Dánia:Az unokatestvérek közötti házasságok következményeként speciális iskolákat kell nyitni

Az unokatestvérek közötti házasságok negatív hatással vannak az intelligencia, az épelméjűségre, az egészségre és a társadalomra. Pakisztánban az összes házasság 70 százalékát első unokatestvérek (úgynevezett „vérrokonok”) között kötik, Törökországban ez az arány 25-30 százalék. Az arab világban ma a házasságok 45 százaléka (egyes részein akár 70 százalék) ilyen.

Ehhez a jelenséghez az iszlám házasságra vonatkozó törvénye is hozzájárult, amely megtalálható a Korán 4:23-34-ban.

A rokonházasság következtében kialakuló alacsonyabb intelligencia, a pszichiátriai betegségek és a fogyatékosság miatti alacsony státus sok muszlim gyermeket érint, és ez növeli annak az esélyét, hogy valakit rávegyenek az öngyilkos merényletekre.

Friss hírek Dániából: „Az unokatestvérek közötti házasságok következményeként speciális iskolákat kell nyitni”:

A bevándorlók gyerekei többségben vannak azokban az iskolákban, amelyet szellemi és testi fogyatékos gyermekek számára hoztak létre. A szellemi és fizikai fogyatékosság kockázata jelentősen növekszik, amikor unokatestvérek házasodnak egymással. Az unokatestvérek közötti házasságok nagyon elterjedtek a bevándorló közösségekben, és ez tükröződik az értelmi fogyatékos gyermekek számára fenntartott iskolákban a bevándorló szülők gyermekeinek nagy létszámában. A Koppenhágában nemrég nyilvánosságra hozott adatok azt mutatják, hogy a veleszületett fogyatékossággal vagy szellemi visszamaradottsággal született gyermekek számára fenntartott több iskolákban is többségben vannak a bevándorlók gyermekei. Engskolen-ben, a Fensmark Iskolában és a Frederiksgårs Iskolában, amelyek szellemi és értelmi fogyatékos gyermekek számára létrehozott iskolák, tízből hat gyermek kétnyelvű.

Forrás: JihadWatch (Nicolai Sennels)

Print Friendly, PDF & Email