Petíció:A Magyar Külügyminisztériumhoz a palesztin államiság kérdésében

A petíció itt írható alá.

Alulírottak ezen petícióval tiltakozunk az ellen, hogy a Magyar Kormány a Palesztin állam kikiáltását akár burkoltan, akár nyíltan támogassa.

Szeretnénk, ha Magyarország nem követné el ugyanazt a hibát, amit a második világháborúban elkövetett, azaz aktívan hozzájárult a zsidóság megsemmisítéséhez. Most, a fenti témában indított ENSZ szavazatával, és helyes állásfoglalásokkal jóváteheti ezt, melyet mi aláírásunkkal támogatunk.

 Szeretnénk ugyanis, ha Magyarország nem támogatná egy olyan állam létrejöttét, mely nem ismeri el szomszédját, és az esetleges létrejöttét, elismerését is arra használná, hogy elpusztítsa azokat, akiktől eddig is nagyon komoly támogatást kapott. Ugyanis a PFSZ és Hamasz célja továbbra is Izrael zsidótlanítása, ahogy arról mindkét szervezet képviselői a közelmúltban nyilatkoztak, valamint amely tétel alapokmányukban és zászlójukon is szerepel.

 Véleményünk szerint Magyarországnak érdeke a Közel-Keleten egy erős Izrael jelenléte, mely a nyugati demokrácia egy előretolt helyőrsége, távol tartja tőlünk a konfliktusokat, és megakadályozza azok világméretűvé eszkalálódását. Magyarországnak nem érdeke Izrael gyengítése, cserbenhagyása ebben a harcában. Elvesztésével az iszlám hódítás ma sem titkolt következő célpontjai európai országok, városok lennének, hiszen többször is hadat üzentek a Nyugatnak, még ha ezt Európa nem is veszi figyelembe.

Elutasítjuk az “arab tavasz” országaiban, muzulmán országokban (pl. Irán, Irak, Szaúd-Arábia, Pakisztán, Libanon), valamint a Palesztin Hatóság felügyelete alatt levő területeken, a “demokrácia” jegyében megerősödött zsidó- és keresztényüldözéseket, és szeretnénk ha Magyarország Külügyminisztériuma kifejezné nemtetszését ezekkel szemben.

Úgy gondoljuk, hogy a zsidóságnak joga van ősei földjén lakni, ahol i.e. XV. évszázadban telepedtek le a honfoglalásuk során, és ahonnan i.sz. I-II. században a Római Birodalom telepítette ki őket erőszakkal. Nem az ő döntésük volt, hogy az utóbbi 35 évszázadot nem teljes mértékben a saját földjükön töltötték, de a mi döntésünktől is függ, hogy most megtarthatják-e lakóhelyüket.

 Kifejezzük, hogy Kelet-Jeruzsálem ősi zsidó város, melyet i.e. 1000 körül Dávid király foglalt el és tett Izrael fővárosává. Aggódunk ennek palesztin kézre juttatásáért, akik a számukra átadott területeken (pl. Hebron, Názáret, Betlehem, Templomhegy) mindent megtesznek, hogy a zsidóság ókori ott lakozásának történelmi bizonyítékait megsemmisítsék.

 Kérjük, hogy Magyarország ne asszisztáljon a zsidóság újabb háborúba sodrásához, esetleges tragédiájához, hiszen ez hosszú időre elszigetelné országunkat a nemzetközi közösség előtt, ahogy a világháborúban való hibás részvétel után is történt. Úgy gondoljuk, hogy Magyarország csak úgy nyerheti el az utókor, és az ENSZ BT-be jutás szavazásánál a nemzetek delegációinak tiszteletét, ha erkölcsi tartással a helyes utat követi, és kiáll a Közel-Keleten egyedüliként működő, másokat (arabokat is) tisztelő demokrácia, Izrael mellett, és gátakat állít egy III. világháború kirobbanása ellen.

Ajánlott cikkek:
Mészáros István: A szabad világ védőbástyája
Morvay Péter: Palesztina új hősei
Morvay Péter: “Zsidó vérrel írt paktum”: megrázta izrael a fogolycsere híre
Molnár László: Százezer keresztény menekült

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=4387

Bejegyzés: on 2011. okt. 19.. A bejegyzés kategóriái: Izraeli-palesztin konfliktus, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes