A Hamász iszlám terrorszervezet céljai – a vezetők saját szavaival

Az alábbiakban részleteket hallhatunk Mahmoud Al-Zahhar Hamász vezető nyilvános beszédéből, amit az Al-Quds TV sugárzott 2011. október 28-án:

Mahmoud Al-Zahhar: Amerika elhagyja Irakot és Afganisztánt, és ha Allah is úgy akarja, akkor szövetségeseivel együtt el fogja hagyni Palesztinát is. Megalázottan és megszégyenülve fog kivonulni. Az embereink tovább fognak haladni, és amit vállaltunk véghez fogjuk vinni. Kihangsúlyozzuk, hogy az amit elterveztünk nem ér véget Palesztina felszabadulásánál. Az iszlám nemzet a világ összes emberének az arcára mosolyt fog csalni és minden emberi lény szeméből el fogja törölni a könnyeket. Az a célunk, hogy a nyugati civilizáció, – amely csak ölni, irányítani, pusztítani valamint emberekkel összeütközni képes – minden betegségét meggyógyítsuk.
Ez a civilizáció [nyugati] nem lesz képes ellenállni a nagy és dicsőséges iszlámnak, annak nagyszámú embertömegének.

[…]

Az arab országok elkezdték leszüretelni a forró arab tavasz gyümölcseit. Tegnap, az iszlamisták nyertek Tunéziában, holnap nyerni fognak Egyiptomban, majd Líbiában, egészen addig, amíg az iszlám, a Korán törvényeinek megfelelően uralkodni nem fog az egész világon.

[…]

Forrás: MEMRI

Print Friendly, PDF & Email