Németországban nem bíznak a multikulturalizmusban

A német kormány azon próbálkozása, hogy egyesítse a különböző vallási csoportokat úgy tűnik kudarcba fulladt. Az iskolákban az iszlámot bemutató órák célja az volt, hogy segítse az ország három millió muzulmánját integrálódni, azonban ennek a politikának vannak nem kívánatos hatásai.

A német hatóságok szerint az iszlám a béke üzenetét terjeszti, ezért iszlám vallási órákat vezettek be az iskolákban.

“Nem találni olyan mondatot vagy kifejezést a Koránban, ami azt mondaná a tanulóknak, hogy üldözzék más vallások tagjait,” mondta az RT-nek Ulrich Seiser az Oktatási Minisztériumból.

Ugyanakkor máshol bizonyos tanárok gyűlöletre tanítanak.

„Azok a keresztények, akik diszkóba járnak, alkoholt isznak, és barátjuk van rossz cselekedeteket tesznek. >>Keresztények és zsidók!<<, mondja Allah >>higgyetek a Koránban, mielőtt elpusztítanám az arcotok.” Ezt tanítják a gyerekeknek az egyik iskolában.

És a muzulmánok maguk is elismerik, hogy az osztályok keveset tettek az etnikai feszültségek csillapítása érdekében.

„A tisztviselők és az iszlám közösségek közötti kapcsolat nem igazán jó,” mondta Burhan Kesici, az Iszlám Szövetség alelnöke.

Az attól való félelem, hogy a muszlim fiatalok Európa-szerte terjeszteni próbálják  az iszlám saria jogot, és amelyet az iszlám-ellenes mozgalmak tovább korbácsolnak, nem segítették a kapcsolatokat.
A saría egy magatartási kódex az arab államokban, amelyben olyan büntetések vannak, mint az amputáció és a megkövezés.

“Azt tanítják nekik, hogy magasabb rendű emberek, több joggal rendelkeznek, mint a nem hívők és a nem-hívőkkel úgy lehet bánni, mint a disznókkal. A fiatal muszlimok szerint a német jog nem állhat Allah törvénye felett, ezért mindenhol be kell vezetni a saríát.” mondta Dr. Karl Schmidt, a Pax Európa Polgári Mozgalom tagja.

Németország multikulturális oktatáspolitikája úgy tűnik, kudarcba fulladt. A muszlim diákok az iszlám tanórákon radikalizálódnak. A hatóságok lépése jó szándékú, de inkább olyan szélsőségesekből álló generációt hoz létre, akik utálják a Nyugatot.

Frankfurtban, a lakosság majdnem fele külföldi.  A bevándorlás-ellenes pártok népszerűsége rohamosan növekszik. A Szabad Szavazók (Free Voters) csoportját a muszlimoknak szánt következő üzenettel választották meg: „Integrálódj, vagy menj haza.”

“Egyre több Németországban született fiatal férfi és nő fordul a szélsőségesekhez,” mondta Wolfgang Hübner, a Szabad Szavazók elnöke.

És bár a kormány erőfeszítéseinek az volt a célja, hogy, hogy segítsen integrálni Németország három millió muzulmánját, a szakértők szerint az ország az iszlám melletti és iszlám-ellenes táborokra szakadt.

Forrás: Russian Today (RT), 2011. október 31.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=4501

Bejegyzés: on 2011. nov. 9.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, Németország. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes