egy lépésben megvalósítani.

Ha Izrael visszavonul Jeruzsálemből, evakuálja a 650.000 telepest, és lerombolja a falat – akkor mi lesz Izraellel? Vége lesz.

[…]

Ki ideges, mérges, és dühös most? Netanyahu, Lieberman, és Obama … Mindezek a szemétládák. … Örülnünk kell annak, hogy Izrael ideges.

[…]

Ha azt mondjuk, hogy el szeretnénk törölni Izraelt … Az túl nehéz lenne. Nem [elfogadható] politika ezt mondani. Ne mondd ezek a dolgokat a világnak. Tartsd meg magadnak.

Azokat a határozatokat akarom amiben mindenki egyetért. Azt mondom a világnak, a kvartettnek, és Amerikának: „Megígértétek, és kiderült, hogy hazudtatok.”

Forrás: MemriTV

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=4231

Bejegyzés: on 2011. Sze. 28.. A bejegyzés kategóriái: Izraeli-palesztin konfliktus, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes