Egyiptomi elnökjelölt Osama bin Ladent dicsőíti

A Weekly Standard szerint a klipen szereplő férfi, Hazem Salah Abu Ismail az egyik lehetséges jelölt az egyiptomi elnöki székbe. A fenti videó augusztus 4-én jelent meg a YouTube-on és több arab média is beszámolt róla.

A videó fordítása:

… Allah fogadja örömmel [Oszama Bin Ladent) és legyen irgalmas hozzá. Kérem Allahot, hogy fogadja be az igazhitűek és a mártírok közé. Ne gondoljátok azt, hogy a mártír csak valaki olyan lehet, akivel egész életedben egyetértettél. Ha tőle eltérő a látásmódod, majd megölik, az még nem mond ellent a vértanúságának. Ez az ember (vagyis bin Laden) nagy vagyonnal rendelkezett, képes volt milliókat költeni Allah útját és erőteljesen beszélni az igazságról. Azonban ő inkább feláldozta a testét, utódait, a családját és a vagyonát, és első sorokban harcolt Allah útján. Közülünk a legdicsőségesebbek mindig a mártírok. Allah irgalmazzon neki. A bizonyság, amit mutatott egy nagy szerencse. Azt hiszem – és erről most már Allah dönt, – hogy ő azok között van, akikről azt mondják, hogy „Bárcsak tudták volna.” Allah legyen irgalmas vele, és kérem a Mindenható Allahot, hogy a muszlimok legyenek képesek hamarosan bosszút állni érte, valamint az iszlám összes vértanújáért: Abdallah Azam-ért, Ahmad Yasin-ért, és a többiekért.

Forrás: Translating Jihad

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=4564

Bejegyzés: on 2011. nov. 17.. A bejegyzés kategóriái: Egyiptom, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes