Az iszlám saría brutalítása |Nonie Darwish

Mi a saría?

A Korán tanításain, a Hadiszon [Mohamed hagyományán] alapuló jogi rendszer, a közösségi élet jogi alapjaként alkalmazva.

Részlet az ex-muszlim Nonie Darwish-sal készült interjúból: Miután Mohamed meghalt, a muzulmánok szerették volna irányítani a közösséget és az iszlámban tartani. „Ha az iszlám egy rendőr, akkor a saría a fegyver, amellyel irányítja az embereket” – állította egy muzulmán tudós, aki a legjelentősebb muzulmán tanító.

A saría a magánéletet épp annyira irányítja, mint a közéletet. A saría az élet minden területét érinti. nincsen vallásszabadság. Mind a négy irányzat, amely a saríát magyarázza, azt állítja, hogy ha egy muzulmán elhagyja az iszlámot, akkor meg kell ölni. Tehát nincsen vallásszabadság. Az iszlám saría három esetben megengedi a gyilkosságot, amelyekkel igazságot tesznek az utcákon. Például, amikor egy az iszlámot elhagyót ölnek meg. Ha egy muzulmán elhagyja az iszlámot, akkor az utcán bármelyik muszlim megölheti. Vagy a saría megengedi, hogy egy házasságtörőt is megöljenek. Ezek általában nők, hiszen az iszlám törvények szerint egy muszlim férfinek akár négy felesége is lehet. Sőt még ahhoz is joga van, hogy ún. ideiglenes házasságot kössön egy órára, hogy bemehessen egy prostituálthoz. Ezért nem tartóztatnak le férfit házasságtörés miatt. mindig csak a nők követnek el szexuális bűntettet. A nőket különösen elnyomja a saría.

A saría szerint a lányoknak nincs korhatár a házasodásra. A siíta és szunnita irányzatokban nincs korhatár. El lehet venni egy egy éves kislányt is. És létesítenek vele valamilyen szexuális kapcsolatot már azelőtt is, hogy elérné a kilenc éves kort, amikor lehet érvényesíteni a házasságot.

Egy nő nem hagyhatja el a férjét. A válás csak a férfiaknak megengedett. Amikor átjöttek az Egyesült Államokba, nagyon sok muzulmán férfi frusztrálttá vált, követelték a saríát a nyugaton is, mert gyűlölik, hogy a feleségük beadja a válókeresetet. gyűlölik azt a tényt, hogy a nőknek a válásra joguk van Nyugaton.

Egy férfi megverheti a feleségét, sőt még csak meg sem kell mondania az okát. Lehet a férjének három másik felesége, sőt a muzulmán házassági szerződések alapján meg kell kérdezni egy menyasszonyt, hogy szűz-e, mert ha nem, akkor vissza kell mennie a családjához, akik becsületből meggyilkolják. Ahhoz, hogy egy lány bebizonyítsa, hogy megerőszakolták, négy férfi szemtanút kell felállítania. Az iszlám legfőbb tanítói úgy tartják, hogy a házasság a nő számára rabszolgaság. A férj a hozománnyal tulajdonképpen megvásárolja a nőt, mint egy erotikus játékszert.

Nem igaz, hogy az iszlám a béke vallása, mivel a béke fogalmát nagyon ritkán említik és a Korán is csak egyszer említi. Az egyik szúrában azt mondja, hogy amikor te vagy hatalmon, akkor ne legyél gyenge, és ne a béke érdekében cselekedjél. Béke akkor van, amikor gyenge vagy, de amikor tied a hatalom, soha nem szabad gyengének lenned és a békéért folyamodnod. Ez megmagyarázhatja az arab-izraeli konfliktust. A dzsihád kötelessége nem csak a muzulmánoknak egyénileg, hanem a muzulmán államfőknek is. A muzulmán államfőnek kötelessége a háború. A dzsihád definíciója, hogy viselj háborút a nem muzulmánok ellen, hogy előmozdítsd a vallást. Én soha nem hallottam, hogy a dzsihád belső küzdelem lenne. 30 évig éltem a Közel-Keleten, de soha nem csak belső küzdelemről volt szó. Amikor a dzsihádot említi a Korán, 97 százalékában követi a háború, a gyilkosság, a lefejezés, az ellenségesség kifejezése.

A muzulmánok hazudozhatnak a nem muzulmánoknak, egy kötelező parancs esetén. A dzsihád egy kötelező parancs, így hazudniuk kell. Kötelező a hazugság, ha ezzel megvédik a muzulmánok szent kötelességét.

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=4273

Bejegyzés: on 2011. okt. 4.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, Nonie Darwish, Saría. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

2 hozzászólás nak “Az iszlám saría brutalítása |Nonie Darwish”

  1. micike

    Ezt minden nyugati parlamentben be kellene mutatni, minden politikust szembesiteni az iszlamozodas igazi valosagaval, sot az iskolakban, TV, radio adasokban mindenhol foleg a sok NAIV FIATALOK FIGYELMET FELHIVNI ERRE A SZORNYUSEGRE.

  2. NoMoreJihad

    A nyugati civilizáció tudományában az időutazás lehetőségét kutatják, de én rájöttem, hogy pár órás repülőúttal máris a középkorba utazhatunk 😛

    Komolyra fordítva a szót; Aki megfosztja a nőt emberi jogaitól, nem őt, hanem saját magát alacsonyítja le állattá. Az iszlám világ úgy tűnik, a világ legnagyobb szabadtéri szafariparkja van, ami önmagába nem is lenne akkora gond, ha a kerítés nem lenne olyan alacsony. A nyugati világnak ezt be kellene látnia és úgy is kéne kezelnie azt a több százezer “politikai menekültnek” aposztrofált kultúridegen ingyenélőt, akiket beengednek saját hazájukba. Ha ők saját világukba nem ismerik az lehető legteljesebb egyenlőséget, az emberiséget és a jogállamiságot, akkor ne is követeljék azt a befogadó országba.

Szólj hozzá!

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes