Al-Huwayni egyiptomi sejk: A hitehagyásért járó büntetés halál

Hányszor hallottunk nyugati, úgynevezett „iszlám szakértőket”, valamint politikusokat az iszlám toleranciára példaként arra a Korán versre hivatkozni, hogy „nincs kényszer a vallásban”. Az egyiptomi Abu-Ishaq al-Huwayni sejk szerint mindezek az emberek „piások és drogosok,” mert az előbbi vers ellenére „az iszlám olyan vallás, amelynek korlátai és előírásai vannak.” Az egyik ilyen, amellyel az összes tudós egyetért az, hogy muszlim létére bárki, aki elhagyja az iszlámot, meg kell ölni.

Ez a videoklip 2009 májusában készült. A videó fordítása:

„Azt mondják, hogy a lelkiismereti szabadságot minden emberi lény számára biztosítani kell …. mivel a mindenható Allah azt mondja: „Nincs kényszer a vallásban.” Ez olyan, mint egy drogos magyarázata a Koránról.”

„Nincs kényszer a vallásban?” Igaz. „Aki hinni akar, higgyen, aki nem akar, az ne higgyen?” Igaz. Ez azonban csak akkor igaz, ha valaki még nem vette fel az iszlám hitet. Akkor szabad vagy. Senki sincs kényszerítve arra, hogy higgyen az iszlámban vagy áttérjen rá. Keresztény vagy? Légy keresztény. Zsidó vagy? Légy zsidó. Más vallású vagy? Ám legyen.

De tudnod kell, hogy az iszlám egy olyan vallás, amelyben korlátozások és szabályok vannak. Az egyik ilyen kialakult rendelkezés, amellyel az összes tudós egyhangúan egyetért az, hogy aki az iszlámba nem erőszakkal, hanem önként belép, annak nem megengedett, hogy elhagyja azt. Ha ezt teszi, akkor halállal kell büntetni. Még emellett a büntetés mellett is be szeretnétek lépni? Rendben. Nem akarsz belépni? Rendben? Nem kell egy átkozott. Téged sem szeretnénk. Ez az iszlám törvény. „Nincs kényszer a vallásban”? Á.

Ha az Úr úgy akarta volna, akkor a földön mindenki hinne. Akkor kényszeríthetnéd az embereket, hogy legyenek hívők. Nem ismerek senkit, akit kényszerítettek volna, hogy vegye fel az iszlámot.

[…]

Nem tudunk senkiről, akit azért öltek volna meg, mert hitetlen lett volna. Az sem engedhető meg, hogy valaki megöljön valakit csak azért, mert hitelen. Az iszlám olyan vallás, amely meggyőzésen alapul. Soha senkit sem kényszerítettek, hogy belépjen az iszlámba. Azonban, ha belép, akkor már vannak rá vonatkozó szabályok. Vannak, akik szeretnék, hogy meglegyen a szabadságuk arra, hogy elutasítsák az iszlámot (kufr). Ha egy muszlim többé nem hisz, az büntetést von maga után.”

De egyesek azt mondják: „Nincs kényszer a vallásban.” Nem imádkozik? „Nincs kényszer a vallásban.” Nem fizet alamizsnát, vagy nem teljesíti a hadzsot, vagy nem böjtöl? „Nincs kényszer a vallásban!” Melyik muszlim tudós hagyta jóvá ezt valaha? Senki, és senki sem fog mondani ilyen nonszensz dolgot. Csak a drogosok és piások állnak ki e mellett. Akkor, amikor az emberek megerősítik az iszlám tanításokat a földön minden sarkában, ők szeretnének megszabadulni az iszlámtól.

Forrás:  Translating Jihad blog

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=4493

Bejegyzés: on 2011. nov. 9.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, Saría. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes