Iszlám szélsőségesség Flandriában: fenyegetés Európára, az értékeinkre, normáinkra és a civilizációnkra

 

Iszlám szélsőségesség Flandriában: fenyegetés Európára, az értékeinkre, normáinkra és a civilizációnkra

Mi állítana meg abban, hogy tovább prédikálj?

Abou Imran (Sharia4Belgium): „Csak a sír”.
Nem fogsz leállni?
„Nem!”

„Az egyik feltételünk a vitához, hogy a Prófétát, a Koránt és Allahot nem lehet sértegetni.”

„Számos muszlim politikus van Belgiumban, amit nem értek. Vagy muszlim vagy, vagy demokrata. Mindkettő nem lehetsz egyszerre. Nincs semmi dolgom a hitetlenekkel. Az én küldetésem az, hogy Allah kedvébe járjak, ne pedig a hitetlenekébe. A törvényeket nem a Parlamentben hozzák, nem miniszterek hozzák. Allah az aki ezt teszi. Egy muszlim nem lehet muszlim és demokrata egyszerre. Ha a demokráciát akarod elfogadni, nekem mindegy. De nem lehetsz keresztény zsidó, iszlám zsidó, demokrata muszlim. Vagy muszlim vagy, vagy demokrata.”

Filip Dewinter (A Városok az Iszlamizáció Ellen (Cities Against Islamisation)szervezet elnöke): „A fő probléma Antwerpenben, Flandriában és Európában, hogy ezt a fajta nonszenszt tolerálják! Torkig vagyok ezzel. Ha azért intoleránsnak tartanak, mert azt mondom, hogy ezt be kell tiltani, ám legyen. Ez a legnagyobb problémánk, a legnagyobb gyengeségünk.”

Abou Imran: „Változtassuk Belgiumot egy iszlám állammá. Van már elegendő bíróságunk, iskolánk és vezetőnk, aki kalifa lehet.”

„Hányszor mondtuk a belga kormánynak, hogy vonja vissza a csapatait Afganisztánból, hogy hagyja békében a muszlimokat.”

„Fiatal muszlimok vagyunk, egymás fivérei és nővérei, akik az iszlám legtisztább formáját szeretnék bevezetni. Kiállunk minden mellett, ami jó és elítéljük a gonoszat. Visszautasítjuk a demokráciát.”

„Filip Dewinternek igaza van. Ez Antwerpen iszlamizációjának kezdete. És minden hitetlennek üzenem: alkalmazkodj, vagy húzz el.”

Filip Dewinter: „Ha a Nyugat annyira rossz és dekadens, és ha az arab világ annyira nagyszerű, akkor mit keresnek itt? Menjenek vissza és maradjanak ott.”

Abou Imran, Mohamed B terroristáról: „Ő muszlim. Nem ítélhetek el egy muszlimot. Csak szeretetet érezhetek iránta.”

Filip Dewinter: „Miért nincsen sok Nobel-díjas az iszlám országokban? Miért nincs gazdasági jólét az iszlám országokban? Miért vannak szociális és gazdasági problémák az iszlám országokban? Mindez a Korán miatt van!”

Forrás: Gates of Vienna

Print Friendly, PDF & Email